Бързо сваляне на мазнини от корема
Диети

Бързо сваляне на мазнини от корема

Бързото сваляне на корема е предизвикателство и е добре да се заредите с търпение, енергия и постоянство. Резултатът няма да закъснее, ако спазвате тези съвети

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Ефикасна диета според килограмите виДиети

Ефикасна диета според килограмите ви

10.03.2018

Диетите са строго индивидуални и много видове. Съществуват диети за отслабване, за регулиране на килограмите, диети за определени части от тялото, за здравословен начин на живот, както и много други.

Диети - Диета за жени за сваляне на коремаДиети

Диета за жени за сваляне на корема

09.03.2018

За да свалите излишните килограми и мазнинките в областта на корема е важно да спазвате хранителен режим. За задържане на резултата и за стягане на корема е добре да съчетаете диетата с упражнения.

Диети - Смути Диета за Тънка ТалияДиети

Смути Диета за Тънка Талия

08.03.2018

Смутитата са много вкусни, полезни, а в същото време и много лесни за приготвяне. С помощта на блендер и 1-2 минути време може да разполагате с вкусна и здравословна храна всеки ден.

Диети - Така ще задържите теглото си след диета!Диети

Така ще задържите теглото си след диета!

01.03.2018

Използвайте фибри - необходимо е да премахнете токсините от организма и да улесните обменните процеси. Полезни са хляб с цели зърна, фибри - зеленчуци и трици. И още полезни съвети за запазване на теглото след отслабване

Диети - Седмично меню за напълняванеДиета при проблеми

Седмично меню за напълняване

28.02.2018

Обикновено всички търсим всевъзможни начина да отслабнем, за да се харесваме и да бъдем здрави, но монетата има две страни. Безапетитието е важен проблем, който трябва да бъде овладян

Диети - Диета при поставен стентДиета при проблеми

Диета при поставен стент

25.02.2018

Все по-често срещани са сърдечно-съдовите заболявания. През последните години все по-млади хора се разболяват от тях. Причините са това са много.