Най-безполезните кухненски уреди
PR Публикации

Най-безполезните кухненски уреди

2

Имам много кухненски принадлежности, без който животът ни никога нямаше да бъде същия. Има обаче и такива, които са напълно ненужни. Ето кои са осемте кухненски уреда, за които само прахосвате парите си:

1

PR Публикации

PR публикации и статии от България и света. Публикувай твоята пиар статия в Готвач.бг, възползвай се от нашата аудитория!

Желаеш да публикуваш PR публикация в сайта? Виж условията и предимствата тук.
PR Публикации - Сготви и спечели с КринаPR Публикации

Сготви и спечели с Крина

21.04.20163

SuiCo, компанията зад марката Крина, празнува 20 годишен юбилей. По случай рождения ни ден сме подготвили страхотни награди в нашия кулинарен конкурс!

PR Публикации - Готвач.бг раздаде първите си награди! Участвай и ти!PR Публикации

Готвач.бг раздаде първите си награди! Участвай и ти!

02.01.20165

Участвай в кулинарната игра на Готвач. бг и печели докато готвиш. Този месец можеш да спечелиш сокоизстисквачка, фритюрник, блендер, кафемашина и тостер и да участваш за големите ни награди.

PR Публикации - Печели, докато готвиш с Готвач.бгPR Публикации

Печели, докато готвиш с Готвач.бг

05.12.2015

Тази година не само Дядо Коледа ще раздава подаръци! Спечели телевизор, хладилник, готварска печка или други кухненски и битови уреди от реномирани марки с Готвач. бг!

PR Публикации - L-карнитин - ключът към идеалната фигураPR Публикации

L-карнитин - ключът към идеалната фигура

18.02.2015

Много хора искат да отслабнат, да натрупат мускулна маса, да подобрят своята фигура и самочувствие. И голяма част от тях успяха с най-популярната и често използвана надбавка за отслабване – L-карнитин.

PR Публикации - Горене на мазнини с Електростимулация на мускулитеPR Публикации

Горене на мазнини с Електростимулация на мускулите

11.02.2015

Програма Горене на мазнини с EMS създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото. Този вид стимули не ефектират дълбоките мускули

PR Публикации - Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фит

Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фит

24.01.2015

Хубава фигура с 1-2 изключения не можем да получим като подарък, а трябва да поработим, за да се получи. Комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит гарантира ефективно отслабване