неделя, 21 декември
Диетата Веган преди 6
Диети

Диетата Веган преди 6

0

Едно от най-хубавите неща в диетата е, че не е необходимо да смятате калориите, които сте погълнали през деня, защото режимът не ви дава никакво ограничение. Всъщност диетата Веган преди 6 има доста верни последователи

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Умно отслабване с диета 5:2Диети

Умно отслабване с диета 5:2

04.12.20140

Диета 5:2, в която в два дни от седмицата се приемат много по-малко калории, е изключително полезна. Учените дори са убедени, че подобно разтоварване на организма може да предпази хората от заболявания като рак на гърдата

Диети - Можем ли да отслабнем с черен пиперДиети

Можем ли да отслабнем с черен пипер

02.12.20140

Черният пипер не повишава апетита, а помага да не трупаме мазнини. Черният пипер подобрява работата на стомашно-чревния тракт, регулира киселинността на стомаха, помага за укрепване на нервната система и дарява организма с повече енергия.

Диети - Седем диети, които ни карат да намразим хранатаДиети

Седем диети, които ни карат да намразим храната

21.11.20140

В наши дни здравословното хранене се превръща в необходимост, ако искаме да се радваме на добро здраве и перфектни форми. Някои от препоръчителните хранителни режими обаче могат да съсипят всяка добра храна.

Диети - Зимна диета с кисело зелеДиети

Зимна диета с кисело зеле

18.11.20140

С лесна и засищаща диета с кисело зеле може да свалите до 5 килограма за около 1 месец. Освен заради по-малкото килограми, диетата е полезна и защото снабдява тялото с много витамини и минерали.

Диети - Диета според цветовете на дъгатаДиети

Диета според цветовете на дъгата

11.11.20140

Според Американското министерство на земеделието, хранейки се според цветовете на зеленчуците и плодовете, можем да предотвратим заболявания като рак, хипертония и диабет.

Диети - Здравословна диета с извара топи 5 кг за 5 дниДиети

Здравословна диета с извара топи 5 кг за 5 дни

09.11.20140

Здравословна диета с извара, която не лишава организма ви от нито едно от полезните вещества, които трябва да приема, може да ви помогне да стопите 5 килограма само за 5 дни.

Диети - Тибетска диета за пречистване на кръвтаДиета при проблеми

Тибетска диета за пречистване на кръвта

07.11.20141

Здравословна и полезна диета от Тибет може да ви помогне да почистите токсините от кръвта си, като по този начин намалите риска от мозъчен удар и инфаркт.

Диети - Диета на лекарите топи 10 кг за седмицаДиети

Диета на лекарите топи 10 кг за седмица

06.11.20145

Популярна напоследък стана т. нар. Диета на лекарите, от която може да свалите 10 килограма само за една седмица. Ако бъде приложена още веднъж, може да свалите още 4 килограма от теглото си.

Диети - Бързите диети бият дългите по ефективностДиети

Бързите диети бият дългите по ефективност

01.11.20140

Според специалистите има съвсем просто обяснение защо бързите диети носят по-голям успех, отколкото останалите. Хората се мотивират от бързия успех, който са постигнали, и продължават да спазват режима, който са си избрали.

Какво другите търсят