събота, 30 август
Изгаряне на мазнините с праскови и нектарини
Диети

Изгаряне на мазнините с праскови и нектарини

0

Излишните мазнини, последвани от наднормено тегло и затлъстяването са глобална епидемия. Във всяка средно развита страна всеки 4-ти човек е засегнат в някаква степен. Прасковите и нектарините помагат в борбата със затлъстяването

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета с картофиДиети

Диета с картофи

08.08.201410

Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

Диети - Диета с ечемикДиети

Диета с ечемик

01.08.20140

Ечемикът не се радва на особена популярност у нас. Често се смята за храна, подходяща по-скоро за животни, отколкото за хора. Това обаче съвсем не е така.

Диети - Отслабване с просоДиети

Отслабване с просо

31.07.20140

В просо се открива и манган, който участва активно в метаболизма, благодарение на което подпомага усвояване на веществата и отслабването.

Диети - Яжте сини сливи, за да сте слабиДиети

Яжте сини сливи, за да сте слаби

26.07.20140

Учените провели опити със сто души от различен пол, които страдат от затлъстяване и се подлагат на специален хранителен режим. Специалистите давали по 140 грама сушени сини сливи дневно на дамите и по 170 грама на мъжете.

Диети - Детоксикация с английска солДиета при проблеми

Детоксикация с английска сол

21.07.20140

Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород, водород, сяра и магнезий. Консумирането и оказва слабителен ефект чрез отпускане на мускулите на храносмилателната система. Английската сол се използва за чернодробна детоксикаци

Диети - Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнешДиети

Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнеш

13.07.20140

Най-добрият и здравословен начин за отслабване и пречистване е да се комбинират спорт, консумацията на полезни за здравето храни и полезни напитки. Плодовите сокове от круша или червена боровинка са изпълнени с хранителни вещества.

Диети - Новата диета на Кейт МидълтънДиети

Новата диета на Кейт Мидълтън

08.07.20141

Кейт Мидълтън е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

Диети - Млечна диета сваля 3 кг за 3 дниДиети

Млечна диета сваля 3 кг за 3 дни

03.07.20143

Лесна за спазване диета може да ви помогне да отслабнете с 3 килограма само за 3 дни, като пред този период се и разхубавите, защото диетата доставя витамини и минерали в организма.

Какво другите търсят