Идеи за здравословни закуски за успешна диета
Диети

Идеи за здравословни закуски за успешна диета

0

Всеки е чувал, че закуската трябва да е най-стабилната храна за деня, която хем да засити апетита ни, хем да ни дари с енергия. В същото време обаче това не означава, че трябва да наблягате на мазни или тлъсти храни

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Захранване след житния режимДиети

Захранване след житния режим

25.02.20170

Много хора спазват нашумелия тази година житен режим. Той е вече към своя край, а хората, които го спазват, са нетърпеливи да обогатят дневното си меню.

Диети - Хранене при заболяване от туберкулозаДиета при проблеми

Хранене при заболяване от туберкулоза

21.02.20170

Храната играе важна роля в оздравителния процес при заболяване от туберкулоза. Пълноценното хранене повишава съпротивата на организма, променя неговата реактивност и предпазва от изостряния и усложнения на болестния процес.

Диети - Диетата за бавно, но трайно отслабване: Минус 1 кг на седмицаДиети

Диетата за бавно, но трайно отслабване: Минус 1 кг на седмица

20.02.20170

Всички знаем, че за да запазим свалените килограми, те трябва да се свалят бавно и постепенно, както и да не се лишаваме от храна. Намерихме точния режим, с който ще сваляте по кило на седмица бавно, но сигурно

Диети - Евтина диета ви лишава от 7 кг за 3 дниДиети

Евтина диета ви лишава от 7 кг за 3 дни

11.02.20170

Евтината диета е алтернатива за всички, които искат скоростно да свалят килограми. Единствените продукти, които ще са ви нужни, са кисело мляко и червено цвекло.

Диети - Студентска диетаДиети

Студентска диета

07.02.20170

Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.

Диети - Нисковъглехидратни и нискомаслени диети – кои дават по-добри резултати?Диети

Нисковъглехидратни и нискомаслени диети – кои дават по-добри резултати?

19.01.20170

В желанието си да свалим излишните килограми често се сблъскваме с най-големия проблем – коя диета да изберем. Съществуват безброй видове хранителни режими, които могат да бъдат обобщени в две групи - нисковъглехидратни и нискомаслени.

Диети - Отслабвайте лесно с най-вкусната диетаДиети

Отслабвайте лесно с най-вкусната диета

16.01.20170

Консумацията на нискомаслени млечни продукти ще доведе до по-добри резултати. Когато не се консумира достатъчно калций, мастните клетки се увеличават, тъй като те се запасяват с мазнини.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят