PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиИ в печенето си има тънкости
11 Септ.
Нина Норд
Кулинарни СъветиОбичаш плодове? Научи се как да ги хапваш
11 Септ.
Елиана Василева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бананите и ананасът вън от хладилникаМного често използваме хладилника на практика като шкаф за храни, които не би трябвало изобщо да се държат на хладно. Дори за някои продукти студът е абсолютно противопоказен.
10 Септ.
Млякото убива дъха на чесънаМлякото е в състояние да намали или да премахне напълно миризмата на чесън след консумацията му или след приемане на храна, която съдържа ароматната лютива подправка.
01 Септ.
Как да си направим домашно приготвена бираВ днешно време правенето на домашна бира е много популярно. Много хора произвеждат големи количества от този алкохол в собствените си домове.
31 Август
7
Защо не се получават манджитеСред най-често срещаните грешки по време на готвенето е рязането на месо по посока на влакната, наливане на мазнина в недостатъчно загрят тиган, прекаленото наблюдение на ястието.
27 Август
1
Няколко трика при замразяване на хранаНай-лесният начин сезонните плодове и зеленчуци да бъдат съхранени за следващия сезон, е замразяването. Какви са триковете при замразените храни.
27 Август
Тестови сухари помагат при печенетоПеченето на месо си има своите тънкости - сред тях са задължителното размразяване преди приготвяне, както и оставянето на месото да отпочине, преди да се консумира.
26 Август
Медът е елексир за... салататаМедът в сосовете и дресингите за салата запазва качества и свежестта им за по-дълго време. Това установиха американски диетолози и лекари след 9-месечно проучване.
26 Август
Конското месо е деликатес в много страниВярвате или не, има много страни по света, където хората се наслаждават на бургери с конско месо. Конското месо е деликатес в много страни.
26 Август
1
Защо лукът ни кара да плачемИзвестно е, че лукът има редица лечебни свойства. Той е полезен при настинки, диабет и сърдечни болести. Сигурно ви се е случвало да ви потекат сълзи докато режете лук. Чудите ли се защо това е така?
25 Август
Различните видове италианска пастаПастата е внедрена в различните национални кухни и има различни начини на приготвяне, от тези, които се практикуват в Италия. Видове паста, спагети и макарони.
25 Август
1
Кулинарни трикове при готвенето на зелеПриготвянето на зелеви ястия е лесно, ако спазвате няколко малки трика. Пуснете зелевите листа за около 15 минути в подсолена вода преди да завиете сърми.
22 Август
1
Нисковъглехидратно готвене с тикваТиквеникът не е едиственият начин да сготвим тиква. Тиквата е включена в диетата на Аткинс. Лесно и бързо приготвяне на тиква.
21 Август
Трикове за оправяне на пресолено яденеПресолената супа се оправя, като добавите в нея разбит на пяна белтък. Друг начин е да добавите ориз, сложен в платнена торбичка, и след като се свари, да го извадите.
03 Август
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 075
Основни рецепти
15 319
20 777
Други