неделя, 1 март
Противовъзпалителна диета на д-р Вейл
Диета при проблеми

Противовъзпалителна диета на д-р Вейл

0

Този хранителен режим цели консумацията на много плодове и зеленчуци, богати на фитонутриенти, за които знаем, че се борят с раковите клетки и дегенеративните заболявания.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Биотайпинг диетаДиети

Биотайпинг диета

28.02.20150

При биотайпинг диетата се приемат само определен тип храни, които балансират хормоните. По този начин мазнините в определени области се топят.

Диети - HMR диетаДиети

HMR диета

06.02.20150

Благодарение на диетата HMR (Програмата за управление на здравето) хората с наднормено тегло могат да отслабнат бързо и да избегнат йо йо ефекта

Диети - Белтъчна диетаДиети

Белтъчна диета

27.01.20150

Белтъчната диета е често препоръчвана от културисти и диетолози на хора, които искат да натрупат мускулна маса и едновременно с това да намалят теглото си.

Диети - Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фитPR Публикации

Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фит

24.01.20150

Хубава фигура с 1-2 изключения не можем да получим като подарък, а трябва да поработим, за да се получи. Комбинацията между правилното хранене и метода EMS от Е-фит гарантира ефективно отслабване

Диети - Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диетаДиети

Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диета

22.01.20151

9-дневната диета е по-известна като диетата на кралица Маргарет. Тя е изключително популярна в Русия, където много от звездите на руския шоубизнес я прилагат.

Диети - Диета със зелено кафеДиети

Диета със зелено кафе

20.01.20151

За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът Линдзи Дънкън в популярното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят продукти, съдържащи тази съставка.

Диети - Диета Еко-АткинсДиети

Диета Еко-Аткинс

16.01.20150

Диетата Еко-Аткинс залага на растителните мазнини, по-малкото въглехидрати и като цяло на ограничения прием на храна. Закуска: 1 ч. ч. соево мляко или 1 филийка пълнозърнест хляб + 1 бъркано яйце

Диети - Диета УлтимаДиети

Диета Ултима

14.01.20150

Диета Ултима е сред няколкото диети, които ще са хит през 2015 година. Ултимативнният режим на хранене е дори нещо повече от диета. Той представлява тежък и кетогенен режим на въглехидратна и калорийна ротация за периоди от 30 до 60 дни.

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят