- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКоприненото Тофу е като пудинг
10 Окт.
Жана Г.
Кулинарни СъветиИдеалната чаша чай
05 Окт.
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Английски чайАнглийският чай се поднася с течна сметана или с мляко. Те се изливат в предварително нагряти чаши и едва след това се долива запареният чай.
05 Окт.
Пармезанът зрее три годиниПармезанът се произвежда по рецепта от дванадесети век. Той зрее от година и половина до три години. При наличие на дефекти в него той се продава в млян и разфасован вид.
04 Окт.
За какво е полезен карфиолът и как да го приготвимТози продукт е изключително полезен за хората, които искат да влязат в по-добра форма и да се разделят с излишните килограми. Карфиолът е перфектната храна, тъй като не съдържа никакви мазнини.
02 Окт.
Как да сервираме мангоМангото е най-вкусно, когато се сервира леко охладено. Плодът можете да използвате за направата на салца и плодови салати. Използва като страхотна добавка и към солени ястия като месо и риба.
28 Септ.
Как да разпознаем добрата рибаГодната за готвене риба има светли и лъскави люспи, които се отделят трудно. Хрилете й са яркочервени или розови. Месото трябва да е със сивкавобял цвят.
26 Септ.
Дафиновият лист - подправка и лекарствоКато дъвчете дафинов лист, можете да успокоите възпаление в устната кухина. Отварата от дафинови листа възбужда апетита и подобрява храносмилането.
21 Септ.
Как да си приготвим панировка с бираПанировката, приготвена на основата на бира, великолепно подхожда за приготвянето на различни продукти. Много е подходяща за риба, пилешко, зеленчуци и кренвирши.
21 Септ.
1
Съвети за съхранение на захартаЗахарта се съхранява най-добре в херметични съдове. Захарта поема влагата и се слепва в големи плътни буци. Захарта поема не само водата, но също така и страничните миризми.
20 Септ.
Как се замразяват тестени изделия и сладкишиВсе по-честа става практиката замразяване на тестени изделия и сладкиши. Ако искате да съхраните за по-дълъг период от врем любимите ви лакомства има няколко основни правила, които трябва да спазвате.
20 Септ.
Как да си приготвим пречистено масло ГхиПродуктът с екзотично име всъщност се приготвя лесно в домашни условия, без да се изисква голяма подготовка. Маслото Гхи съдържа ценните витамини Е и А, помага на метаболизма и пречиства организма.
19 Септ.
Най-големите митове при избор на хранителни продуктиЩе ви разкажем за някои от най-разпространените митове при избор на продукти в хранителния магазин. За жалост те водят до не добре обмислени покупки, които се основават на утвърдени стереотипи и погрешна информация.
17 Септ.
Правилно варене на оризЗа да се свари добре оризът, измийте го добре и го варете девет минути, без да отваряте капака на тенджерата. След това оставете още десет минути да престои.
16 Септ.
16
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 750
Основни Рецепти
15 254
20 609
Други