Диетата с черен пипер се превърна в хит! Ядете и отслабвате
Диети

Диетата с черен пипер се превърна в хит! Ядете и отслабвате

Диетата с черен пипер си остава най-бързия метод за отслабване. Така че не се притеснявайте, а ръсете от черната подправка на воля.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Изкушенията, заради които жените и мъжете провалят диетата сиДиети

Изкушенията, заради които жените и мъжете провалят диетата си

08.01.2018

Мачовците се лишават от отрупаните трапези в името на по-стегнати коремни мускули. Нежната половина на човечеството пък се тормози с диети, тъй като си мечтае за слаби бедра. Но кое пречи в тази неравна битка?

Диети - Диетичните тайни на Джей Ло за перфектно тялоДиети

Диетичните тайни на Джей Ло за перфектно тяло

05.01.2018

Едни от първите мисли, които изникват в съзнанието ни, когато чуем името Джей Ло, са страхотен талант и страхотно тяло. Въпреки, че вече е на 47-годишна възраст, тя не спира да се вълнува от тенденциите в тренировките и храненето.

Диети - С тези храни наистина ще отслабнете след празниците!Диети

С тези храни наистина ще отслабнете след празниците!

04.01.2018

Около Коледа и Нова година е почти невъзможно да избегнем пищните трапези, отрупани с пържоли, кюфтенца, сушени меса, питки. Така че преяждането и по-скоростното качване на килограми са ни почти в кърпа вързани.

Диети - Тази грешка ви пречи да отслабнете!Диети

Тази грешка ви пречи да отслабнете!

23.12.2017

Трупаме излишни килограми заради поведението си в един определен момент от денонощието. Това смятат изследователи от Австралия и Великобритания, провели скорошно проучване в тази област.

Диети - Истината! Кои плодове помагат на диетата ви и кои вредятДиети

Истината! Кои плодове помагат на диетата ви и кои вредят

16.12.2017

Навярно сте чували, че плодовете са едни от най-нискокалорични храни и можем смело да ги включваме в менюто си, когато искаме да се отървем от излишните килограми. Истината обаче е, че не всички плодове са диетични.

Диети - Гладувайте поне веднъж в месеца, за да сте по-умни и изобретателниДиети

Гладувайте поне веднъж в месеца, за да сте по-умни и изобретателни

12.12.2017

Гладуването поне веднъж в месеца, освен че ще ви освободи от токсините, ще изостри и мисълта ви, показва ново проучване, цитирано от Ню Сайънтист. Гладът се оказва полезен за ума, защото прави невроните по-енергични.

Диети - Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг животДиети

Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

09.12.2017

Редовната консумация на четири хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин.

Диети - Експресна диета с чай сваля 10 кг за 5 дниДиети

Експресна диета с чай сваля 10 кг за 5 дни

19.11.2017

Хубавото при тази диета е, че имате три хранения на ден, които ще ви помогнат да се чувствате сити и жизнени. Така че килограмите ще се стопят неусетно.