сряда, 28 януари
Белтъчна диета
Диети

Белтъчна диета

0

Белтъчната диета е често препоръчвана от културисти и диетолози на хора, които искат да натрупат мускулна маса и едновременно с това да намалят теглото си.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диетаДиети

Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диета

22.01.20150

9-дневната диета е по-известна като диетата на кралица Маргарет. Тя е изключително популярна в Русия, където много от звездите на руския шоубизнес я прилагат.

Диети - Диета със зелено кафеДиети

Диета със зелено кафе

20.01.20151

За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът Линдзи Дънкън в популярното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят продукти, съдържащи тази съставка.

Диети - Диета Еко-АткинсДиети

Диета Еко-Аткинс

16.01.20150

Диетата Еко-Аткинс залага на растителните мазнини, по-малкото въглехидрати и като цяло на ограничения прием на храна. Закуска: 1 ч. ч. соево мляко или 1 филийка пълнозърнест хляб + 1 бъркано яйце

Диети - Диета УлтимаДиети

Диета Ултима

14.01.20150

Диета Ултима е сред няколкото диети, които ще са хит през 2015 година. Ултимативнният режим на хранене е дори нещо повече от диета. Той представлява тежък и кетогенен режим на въглехидратна и калорийна ротация за периоди от 30 до 60 дни.

Диети - Разтоварващ режим след празничното похапванеДиети

Разтоварващ режим след празничното похапване

08.01.20150

За да успеете бързо да влезете във форма след голямото празнично похапване, най-добре е да стартирате разтоварващия си режим след Ивановден. Празниците вече са приключили, така че вече няма да има отрупани с храна трапези.

Диети - Диетата Веган преди 6Диети

Диетата Веган преди 6

12.12.20140

Едно от най-хубавите неща в диетата е, че не е необходимо да смятате калориите, които сте погълнали през деня, защото режимът не ви дава никакво ограничение. Всъщност диетата Веган преди 6 има доста верни последователи

Диети - Умно отслабване с диета 5:2Диети

Умно отслабване с диета 5:2

04.12.20140

Диета 5:2, в която в два дни от седмицата се приемат много по-малко калории, е изключително полезна. Учените дори са убедени, че подобно разтоварване на организма може да предпази хората от заболявания като рак на гърдата

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят