вторник, 1 септември
Пречистващ режим с вода според Дънов
Диети

Пречистващ режим с вода според Дънов

0

Дънов препоръчва всеки човек да изпива за един ден поне един литър вода – да бъде чиста, без никакви примеси, без да е обработвана с химикали. Желателно е водата да се пие на малки глътки – разделете я на дози от по 150 мл и пийте на гладно.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Перфектната диета е с вино, риба и бобДиети

Перфектната диета е с вино, риба и боб

21.08.20150

Когато човек консумира добра храна, това ще намали когнитивните нарушения, обясняват учените, а и ще се намали значително опасността от развитие на болести като Алцхаймер. Риба, боб и вино но спасяват от стареене и пазят паметта ни

Диети - Здравословно меню за хипертонициДиета при проблеми

Здравословно меню за хипертоници

06.08.20150

Високото кръвно е сериозен риск за инсулти и инфаркти, затова трябва да се държи под контрол. Подходящ хранителен режим може да подпомогне поддържането на стойностите му в граница.

Диети - Правилната плодова диетаДиети

Правилната плодова диета

31.07.20150

Експертите препоръчват плодовете да присъстват в менюто ни ежедневно. Не е желателно също дълго време да се консумират едни и същи плодове, защото това еднообразие може да доведе до преобразуването на фруктозата в мазнини

Диети - Диета със супаДиети

Диета със супа

28.07.20150

Доказано е, че супата благодарение изобилието от вода създава по-бързо усещането за пълнота в стомаха, а от там и чувство за ситост. Зеленчуковите бульони изобилстват от витамини и фибри, ценни за регулиране на метаболизма

Диети - С Психологическа диета сваляме 5 килаДиети

С Психологическа диета сваляме 5 кила

24.07.20150

Стресът е един от основните виновници за напълняването. Той често може да бъде успокоен само с едно – безразборното и непрестанно хранене. В основата на психологическа диета стои положителната нагласа към живота и заобикалящия свят.

Диети - Диетата на Рип ЕселстинДиети

Диетата на Рип Еселстин

20.07.20150

Авторът на диетата Енджин 2 - Рип Еселстин твърди, че консумацията на нискомаслени храни, основно такива на растителна основа, може да предотврати развитието на редица заболявания

Диети - Да отслабнем с дишанеДиети

Да отслабнем с дишане

19.07.20150

Прекомерното хранене и напълняване в повечето случаи е следствие на емоционални или психологически проблеми. Ядем, когато сме стресирани, ядосани, когато ни липсва обич и разбиране.

Диети - Еднодневна диета за прочистване на стомахаДиети

Еднодневна диета за прочистване на стомаха

15.07.20150

Този детоксикиращ режим е различен – основната напитка в него се приготвя с ръжен хляб. Трябват ви около 200 грама хляб – нарежете го на кубчета и го сложете в дълбок съд.

Диети - Диета при чувствителен стомахДиета при проблеми

Диета при чувствителен стомах

06.07.20150

Диетата при чувствителен стомах е малко по-строга разновидност на суровата диета. В нея се консумират предимно пресни плодове, които подпомагат изхвърлянето на ненужните отпадни продукти.

Избрани

Популярни от Категорията

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят