От коя храна по колко да ядем, за да сме слаби
Диети

От коя храна по колко да ядем, за да сме слаби

Вижте какво количество от дадена храна можете да приемате в една порция, за да се чувствате сити, но и съответният продукт да не се отразява зле на фигурата ви.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Тайната диета на Клеопатра за отслабванеДиети

Тайната диета на Клеопатра за отслабване

14.07.2018

С Медената диета на Клеопатра тялото отслабва бавно и естествено само до натрупаните излишни килограми. След това отслабването осезаемо спира. Доказано може да свалите до 20 кг за 3 месеца, без да се лишавате от нищо в нормалната си диета

Диети - Ползите от разтоварващите дни с оризДиети

Ползите от разтоварващите дни с ориз

12.07.2018

Започнете утрото на разтоварващия ден с чаша вода придружена с 1 ч. л. мед и 1 с. л. лимонов сок. Това ще включи метаболитните процеси и ще подготви тялото за предстоящия стрес.

Диети - Стягане на отпусната кожа след отслабванеДиети

Стягане на отпусната кожа след отслабване

29.06.2018

В идеалния случай след отслабване кожата постепенно се свива от само себе си и се приспособява към промените в телесната маса. В някои случаи обаче хората се сблъскват с появата на двойна брадичка или неприятно увиснала кожа. Как да се справите?

Диети - Чудни дренажни напитки за скоростно отслабванеДиети

Чудни дренажни напитки за скоростно отслабване

25.06.2018

Искате да отслабнете? Процесът на отслабване е твърде бавен? Тези напитки ще ви помогнат да го ускорите. Използвайте една от тези рецепти и много скоро ще кажете сбогом на наднорменото тегло!

Диети - Да изваем чудни форми с патладжанена диета!Диети

Да изваем чудни форми с патладжанена диета!

25.06.2018

Благодарение на уникалния си вкус той заема незаменимо място на трапезата ни, а заради съдържащите се в него витамини, минерали и куп други полезни вещества въздейства на тялото ни по удивителен начин.

Диети - Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялотоДиети

Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялото

22.06.2018

Тази супердиета с елда и кефир възстановява баланса на микроелементите в тялото, помага при стрес, безсъние, умора. Препоръчва се при анемия, проблеми с кожата, ставите, черния дроб и жлъчния мехур. Прочиства червата и дава рестарт на тялото