PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиБананите и ананасът вън от хладилника
10 Септ.
Жана Г.
Кулинарни СъветиМлякото убива дъха на чесъна
01 Септ.
Елиана Василева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно приготвена бираВ днешно време правенето на домашна бира е много популярно. Много хора произвеждат големи количества от този алкохол в собствените си домове.
31 Август
7
Защо не се получават манджитеСред най-често срещаните грешки по време на готвенето е рязането на месо по посока на влакната, наливане на мазнина в недостатъчно загрят тиган, прекаленото наблюдение на ястието.
27 Август
1
Няколко трика при замразяване на хранаНай-лесният начин сезонните плодове и зеленчуци да бъдат съхранени за следващия сезон, е замразяването. Какви са триковете при замразените храни.
27 Август
Тестови сухари помагат при печенетоПеченето на месо си има своите тънкости - сред тях са задължителното размразяване преди приготвяне, както и оставянето на месото да отпочине, преди да се консумира.
26 Август
Медът е елексир за... салататаМедът в сосовете и дресингите за салата запазва качества и свежестта им за по-дълго време. Това установиха американски диетолози и лекари след 9-месечно проучване.
26 Август
Конското месо е деликатес в много страниВярвате или не, има много страни по света, където хората се наслаждават на бургери с конско месо. Конското месо е деликатес в много страни.
26 Август
1
Защо лукът ни кара да плачемИзвестно е, че лукът има редица лечебни свойства. Той е полезен при настинки, диабет и сърдечни болести. Сигурно ви се е случвало да ви потекат сълзи докато режете лук. Чудите ли се защо това е така?
25 Август
Различните видове италианска пастаПастата е внедрена в различните национални кухни и има различни начини на приготвяне, от тези, които се практикуват в Италия. Видове паста, спагети и макарони.
25 Август
1
Кулинарни трикове при готвенето на зелеПриготвянето на зелеви ястия е лесно, ако спазвате няколко малки трика. Пуснете зелевите листа за около 15 минути в подсолена вода преди да завиете сърми.
22 Август
1
Нисковъглехидратно готвене с тикваТиквеникът не е едиственият начин да сготвим тиква. Тиквата е включена в диетата на Аткинс. Лесно и бързо приготвяне на тиква.
21 Август
Трикове за оправяне на пресолено яденеПресолената супа се оправя, като добавите в нея разбит на пяна белтък. Друг начин е да добавите ориз, сложен в платнена торбичка, и след като се свари, да го извадите.
03 Август
Хитринки при приготвянето на месоНякои тънкости при приготвянето на месо помагат за подобряване на вкусовите му качества. Месото не се соли преди обработка, за да не се унищожат вкусът и ароматът му.
29 Юли
Омарът – изискан и диетичен афродизиакОмарът е вид рак, който има славата на вкусен, диетичен и здравословен продукт. Той съдържа много малко мазнини. Омарът има славата на афродизиак, като ще ви достави двойно удоволствие
18 Юли
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 110
Основни рецепти
15 329
20 807
Други