събота, 28 ноември
Бързо отслабване за жени
Диети

Бързо отслабване за жени

0

Бързата загуба на тегло не е за всеки и трябва да се прилага само от хората, които са наистина здрави и търсят точно бързо отслабване. Всички експресни диети за бързо вталяване са предназначени да служат на хора, които искат да смъкнат не повече от 2-3 кг

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета Есенно здравеДиети

Диета Есенно здраве

11.11.20150

Въпреки буквално стотиците хиляди диети, които съществуват, може би най-добрият и ефикасен хранителен режим, който може да ни държи в добро здраве и същевременно да запази фигурата, е този, който е съобразен с природата.

Диети - Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим!Диети

Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим!

22.10.20150

Хранителният режим е измислен от фармацевтка на име Сумико и мъжът й, също с медицинско образование – Хитоши. С този режим, дамата е успяла да свали цели 18 килограма.

Диети - Отслабване с метода на д-р РеймъндДиети

Отслабване с метода на д-р Реймънд

15.10.20150

Методът на доктор Реймънд всъщност е лесен начин да влезете във форма и не струва много – за да го направите, ще са ви необходими пчелен мед, натурален ябълков оцет и чесън. Отслабването по метода на доктор Реймънд нашумя покрай фолкдивата Преслава

Диети - Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг животДиети

Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

10.10.20150

Редовната консумация на четири хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин.

Диети - Вталете се експресно с млечна диета!Диети

Вталете се експресно с млечна диета!

07.10.20150

Млякото и млечните продукти, известни на хората от най-дълбока древност, съдържат изключително ценни хранителни вещества, които на практика могат да задоволят човешкия организъм по пълноценен начин.

Диети - Отслабнете дълготрайно с хранене по лунен календар!Диети

Отслабнете дълготрайно с хранене по лунен календар!

05.10.20150

Лунният календар и хранителният режим спрямо него е подходящ за всички, които искат да отслабнат с малко усилия. Храненето по лунния календар е лесно, не налага лишения, ефикасно е и най-вече – полезно.

Диети - Отслабнете с тези 18 храни!Диети

Отслабнете с тези 18 храни!

23.09.20151

Храните с ниска хранителна стойност трябва да бъдат изключени от менюто, обяснява диетологът Фрида Харжу. Специалистът предлага 18 храни, които всеки може да включи в режима си, ако иска да се освободи от излишните килца.

Избрани

Популярни от Категорията

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят