Антираковата диета на д-р Будвиг прави чудеса с тялото!
Диета при проблеми

Антираковата диета на д-р Будвиг прави чудеса с тялото!

0

Малко хора знаят, че повечето видове рак се развиват бавно. Д-р Будвиг, казва че нейният протокол възстановява здравето на повечето хора за 3 месеца.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Храните в традиционната азиатска диета, които удължават животаДиети

Храните в традиционната азиатска диета, които удължават живота

29.09.20160

Хубавото на тази диета е, че няма норми при приема на калории. В азиатската диета се залага на самоконтрола, поради което трябва внимателно всеки да прецени дали може сам да контролира апетита и да не се поддава лесно на изкушенията.

Диети - Да изваем чудни форми с патладжанена диета!Диети

Да изваем чудни форми с патладжанена диета!

17.09.20160

Благодарение на уникалния си вкус той заема незаменимо място на трапезата ни, а заради съдържащите се в него витамини, минерали и куп други полезни вещества въздейства на тялото ни по удивителен начин.

Диети - Двудневна диета за нетърпеливи дамиДиети

Двудневна диета за нетърпеливи дами

11.09.20160

Продължителните и строги диети определено не са по вкуса на повечето дами. Опитайте този лесен вариант за диета, с който да нормализирате теглото си за два дни.

Диети - Триковете, с които по-успешно ще спазвате диета!Диети

Триковете, с които по-успешно ще спазвате диета!

07.09.20160

Спазването на диета за някои хора не представлява трудност, но за мнозина е почти невъзможно по редица причина. Прилагайки няколко лесни трика обаче, много по-лесно ще можете да се придържате към избрания от вас хранителен режим

Диети - Диета с кефир за красиво тяло и сияйна кожаДиети

Диета с кефир за красиво тяло и сияйна кожа

29.08.20160

Кефирът е една от най-полезните и тонизиращи млечни напитки. Източник е на така необходимите ни калций, желязо, йод, витамин А, витамин В 1, витамин В2, витамин В6, витамин D, полезни бактерии и куп други ценни вещества.

Диети - Тази тайландска диета ще направи чудеса с тялото ви!Диети

Тази тайландска диета ще направи чудеса с тялото ви!

26.08.20160

Тайландската диета е един от най-предпочитаните от дамите по цял свят методи за отслабване. Представителките на нежния пол луднаха по нея заради балансираното меню, към което тя се придържа и безспорната ѝ ефективност.

Диети - Диета Пет супени лъжици: Отслабвайте без гладуване!Диети

Диета Пет супени лъжици: Отслабвайте без гладуване!

17.08.20161

Диетата Пет супени лъжици е един от най-нашумелите в последно време методи за отслабване. Той е предпочитан от хората, които искат да намалят драстично телесната си маса, защото им позволява да се хранят често и да не се лишават от вкусни ястия.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят