понеделник, 21 април
С бобена диета минус 5 килца
Диети

С бобена диета минус 5 килца

0

Диетата със зеленчуци от семейство Бобиви, по мнението на много експерти, е доста ефективна. Бобената диета ще ви помогне да се освободите лесно с до 5 килограма излишно тегло.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Искаш ли да отслабнеш, яж с дебеланковциДиети

Искаш ли да отслабнеш, яж с дебеланковци

17.03.20142

Учени съвестав хората, които искат да се подложат на отслабване, да се хранят с дебеланковци. Техният начин на хранене отвращение към яденето. Човек може да изключи всички храни без водата.

Диети - Започни своята диета според зодиятаДиети

Започни своята диета според зодията

14.03.20145

Всички зодиакални значи усвояват по различен начин калориите и имат различни навици на хранене. Как да се храмин взависимост от зодиакалните знаци.

Диети - Гуинет Полтроу на диета с тиквени семкиДиети

Гуинет Полтроу на диета с тиквени семки

06.03.20140

Красавицата Гуинет Полтроу сподели, че поддържа перфектната си фигура с разтоварваща диета от тиквени семки. Освен тях блондинката хапва сурови бадеми и пие кокосово мляко.

Диети - 30 минути за плосък коремДиети

30 минути за плосък корем

27.02.20147

Колкото и да искате да имате стегнат и плосък корем, желанието няма да го направи такъв. Изискват се усилия, но не чак толкова много, колкото някой хора се опитват да ни накарат да повярваме.

Диети - С диетична супа - минус 5 килцаДиети

С диетична супа - минус 5 килца

23.02.20141

С диетичната супа за седем дни можете да се разделите с до 5 килограма наднормено тегло. Диетичната супа ще изгори всички излишните мазнина и ще подкрепи жизнения ви тонус.

Диети - Френска диетична програма РазтоварванеДиети

Френска диетична програма Разтоварване

09.02.20140

Революционната програма включва ограничение на менюто само през един ден от седмицата. Специалистите са убедени, че този период е напълно достатъчен, за да може месечно да се свалят по два килограма.

Диети - Английска диетаДиети

Английска диета

29.01.20140

Английската диета започва с два гладни дни. Те са основоположници за стартирането ѝ. Схемата продължава с редуване – два протеинови и два зеленчукови дни.

Какво другите търсят