събота, 2 август
Диета с ечемик
Диети

Диета с ечемик

0

Ечемикът не се радва на особена популярност у нас. Често се смята за храна, подходяща по-скоро за животни, отколкото за хора. Това обаче съвсем не е така.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Отслабване с просоДиети

Отслабване с просо

31.07.20140

В просо се открива и манган, който участва активно в метаболизма, благодарение на което подпомага усвояване на веществата и отслабването.

Диети - Яжте сини сливи, за да сте слабиДиети

Яжте сини сливи, за да сте слаби

26.07.20140

Учените провели опити със сто души от различен пол, които страдат от затлъстяване и се подлагат на специален хранителен режим. Специалистите давали по 140 грама сушени сини сливи дневно на дамите и по 170 грама на мъжете.

Диети - Детоксикация с английска солДиета при проблеми

Детоксикация с английска сол

21.07.20140

Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород, водород, сяра и магнезий. Консумирането и оказва слабителен ефект чрез отпускане на мускулите на храносмилателната система. Английската сол се използва за чернодробна детоксикаци

Диети - Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнешДиети

Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнеш

13.07.20140

Най-добрият и здравословен начин за отслабване и пречистване е да се комбинират спорт, консумацията на полезни за здравето храни и полезни напитки. Плодовите сокове от круша или червена боровинка са изпълнени с хранителни вещества.

Диети - Новата диета на Кейт МидълтънДиети

Новата диета на Кейт Мидълтън

08.07.20141

Кейт Мидълтън е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

Диети - Млечна диета сваля 3 кг за 3 дниДиети

Млечна диета сваля 3 кг за 3 дни

03.07.20140

Лесна за спазване диета може да ви помогне да отслабнете с 3 килограма само за 3 дни, като пред този период се и разхубавите, защото диетата доставя витамини и минерали в организма.

Диети - Студентска диетаДиети

Студентска диета

25.06.20140

Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.

Диети - Диета с чай топи 10 кг за 5 дниДиети

Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

23.06.20143

Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

Диети - Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмицаДиети

Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

01.06.20142

Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите между 4 и 6 килограма.

Какво другите търсят