Отслабвайте лесно с най-вкусната диета
Диети

Отслабвайте лесно с най-вкусната диета

0

Консумацията на нискомаслени млечни продукти ще доведе до по-добри резултати. Когато не се консумира достатъчно калций, мастните клетки се увеличават, тъй като те се запасяват с мазнини.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - За Докторска диета накраткоДиети

За Докторска диета накратко

10.01.20170

Докторската диета нашумя покрай бизнесдамата Ваня Червенкова, която свали много килограми и видимо се втали чрез нея. Запознайте се с Докторската диета накратко, защото тя дава видими резултати

Диети - Диета при чернодробно заболяванеДиета при проблеми

Диета при чернодробно заболяване

05.01.20171

Хората с чернодробни заболявания трябва да спазват специален хранителен режим, защото начинът на хранене директно влияе на състоянието на черния дроб. На първо място трябва да се преустанови консумацията на алкохол.

Диети - Тридневно разтоварване с портокалиДиети

Тридневно разтоварване с портокали

02.01.20170

Цитрусовите плодове са изключително полезни, съдържат голямо количество витамин С, който повишава имунитета и се бори с настинките.

Диети - Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)Диети

Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)

02.01.20170

Разтоварващата диета на Петър Дънов се прилага основно за прочистване на организма, но помага и в борбата с килограмите. Продължителността ѝ е няколко дни, в които се консумират само жито, ябълки, орехи мед и много вода.

Диети - Как да сме фини и слаби и през зиматаДиети

Как да сме фини и слаби и през зимата

23.12.20160

Зимата е един от най-лошите периоди за дамите, които се стремят към слаба и фина визия. За да успеете да се предпазите от излишните килца, е нужно да следвате няколко основни правила.

Диети - Чудо! Войнишка диета сваля до 4 кг само за 3 дниДиети

Чудо! Войнишка диета сваля до 4 кг само за 3 дни

17.12.20161

В нетърпението си да свалят излишните килограми скоростно дамите са склонни да се впускат във всякакви безумни диети. Оказва се, че максималните резултати са постижими само и единствено с войнишката диета.

Диети - Най-екстремните диети за истински фанатициДиети

Най-екстремните диети за истински фанатици

16.12.20161

Каквото и да ви говорят, решите ли да се отървете от излишните килограми, малко са възможностите, които са по-ефективни от здравословното хранене и редовните упражнения.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят