петък, 24 октомври
Стопете 3 кг за 3 дни от диета с ядки и сушени плодове
Диети

Стопете 3 кг за 3 дни от диета с ядки и сушени плодове

0

От диета с ядки и сушени плодове може да отслабнете само за 3 дни, като топите по 1 килограм всеки ден. Диетата е полезна за по-студените дни и влияе положително на храносмилането.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Сок от грейпфрут бори излишните мазниниДиети

Сок от грейпфрут бори излишните мазнини

15.10.20140

Ежедневната консумация на един сок от грейпфрут помага на тялото да се освободи от излишните мазнини, когато хапваме по-тлъсти храни. Сокът успешно топи излишните килограми.

Диети - Диета при поликистозни яйчнициДиета при проблеми

Диета при поликистозни яйчници

12.10.20140

Според последните проучвания специални диети могат да влияят на кистите на яйчниците положително. Изследователите смятат, че при установена поликистоза не трябва да се приемат повече от 2000 калории на ден.

Диети - Диетолози: Най-добрата диета е DASHДиети

Диетолози: Най-добрата диета е DASH

07.10.20140

Диетолози от цял свят се обединяват около тезата, че най-добрата съвременна диета, която можем да приложим, както за свалена на килограми, така и за подобряване на здравословното състояние, е DASH.

Диети - Диета за засилване на имунитетаДиета при проблеми

Диета за засилване на имунитета

01.10.20140

Диетологът доктор Джоел Фърам смята, че човек може да се предпази от десетки болести, само като храни правилно. Диетологът е разработил специална диета за укрепване на имунитета.

Диети - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кгДиети

Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

28.09.20140

Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

Диети - Не пазете така диета!Диети

Не пазете така диета!

14.09.20140

Бързият успех е лъжовен – за да свалите килограми, без това да носи каквато и да е опасност за вас, трябва да бъдете търпеливи. Бързият успех не означава непременно траен успех.

Диети - Диетата с банани ни предпазва от инсултДиета при проблеми

Диетата с банани ни предпазва от инсулт

11.09.20140

Хранителен режим, който е богат на банани, както и на други продукти, съдържащи калий, могат да помогнат за намаляване риска от инсулт, показват резултати от скорошно проучване.

Диети - Минус 7 кг за 7 дни от диета с кафеДиети

Минус 7 кг за 7 дни от диета с кафе

06.09.20142

С кратка 7-дневна диета можа да стопите седим килограма, спазвайки една ефективна диета с кафе. Условието е всеки ден да пиете по 2-3 чаши кафе.

Диети - Диета според влиянието на планетитеДиети

Диета според влиянието на планетите

02.09.20140

Както Луната, така и планетите оказват влияние върху начина, по който изглеждаме и се чувстваме. Ето защо специалисти са създали специален хранителен режим, който е съобразен с действието на различните планети и Луната в отделните дни от седмицата.

Какво другите търсят