петък, 25 юли
Детоксикация с английска сол
Диета при проблеми

Детоксикация с английска сол

0

Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород, водород, сяра и магнезий. Консумирането и оказва слабителен ефект чрез отпускане на мускулите на храносмилателната система. Английската сол се използва за чернодробна детоксикаци

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнешДиети

Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнеш

13.07.20140

Най-добрият и здравословен начин за отслабване и пречистване е да се комбинират спорт, консумацията на полезни за здравето храни и полезни напитки. Плодовите сокове от круша или червена боровинка са изпълнени с хранителни вещества.

Диети - Новата диета на Кейт МидълтънДиети

Новата диета на Кейт Мидълтън

08.07.20141

Кейт Мидълтън е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

Диети - Млечна диета сваля 3 кг за 3 дниДиети

Млечна диета сваля 3 кг за 3 дни

03.07.20140

Лесна за спазване диета може да ви помогне да отслабнете с 3 килограма само за 3 дни, като пред този период се и разхубавите, защото диетата доставя витамини и минерали в организма.

Диети - Студентска диетаДиети

Студентска диета

25.06.20140

Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.

Диети - Диета с чай топи 10 кг за 5 дниДиети

Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

23.06.20143

Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

Диети - Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмицаДиети

Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

01.06.20142

Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите между 4 и 6 килограма.

Диети - По-тънка талия с лимонено-медена диетаДиети

По-тънка талия с лимонено-медена диета

28.05.20140

Специалисти по хранене се обединяват около тезата, че медът и лимонът са задължителните продукти за всяка диета. Кратката диета гарантирано ще ви помогне да свалите излишното тегло.

Диети - Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фитДиети

Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фит

14.05.20140

Хубава фигура с 1-2 изключения не можем да получим като подарък, а трябва да поработим, за да се получи. Комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит гарантира ефективно отслабване

Какво другите търсят