Как да превърнете полезната закуска в приятна за Вашето мъниче
Кулинарни Съвети

Как да превърнете полезната закуска в приятна за Вашето мъниче

0

За съжаление обаче дори и да сте приготвили възможно най-полезната закуска за Вашето мъниче, то може да не споделя мнението Ви и да сяда на масата с досада и с навъсен поглед. Ето защо тук ще Ви покажем не как да приготвите полезна и приятна закуска

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Трите тайни на вкусното и автентично КалцонеКулинарни Съвети

Трите тайни на вкусното и автентично Калцоне

18.02.20170

Ето как да приготвите автентично и вкусно Калцоне с тази оригинална рецепта за приготвянето на тестото за пицата, рецепта за доматения сос към нея и какви варианти за плънка можете да пробвате

Кулинарни Съвети - Златните правила при пържене във фритюрникКулинарни Съвети

Златните правила при пържене във фритюрник

18.02.20170

Задължително трябва да се изчисти фритюрникът след пърженето, а олиото да се филтрира. А знаете ли коя е перфектната температура за пържене, при която продуктите няма да поемат много мазнина?

Кулинарни Съвети - Как да станете Властелинът на супитеКулинарни Съвети

Как да станете Властелинът на супите

17.02.20170

Казват, че супата събужда апетита и настройва стомаха за основното ястие. Тя е отражение на по-бавно течащия живот - когато готвиш супа, няма за къде да бързаш. . .

Кулинарни Съвети - Супер здравословни закускиКулинарни Съвети

Супер здравословни закуски

17.02.20171

Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, енергия и тонус за предстоящия ден. Изберете любимата си комбинация, за да посягате с желание към вкусната си закуска.

Кулинарни Съвети - Бигос - най-вкусното свинско с кисело зелеКулинарни Съвети

Бигос - най-вкусното свинско с кисело зеле

16.02.20170

Бигосът е традиционно ястие за полската, литовската и беларуската кухня ястие, което се приготвя със зеле и месо. Бигосът е сред едно от малкото ястия, които не губят вкусовите си качества след многократно претопляне, а дори напротив – става още по-хубав

Кулинарни Съвети - Какво се случва с мръвката при мариноване?Кулинарни Съвети

Какво се случва с мръвката при мариноване?

15.02.20170

Процес, при който продуктът се съхранява чрез поставянето му в кисела среда, се нарича мариноване. Мариноването се прави доста преди самото готвене, тъй като чрез него се подобрява вкусът на месото и се омекотяват мускулните му влакна.

Кулинарни Съвети - Тайните на вкусната домашната каймаКулинарни Съвети

Тайните на вкусната домашната кайма

14.02.20170

За да си приготвим сами вкусна домашна кайма, също си трябва майсторлък. Той се състои не само в избора на подходящи подправки, но и в правилните пропорции между комбинацията от различни видове месо и дори в големината на решетката, през която ще я смелим

Кулинарни Съвети - Тънкости и грешки при готвене с МултикукърКулинарни Съвети

Тънкости и грешки при готвене с Мултикукър

10.02.20170

Въпреки лекотата на използване на Мултикукърите домакините често правят непростими грешки, които развалят вкуса, текстурата и външния вид на любимите ястия

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят