неделя, 19 април
Диетата TLC намалява лошия холестерол
Диета при проблеми

Диетата TLC намалява лошия холестерол

0

При спазване на диета TLC трябва да се внимава с приема на наситените мазнини, каквито се съдържат в тлъстото месо, млечните продукти, пържените храни.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - С какъв режим отслабва Салма ХайекДиети

С какъв режим отслабва Салма Хайек

13.04.20150

Латино дивата Салма Хайек признава, че има пищни бедра и задни части, а борбата с целутита е постоянна. Но това не ѝ пречи да си похапва свинско месо и да пие червено вино. Това очевидно действа безотказно за фигурата на Салма.

Диети - Диети с кленов сиропДиети

Диети с кленов сироп

06.04.20150

За начинаещи се препоръчва по-лек режим на същата диета – продължителността на режима да не надвишава пет дни. Освен това при начинаещи могат да се консумират храни, а напитката трябва да се пие по една чаша до четири пъти на ден.

Диети - Диета с елдаДиети

Диета с елда

05.04.20150

Има няколко режима с елда – единият от тях е монодиета, тоест през цялото време се храните единствено с елдата. Другият включва в менюто много повече хранителни продукти

Диети - Диета с мандариниДиети

Диета с мандарини

28.03.20150

Единият вариант е да си направите разтоварващ режим – проблемът тук е, че при подобна строга диета е желателно да сте си у дома. Става дума за ден или два похапване само на оранжевия плод и пиене на много течности.

Диети - Диети с лимониДиети

Диети с лимони

26.03.20150

Изборът в действителност е толкова голям, че всичко зависи от това колко сте склонни да се ограничавате и до каква степен сте мотивирани да отслабнете.

Диети - Най-популярните диетиДиети

Най-популярните диети

21.03.20150

Днес ще ви запознаем с някои от най-популярните диети, които имат милиони почитателки из цял свят и с времето са се доказали като наистина ефективни в борбата с излишните килограми.

Диети - Диета ЗонатаДиети

Диета Зоната

19.03.20153

Зоналната диета не препоръчва намаляване на калорийния прием, а изменения в качествения състав на храната, т. е. калориите трябва да идват от подходящи хранителни източници.

Диети - Холивудската диетаДиети

Холивудската диета

17.03.20150

Класическата холивудска диета включва основно месо, яйца, риба, пиле и малко плодове и зеленчуци. Ястията се готвят без мазнина, сол, захар, брашно.

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят