Тричасова диета: Отслабвай лесно, докато не се лишаваш от храни
Диети

Тричасова диета: Отслабвай лесно, докато не се лишаваш от храни

Тричасова диета – един режим, който сваля скоростно килограмите, е истински вълшебен. Създаден от американски фитнес инструктор Джордж Круз, той позволява да контролираме апетита, като същевременно запазим мускулната си маса и изгорим излишните мазнини.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Диета за понижаване на лошия холестеролДиета при проблеми

Диета за понижаване на лошия холестерол

14.09.2017

Напрегнатото ни ежедневие и нарастващата зависимост на повечето хора от вредна, преработена храна направиха високия холестерол един от най-големите здравословни проблеми на нашето време.

Диети - Отслабнете без чувство на глад с диетата ЗайлерДиети

Отслабнете без чувство на глад с диетата Зайлер

19.08.2017

Диетата няма противопоказания, но пък има многобройни ползи за тялото. Тя намалява излишното тегло, подобрява кръвообращението, ускорява метаболизма, спомага за освобождаването от токсините и прави кожата по-гладка и красива.

Диети - Роля на млякото в диетичната кухняДиета при проблеми

Роля на млякото в диетичната кухня

18.07.2017

Когато се спазват този вид диети, храненията през деня трябва да са разпределени на малки, но чести порции. Повечето специалисти съветват по време на млечната диета човек да се храни 6 до 8 пъти на ден.

Диети - Диета 2x2 сваля 15 кг за 3 месецаДиети

Диета 2x2 сваля 15 кг за 3 месеца

06.07.2017

Диетата 2 по 2 е най-ефективната при борбата със сериозните количества излишни килограми. За период от три месеца тя ще ви помогне да се отървете от до 15 кг от теглото си.

Диети - Лунна диета за юли 2017-таДиети

Лунна диета за юли 2017-та

03.07.2017

Юли вече е тук и е време да научим дните, в които звездите закрилят и подпомагат детоксикирането на организма. С началото на всеки месец всеки, който иска да е красив и здрав, трябва да записва в календара си фазите на Луната.

Диети - Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дниДиети

Цикличната диета сваля 10 кг за 9 дни

30.06.2017

Цикличната диета на Маргарита Королева ви гарантира свалянето на до десет кг за девет дни. Тя бързо се превърна в световен хит и днес вече е и у нас.