Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3
Диета при проблеми

Подарете си здраве с едноседмична диета, богата на омега-3

0

Диетата е подходяща за всички, а най-вече за сърдечносъдовите заболявания, хипертония, диабет, затлъстяване и намаляване на лошият холестерол

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг животДиети

Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

01.04.20171

Редовната консумация на четири хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин.

Диети - Диета минус 60 топи килца без глад и лишенияДиети

Диета минус 60 топи килца без глад и лишения

12.03.20170

За хората, на които им предстои сваляне на много килограми, диети с продължителност 2 седмици са напълно недостатъчни. Ако целта е драстично отслабване на първо място е необходимо голямо търпение и постоянство.

Диети - Диетата, с която Джейми Оливър отслабна и спи по-добреДиети

Диетата, с която Джейми Оливър отслабна и спи по-добре

05.03.20171

Всеки любител на кулинарията веднага ще свърже името Джейми Оливър с нещо вкусно. Оказва се обаче, че британският готвач е почитател на здравословното хранене и от известно време спазва няколко правила в менюто си, за да живеете по-дълго.

Диети - Диета при настинкаДиета при проблеми

Диета при настинка

28.02.20170

Храната е изключително важна за нашето по-бързо възстановяване при настинка. Ето кои храни е полезно да консумираме, когато сме настинали

Диети - Идеи за здравословни закуски за успешна диетаДиети

Идеи за здравословни закуски за успешна диета

26.02.20170

Всеки е чувал, че закуската трябва да е най-стабилната храна за деня, която хем да засити апетита ни, хем да ни дари с енергия. В същото време обаче това не означава, че трябва да наблягате на мазни или тлъсти храни

Диети - Захранване след житния режимДиети

Захранване след житния режим

25.02.20170

Много хора спазват нашумелия тази година житен режим. Той е вече към своя край, а хората, които го спазват, са нетърпеливи да обогатят дневното си меню.

Диети - Хранене при заболяване от туберкулозаДиета при проблеми

Хранене при заболяване от туберкулоза

21.02.20170

Храната играе важна роля в оздравителния процес при заболяване от туберкулоза. Пълноценното хранене повишава съпротивата на организма, променя неговата реактивност и предпазва от изостряния и усложнения на болестния процес.

Диети - Диетата за бавно, но трайно отслабване: Минус 1 кг на седмицаДиети

Диетата за бавно, но трайно отслабване: Минус 1 кг на седмица

20.02.20170

Всички знаем, че за да запазим свалените килограми, те трябва да се свалят бавно и постепенно, както и да не се лишаваме от храна. Намерихме точния режим, с който ще сваляте по кило на седмица бавно, но сигурно

Какво другите търсят