сряда, 17 септември
Не пазете така диета!
Диети

Не пазете така диета!

0

Бързият успех е лъжовен – за да свалите килограми, без това да носи каквато и да е опасност за вас, трябва да бъдете търпеливи. Бързият успех не означава непременно траен успех.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диетата с банани ни предпазва от инсултДиета при проблеми

Диетата с банани ни предпазва от инсулт

11.09.20140

Хранителен режим, който е богат на банани, както и на други продукти, съдържащи калий, могат да помогнат за намаляване риска от инсулт, показват резултати от скорошно проучване.

Диети - Минус 7 кг за 7 дни от диета с кафеДиети

Минус 7 кг за 7 дни от диета с кафе

06.09.20142

С кратка 7-дневна диета можа да стопите седим килограма, спазвайки една ефективна диета с кафе. Условието е всеки ден да пиете по 2-3 чаши кафе.

Диети - Диета според влиянието на планетитеДиети

Диета според влиянието на планетите

02.09.20140

Както Луната, така и планетите оказват влияние върху начина, по който изглеждаме и се чувстваме. Ето защо специалисти са създали специален хранителен режим, който е съобразен с действието на различните планети и Луната в отделните дни от седмицата.

Диети - Изгаряне на мазнините с праскови и нектариниДиети

Изгаряне на мазнините с праскови и нектарини

21.08.20140

Излишните мазнини, последвани от наднормено тегло и затлъстяването са глобална епидемия. Във всяка средно развита страна всеки 4-ти човек е засегнат в някаква степен. Прасковите и нектарините помагат в борбата със затлъстяването

Диети - Диета с картофиДиети

Диета с картофи

08.08.201410

Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

Диети - Диета с ечемикДиети

Диета с ечемик

01.08.20140

Ечемикът не се радва на особена популярност у нас. Често се смята за храна, подходяща по-скоро за животни, отколкото за хора. Това обаче съвсем не е така.

Диети - Отслабване с просоДиети

Отслабване с просо

31.07.20140

В просо се открива и манган, който участва активно в метаболизма, благодарение на което подпомага усвояване на веществата и отслабването.

Диети - Яжте сини сливи, за да сте слабиДиети

Яжте сини сливи, за да сте слаби

26.07.20140

Учените провели опити със сто души от различен пол, които страдат от затлъстяване и се подлагат на специален хранителен режим. Специалистите давали по 140 грама сушени сини сливи дневно на дамите и по 170 грама на мъжете.

Какво другите търсят