Пет неща, който не трябва да правите с каймата
Кулинарни Съвети

Пет неща, който не трябва да правите с каймата

0

Не трябва да размразяваме каймата в микровълнова, защото микровълновата започва да готви горния ѝ слой

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Към кои ястия да добавяме Розов пипер?Кулинарни Съвети

Към кои ястия да добавяме Розов пипер?

26.04.20170

Ако се чудите с какво да овкусите блюда от риба или пиле, стрийте тънката обвивка на зрънцата с нож или хаванче. Зрънцата са много деликатни и се натрошават лесно.

Кулинарни Съвети - Лесни трикове как да пестите в кухнятаКулинарни Съвети

Лесни трикове как да пестите в кухнята

26.04.20170

Трябва да си купувате такива съдове, че да отговарят по размери на самите ви котлони. Ако съдът е по-малък от котлона, то със сигурност ще изразходите повече енергия от необходимото.

Кулинарни Съвети - Бахарат - универсалната арабска смесКулинарни Съвети

Бахарат - универсалната арабска смес

22.04.20170

Бахарат е арабска универсална смес от различни подправки, които са характерни в кухнята на Близкия изток. Само една щипка от уникалната смес променя до неузнаваемост вкуса на различни сосове, супи, зърнени храни, зеленчуци, варива и месо.

Кулинарни Съвети - Водата е ключът към хубавото кафеКулинарни Съвети

Водата е ключът към хубавото кафе

17.04.20170

Учени от университет Бат доказаха чрез изследване, че тайната на хубавото кафе не се крие нито в кафеените зърна, нито в скъпите кафемашини, а в използваната вода.

Кулинарни Съвети - Ето как да боядисате красиви и шарени яйца на водна параКулинарни Съвети

Ето как да боядисате красиви и шарени яйца на водна пара

15.04.20170

На Велики четвъртък и на Велика събота по традиция боядисваме яйцата, с които ще се чукаме на Великден. Но ако старите методи за боядисваме отдавна са ви омръзнали, представяме ви по-креативен начин да се подготвите за празника.

Кулинарни Съвети - Как правилно да замесим и сплетем козунакКулинарни Съвети

Как правилно да замесим и сплетем козунак

15.04.20170

Козунакът е емблематичен за пролетния празник Великден. Освен това е и любима закуска на мнозина през цялата година. Купените козунаци радват с приятен вкус, но винаги е по-сладко, когато сме го приготвили сами.

Какво другите търсят