Вижте златните правила на експертните пекари
Кулинарни Съвети

Вижте златните правила на експертните пекари

0

За да не изпадате в неприятна ситуация при печене, вижте основните правила, които трябва да се спазват при боравене с фурна. Те са подбрани от доказани експерти в бранша и има на какво да ви научат.

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Кулинарен учебник: Перфектните сандвичи, хапки и платаКулинарни Съвети

Кулинарен учебник: Перфектните сандвичи, хапки и плата

23.01.20170

В зависимост от продуктите, които включват, платата са три основни вида: млечни, колбасарски или мешани студени плата. Красиво оформените и добре поднесени плата оставят трайно впечатление у гостите.

Кулинарни Съвети - Отглеждане на ароматен кориандър в саксияКулинарни Съвети

Отглеждане на ароматен кориандър в саксия

19.01.20170

Кориандърът е добре позната подправка. Има широко разпространение освен в кулинарията, и в народната медицина. Плодовете му имат благотворно влияние за секрецията на стомаха, червата и белите дробове.

Кулинарни Съвети - Топ 50 малки хитрости в помощ на всяка умна домакиняКулинарни Съвети

Топ 50 малки хитрости в помощ на всяка умна домакиня

18.01.20171

Домашна диня за Нова година! Да, това е напълно възможно, ако увиете динята в гипсов бинт, т. е гипсирате я и я оставяте на хладно и проветриво място. Вижте топ 50 на най-хитрите домакински съвети, които ще улеснят живота ви.

Кулинарни Съвети - Съвети за перфектната салатаКулинарни Съвети

Съвети за перфектната салата

18.01.20170

Едва ли има човек, който сяда на масата без салата. Те са идеалното допълнение към всяко едно ястие. За да бъде салата свежа и вкусна, то тя трябва да се приготви. . .

Кулинарни Съвети - Кулинарните съвети на една италианска бабаКулинарни Съвети

Кулинарните съвети на една италианска баба

17.01.20170

Както и много от известните мастъри в кухнята, италианския готвач Лаура Витале е видяла за първи път и научила изключително полезни трикове за кухнята от своята баба.

Кулинарни Съвети - Как индийците приготвят пречистено масло ГхиКулинарни Съвети

Как индийците приготвят пречистено масло Гхи

17.01.20170

Приготвянето на пречистено масло не е трудно, но изисква време. От него са отстранени всички белтъчни частици. Затова Гхи може да трае с години, ако е правилно приготвено и ако се съхранява в добре затворен съд на сухо и проветриво място.

Кулинарни Съвети - Болета - леки питиета за душатаКулинарни Съвети

Болета - леки питиета за душата

16.01.20170

Болетата са приятни за пиене слабо алкохолни напитки, които се приготвят като към основните им съставки - леки вина и плодове, пресни или консервирани, се добавят захар, газирана вода или газирано вино и понякога подправки

Кулинарни Съвети - Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния беконКулинарни Съвети

Шеф готвачи разкриват тайните на вкусния бекон

16.01.20170

Ако и вие сте от мнозината, които смятат че бекона е едно от най-големите кулинарни съкровища, със сигурност днешната статия ще ви хареса и ще научите някои хитрини как да разнообразите приготвянето му.

Кулинарни Съвети - Суши - начини за консумацияКулинарни Съвети

Суши - начини за консумация

09.01.20170

Има много хора, за които храната е повече от необходимост. Тя е истинско удоволствие - точно това дава консумацията на суши. Може да бъде закупено или пък приготвено у дома.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят