събота, 28 март
Диета с мандарини
Диети

Диета с мандарини

0

Единият вариант е да си направите разтоварващ режим – проблемът тук е, че при подобна строга диета е желателно да сте си у дома. Става дума за ден или два похапване само на оранжевия плод и пиене на много течности.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диети с лимониДиети

Диети с лимони

26.03.20150

Изборът в действителност е толкова голям, че всичко зависи от това колко сте склонни да се ограничавате и до каква степен сте мотивирани да отслабнете.

Диети - Най-популярните диетиДиети

Най-популярните диети

21.03.20150

Днес ще ви запознаем с някои от най-популярните диети, които имат милиони почитателки из цял свят и с времето са се доказали като наистина ефективни в борбата с излишните килограми.

Диети - Диета ЗонатаДиети

Диета Зоната

19.03.20150

Зоналната диета не препоръчва намаляване на калорийния прием, а изменения в качествения състав на храната, т. е. калориите трябва да идват от подходящи хранителни източници.

Диети - Холивудската диетаДиети

Холивудската диета

17.03.20150

Класическата холивудска диета включва основно месо, яйца, риба, пиле и малко плодове и зеленчуци. Ястията се готвят без мазнина, сол, захар, брашно.

Диети - Диета с цитрусиДиети

Диета с цитруси

15.03.20150

Заради високото си съдържание на витамин С цитрусовите плодове са вашият най-добър помощник в борбата с простудните заболявания и грипа. А плодовите киселини в цитрусите подпомагат разграждането на мазнините.

Диети - Диета с фрешовеДиети

Диета с фрешове

14.03.20150

При тази диета се залага на прясно изцедените сокове от различни зеленчуци, което я прави ефикасна. Ефектът върху организма е бърз и поразителен.

Диети - Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)Диети

Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)

11.03.20150

Разтоварващата диета на Петър Дънов се прилага основно за прочистване на организма, но помага и в борбата с килограмите. Продължителността ѝ е няколко дни, в които се консумират само жито, ябълки, орехи мед и много вода.

Диети - Разтоварващи дни с ябълкиДиети

Разтоварващи дни с ябълки

07.03.20150

Разтоварващите дни стават все по-популярни. Те спомагат както за отърваване от нормалното тегло, така и за прочистването на организма. Трябва да изберете някой по-малко натоварен ден, през който не планирате сериозна работа

Диети - Противовъзпалителна диета на д-р ВейлДиета при проблеми

Противовъзпалителна диета на д-р Вейл

28.02.20150

Този хранителен режим цели консумацията на много плодове и зеленчуци, богати на фитонутриенти, за които знаем, че се борят с раковите клетки и дегенеративните заболявания.

Диети - Биотайпинг диетаДиети

Биотайпинг диета

28.02.20150

При биотайпинг диетата се приемат само определен тип храни, които балансират хормоните. По този начин мазнините в определени области се топят.

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят