Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
Съставки в хляба, които трябва да се избягватВсички знаят поговорката, че никой не е по-голям от хляба. Това е така, защото хлябът е основна храна на нашата трапеза от незапомнени времена. Няма нищо по-вкусно от прясно изпечен хляб.
Как да си направим сушени домати в зехтин?Открай време доматите са на почит у нас. На пазара вече са целогодишно. В последните години се наложиха и вече има почти във всеки магазин сушени домати. Как да си приготвим сами сушени домати в зехтин?
Лофант: Билката за красота, младост и добро здравеЛофантът е разпространен из цялата страна. Учени смятат, че на практика няма болежка или състояние, което да не може да се подобри с прием на билката лофант. Затова и казват, че това е природен дар за красота, здраве и младост.
Вкусни рецепти с артишокПървото ни предложение е за брускети с артишок. Ще ги приготвите лесно и бързо, но освен това ще изненадате много приятно своите близки с тях. Ето и каква е рецептата.
Пепиториас - другата страна на тортилитеЗа гостите на Мексико най-голямо впечатление правят странните полумесеци, които са оцветени във всички цветове на дъгата и между които се виждат добре подредени тиквени семки. Това са т. нар. пепиториас.
10 съвета за барбекюто на лятото…За да се насладим на перфектното барбекю в пълния му блясък, трябва да сме сигурни, че не пропускаме нищо в приготовлението и изпълнението. Ето и 10 важни съвета как най-добре да стане това.
Виното в испанската кухняВиното играе важна роля в испанската кухня, тъй като се използва не само за пиене, но и като добавка към някои от най-изтънчените испански ястия.
Най-добрите рецепти от ПровансФренската област Прованс, разположена в югоизточната част на Франция, е едно от райските кътчета на Земята. Вижте две невероятни кулинарни изкушения, идващи от Прованс:
Кои плодове и зеленчуци е по-добре да се обелятКогато премахнем кората на зеленчуците или плодовете, по този начин можем да си спестим и по-голяма част от полезните вещества в тях. Но в някои случаи е по-добре да обелим конкретния плод и зеленчук. Вижте в кои