- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКласическите гръцки рецепти
14 Юни
2
Пламена M.
Кулинарни СъветиДомашни готварски мерки
12 Юни
1
Пламена M.
Кулинарни СъветиНе белете младите картофи преди готвене
12 Юни
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хитри идеи за употреба на портокалова кораПортокаловата кора ще държи котките далеч, ще събира охлювите в градината, ще ароматизира чая ви и ще почисти дома ви. Затова следващия път, когато белите портокал, се замислете дали ще изхвърлите кората, като безполезен боклук.
10 Юни
Как да почистваме фритюрникаФритюрникът е отличен уред за бързо изпържена храна в къщи. За готвенето с фритюрник обикновено се използва доста голямо количество олио, което може да ви навежда на мисълта, че почистването му е кошмарно.
10 Юни
7
Как да готвим мидиЗа да се радвате на вкуса на прясно приготвени миди, трябва да знаете, че за готвене стават само миди, които са плътно затворени и без никакви дефекти.
08 Юни
Консервиране на черешиИма много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци.
06 Юни
Здравословно готвене в глинени съдовеГотвенето в керамичните съдове е съпътствано с някои особености. Те се пораждат от естеството на материала, използван за производство. На първо място, след като готвите в глинен съд, трябва да го изчистите много добре.
05 Юни
Идеи за сватбени питки и погачиСами можете да направите сватбена погача, но ще трябва доста да се постараете с украсата, защото външният вид на този тържествен хляб е от голямо значение.
04 Юни
Тайната на бифтек ФиорентиноПорциите бифтек Фиорентино са големи – от 700 грама на човек до килограм и отгоре. Те се сервират в затоплени чинии. Месото е изпечено отвън и сурово в центъра.
01 Юни
Видове оцетРазнообразието в оцетните типове се обуславя от съдържащите се витамини, минерални вещества и многобройни и разнообразни компоненти, присъщи на изходния продукт. Именно те определят и различните ароматни характеристики на оцета.
30 Май
Кога и как да берем коприваКопривата може да расте както навън, така и в саксии, и да бъде употребявана по всяко време, като лечебен чай или запарена - дори и сурова, като салата, с мазнини. Препоръчвана е на всеки, който може да отдели време да си я набере.
30 Май
2
Как да готвим с темпе?С темпе могат да се приготвят вкусни и здравословния ястия, особено ако сте любители на веганската кухня. Темпе трябва да се свари, преди да се включи в различните видове ястия, за да стане по-вкусно и нежно.
29 Май
Тайните на вкусния булгурБулгурът бива в най-добро съчетание с всичко видове лук (шалот, бял, чесън и праз), както и всякакви кореноплодни (морков, пащърнак, целина).
26 Май
2
Законите в приготвянето и консумацията на кафеАко кафето ви престои повече от 1 час, след като е било направено, то вече е изгубило както аромата си, така и голяма част от полезните си свойства.
23 Май
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 726
Основни Рецепти
15 246
20 596
Други