Съвети за приготвяне на прясна риба Тон
Кулинарни Съвети

Съвети за приготвяне на прясна риба Тон

Прясната риба тон можем да приготвим по различни начини. Не е много разпространена, но все пак има интересни рецепти с нея. Можем да я приготвим на скара, пържена, грил тиган, на фурна, в салати и с различни сосове и маринати.

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичкаКулинарни Съвети

Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичка

20.04.2018

Агнешката главичка може да бъде приготвена по много и най-различни начини. Можете да я сварите, да я изпечете на фурна, да я сготвите в гювеч или да направите супа.

Кулинарни Съвети - Тайните на Вкусната Млечна БаницаКулинарни Съвети

Тайните на Вкусната Млечна Баница

20.04.2018

Вкусна млечна баница можете да приготвите бързо и много лесно. Има много варианти за приготвянето на млечна баница. Бихте могли да я приготвите с готови кори.

Кулинарни Съвети - Как се почиства и готви калканКулинарни Съвети

Как се почиства и готви калкан

20.04.2018

Калканът е една от най-вкусните морски риби, а за да си я приготвим сами, трябва и да можем да я изчистим. За традиционалистите най-вкусния вариант си остава пържената риба в златисто олио.

Кулинарни Съвети - Как да си опушим сьомгаКулинарни Съвети

Как да си опушим сьомга

20.04.2018

Домашно пушена сьомга можем да си приготвим и без да имаме уред за опушване. Това е най-лесният начин, но почти никой няма вкъщи подобен уред.

Кулинарни Съвети - Хитринки при готвенето на пъдпъдъциКулинарни Съвети

Хитринки при готвенето на пъдпъдъци

19.04.2018

Месото от пъдпъдъци и по-жилаво и сухо, както е при всички дивечови птици. Затова е добре месото им да престои в марината на няколко часа преди да го сготвите.

Кулинарни Съвети - Хитринки при готвенето на пача чорбаКулинарни Съвети

Хитринки при готвенето на пача чорба

19.04.2018

Пача чорба е специфично ястие, което не се харесва на всеки. Много хора се отказват от тази вкуснотия, защото мислят какво има в нея, а не за невероятният й вкус.

Кулинарни Съвети - Да си направим пушено пилеКулинарни Съвети

Да си направим пушено пиле

19.04.2018

Пушеното пиле има страхотен вкус и много приятен аромат. Процесът на опушване и съхрание на пушеното пилешко месо включва Е-та и консерванти. Затова е най-добре да си направите пушено пиле сами в домашни условия.

Кулинарни Съвети - Как се чисти лаврак?Кулинарни Съвети

Как се чисти лаврак?

19.04.2018

Една от най-вкусните риби е лавракът. Среща се в Средиземно море и Атлантическия океан. Рибата има вкусно месо, но не е мазно.

Кулинарни Съвети - Подходящи панировки за калмариКулинарни Съвети

Подходящи панировки за калмари

18.04.2018

Тънкост при пърженето на калмари е, че е много важно да не надвишава минута, минута и половина. В противен случай калмарите придобиват гумен вкус.

Кулинарни Съвети - Подправки, подходящи за джоланКулинарни Съвети

Подправки, подходящи за джолан

18.04.2018

Свински джолан можете да приготвите на фурна, в гърне, под фолио, в гювеч или варен. Гарнитурите могат да бъдат много различни и разнообразни, както и подправките, които ще използвате за овкусяването му. Вижте кои са най-добрите