Само 14 дни с лимони ваят талия за лятото
Диети

Само 14 дни с лимони ваят талия за лятото

0

Лимоните са един от най-полезните помощници в стремежа към изваяна фигура. Те ускоряват топенето на мазнинките, с които на пръв поглед изглежда невъзможно да се справим.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Прасковена диета: Минус 8 кила за 2 седмициДиети

Прасковена диета: Минус 8 кила за 2 седмици

19.06.20170

След по-интензивно похапване на праскови кожата става мека, гладка, кадифена. Подобрява се циркулацията на кръвта, възстановяването на клетките, постъпването на кислорода в тъканите

Диети - Рибната диета – сбогувайте се с 5 килограма завинагиДиети

Рибната диета – сбогувайте се с 5 килограма завинаги

07.06.20170

Рибата е една от най-леките и вкусни храни. Здравословна и засищаща, тя е предпочитана храна за всеки здравословен режи. Рибната диета обещава да се сбогувате с до 5 килограма за по-малко от две седмици.

Диети - Седмица на тази диета - 3 години слабиДиети

Седмица на тази диета - 3 години слаби

02.06.20172

Уникален по рода си хранителен режим е на път да преобърне всички представи за отслабването и йо-йо ефекта. При тази седем дневна диета той не съществува. Дори обратното – спазването му ви гарантира, че ефектът ще се запази през следващите 3 години.

Диети - Изчистете черния дроб с череши! Вижте какДиета при проблеми

Изчистете черния дроб с череши! Вижте как

29.05.20170

Черешите са сред плодовете с най-много полезни свойства. Съвсем скоро те ще залеят пазара и е добре да знаем за какво може да ги използваме. Оказва се, че приети по правилния начин, те могат да са дори лечебни.

Диети - Цикличният глад лекува всяка болестДиета при проблеми

Цикличният глад лекува всяка болест

20.05.20170

Решението за всички проблеми се крие в самите нас. Цикличният глад е нещото, което може да поддържа имунната система жизнена. Оказва се, че дори най-страшните и нелечими болести могат да се излекуват с проста диета.

Диети - Яж колкото ти душа иска тези храни и слабей с диетата на д-р ХейДиети

Яж колкото ти душа иска тези храни и слабей с диетата на д-р Хей

14.05.20170

Една от проверените в практиката системи за отслабване е комбинираното хранене или диетата на американския доктор Уилям Хей. Благодарение на нея той е успял да излекува страшно заболяване, а и не сам. . .

Диети - Пролетно прочистване със зеолит – по-добро от всичко, за което сте чували!Диети

Пролетно прочистване със зеолит – по-добро от всичко, за което сте чували!

13.05.20170

Заолитът – родопският вълшебен минерал, е най-доброто средство за прочистване на организма през пролетта. Може да го стартирате веднага, като го добавите минерала към сутрешния си ритуал.

Диети - Отслабване с вода – най-евтиното и бързо на светаДиети

Отслабване с вода – най-евтиното и бързо на света

10.05.20171

Когато става въпрос за отслабванe, всички сме чували колко важна е ролята на водата в този процес. Дехидратацията е пръв противник на загубата на килограми. Водата извежда всичко ненужно навън и ускорява метаболизма.

Диети - Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг животДиети

Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

01.04.20171

Редовната консумация на четири хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин.