Тази тайландска диета ще направи чудеса с тялото ви!
Диети

Тази тайландска диета ще направи чудеса с тялото ви!

0

Тайландската диета е един от най-предпочитаните от дамите по цял свят методи за отслабване. Представителките на нежния пол луднаха по нея заради балансираното меню, към което тя се придържа и безспорната ѝ ефективност.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета Пет супени лъжици: Отслабвайте без гладуване!Диети

Диета Пет супени лъжици: Отслабвайте без гладуване!

17.08.20160

Диетата Пет супени лъжици е един от най-нашумелите в последно време методи за отслабване. Той е предпочитан от хората, които искат да намалят драстично телесната си маса, защото им позволява да се хранят често и да не се лишават от вкусни ястия.

Диети - Хитова индийска диета топи килограмите неусетноДиети

Хитова индийска диета топи килограмите неусетно

12.08.20160

Индийските жени от векове се славят със своята тънката талия и екзотичната си красота. До голяма степен завидните манекенски мерки на тези дами се дължат на специалния им хранителен режим.

Диети - Защо диетата ни не работи?Диети

Защо диетата ни не работи?

10.08.20160

Често срещан проблем на хората, които с всички сили се опитват да се борят със затлъстяването, е че бързо свалят и драстично качват свалените килограми.

Диети - Диета при хипертонияДиета при проблеми

Диета при хипертония

09.08.20160

Tих убиец. Така лекарите са именували доста често срещано и на пръв поглед безобидно заболяване - хипертония, или високо кръвно налягане.

Диети - Как се отслабва с германска диета?Диети

Как се отслабва с германска диета?

06.08.20160

Хубавото е, че при спазването на правилата ѝ можете сами да избирате какви продукти да похапвате, стига да не прекалявате с порциите им. Ето на каква схема действа германската диета

Диети - Изненада! Диета с боб топи до 7 кила за седмицаДиети

Изненада! Диета с боб топи до 7 кила за седмица

03.08.20160

Но вероятно най-интересното е, че с редовната консумация на боб можете дори да отслабнете. Редица диетолози предлагат на онези, които изпитват неудържим апетит и често застават пред хладилника, търсейки нещо за подхапване, да се подложат именно на бобена

Диети - Кажете Чао на килограмите и токсините с диета със селъриДиети

Кажете Чао на килограмите и токсините с диета със селъри

24.07.20160

Диетата със селъри е чудесен вариант за хранителен режим, с който освен че можете да свалите няколко излишни килограма, ще имате възможност да пречистите организма си от опасните токсини, да балансирате храносмилателния си тракт

Диети - Диета за понижаване на Триглицеридите в кръвтаДиети

Диета за понижаване на Триглицеридите в кръвта

08.07.20160

Ако успеете да се придържате към предложения план на разрешени и забранени храни при високи нива на триглицеридите и включите в ежедневието си малко спорт, па макар и ходене пеш или каране на колело до работа, вложеното старание бързо ще ви се отплати

Избрани

Популярни от Категорията

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят