сряда, 27 май
Диетата с ябълки и зелен чай ни пази от рак
Диета при проблеми

Диетата с ябълки и зелен чай ни пази от рак

0

За укрепване на организма се препоръчват консумирането едновременно на ябълки и зелен чай – според изследвания, тази комбинация може да предпази от различни видове заболявания.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Здравословно меню за дългосрочно отслабванеДиети

Здравословно меню за дългосрочно отслабване

15.05.20150

Всички диети, целящи бързо отслабване, са се оказали неефективни в дългосрочен план. Това означава, че килограмите наистина се свалят, но веднага след като човек прекрати спазването на диетата, те бързо-бързо се завръщат.

Диети - Диета с житоДиети

Диета с жито

05.05.20150

Сега е времето да пречистите организма си от тлъстите храни, да свалите излишните килограми и да имате перфектна форма. Днес ще ви запознаем с житната диета, която е известна с многобройните си почитатели и безотказния ефект.

Диети - Диетата Южен БрягДиети

Диетата Южен Бряг

29.04.20150

Диетата Южен бряг е дело на Артър Агатстън – той е кардиолог от Маями, Флорида и хранителния му режим става истински хит в САЩ. Този вид хранителен режим много наподобява диетата на Аткинс.

Диети - Диета с краставици и доматиДиети

Диета с краставици и домати

26.04.20150

Хранителния режим включва лесно усвоими и в същото време засищащи и полезни храни. С тази диета не се ограничавате, а просто променяте към по-добро хранителния си маниер.

Диети - Диета с яйца топи 5 кила за седмицаДиети

Диета с яйца топи 5 кила за седмица

24.04.20150

Специалистите подчертават, че тази диета може да бъде повторена не повече от четири пъти – след това задължително се прави почивка от два месеца.

Диети - Диета с разделно храненеДиети

Диета с разделно хранене

19.04.20150

Разделното хранене е популярен хранителен режим, за който са изписани много книги и се слави като един от най-здравословните методи за сваляне на килограми.

Диети - Диетата TLC намалява лошия холестеролДиета при проблеми

Диетата TLC намалява лошия холестерол

16.04.20150

При спазване на диета TLC трябва да се внимава с приема на наситените мазнини, каквито се съдържат в тлъстото месо, млечните продукти, пържените храни.

Диети - С какъв режим отслабва Салма ХайекДиети

С какъв режим отслабва Салма Хайек

13.04.20150

Латино дивата Салма Хайек признава, че има пищни бедра и задни части, а борбата с целутита е постоянна. Но това не ѝ пречи да си похапва свинско месо и да пие червено вино. Това очевидно действа безотказно за фигурата на Салма.

Диети - Диети с кленов сиропДиети

Диети с кленов сироп

06.04.20150

За начинаещи се препоръчва по-лек режим на същата диета – продължителността на режима да не надвишава пет дни. Освен това при начинаещи могат да се консумират храни, а напитката трябва да се пие по една чаша до четири пъти на ден.

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят