Китайска диета сваля 7 кг за 2 седмици
Диети

Китайска диета сваля 7 кг за 2 седмици

Ако искате да свалите килца експресно, можете да си послужите с една строга китайска диета. Тя продължава 2 седмици и топи до 7 кг.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Банани и баланс – минус 5 кг за 5 денонощия!Диети

Банани и баланс – минус 5 кг за 5 денонощия!

13.01.2018

Празници, обилни маси, непрекъснато дъвчене на подбрани специалитети – това вече е далеч от нас и трябва да го забравим. Има обаче едно нещо, което не ни позволява, и това са качените килограми. Вижте най-мощното оръжие срещу тях

Диети - Изкушенията, заради които жените и мъжете провалят диетата сиДиети

Изкушенията, заради които жените и мъжете провалят диетата си

08.01.2018

Мачовците се лишават от отрупаните трапези в името на по-стегнати коремни мускули. Нежната половина на човечеството пък се тормози с диети, тъй като си мечтае за слаби бедра. Но кое пречи в тази неравна битка?

Диети - Диетичните тайни на Джей Ло за перфектно тялоДиети

Диетичните тайни на Джей Ло за перфектно тяло

05.01.2018

Едни от първите мисли, които изникват в съзнанието ни, когато чуем името Джей Ло, са страхотен талант и страхотно тяло. Въпреки, че вече е на 47-годишна възраст, тя не спира да се вълнува от тенденциите в тренировките и храненето.

Диети - С тези храни наистина ще отслабнете след празниците!Диети

С тези храни наистина ще отслабнете след празниците!

04.01.2018

Около Коледа и Нова година е почти невъзможно да избегнем пищните трапези, отрупани с пържоли, кюфтенца, сушени меса, питки. Така че преяждането и по-скоростното качване на килограми са ни почти в кърпа вързани.

Диети - Тази грешка ви пречи да отслабнете!Диети

Тази грешка ви пречи да отслабнете!

23.12.2017

Трупаме излишни килограми заради поведението си в един определен момент от денонощието. Това смятат изследователи от Австралия и Великобритания, провели скорошно проучване в тази област.

Диети - Истината! Кои плодове помагат на диетата ви и кои вредятДиети

Истината! Кои плодове помагат на диетата ви и кои вредят

16.12.2017

Навярно сте чували, че плодовете са едни от най-нискокалорични храни и можем смело да ги включваме в менюто си, когато искаме да се отървем от излишните килограми. Истината обаче е, че не всички плодове са диетични.

Диети - Гладувайте поне веднъж в месеца, за да сте по-умни и изобретателниДиети

Гладувайте поне веднъж в месеца, за да сте по-умни и изобретателни

12.12.2017

Гладуването поне веднъж в месеца, освен че ще ви освободи от токсините, ще изостри и мисълта ви, показва ново проучване, цитирано от Ню Сайънтист. Гладът се оказва полезен за ума, защото прави невроните по-енергични.