Препоръчителна Диета при Хашимото
Диети

Препоръчителна Диета при Хашимото

Хашимото представлява заболяване на щитовидната жлеза. При него се получава възпаление, водещо до увреждане клетките на щитовидната жлеза. В последствие се стига и до тяхната загиване.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - Всичко за безвъглехидратната диета на едно мястоДиети

Всичко за безвъглехидратната диета на едно място

01.04.2018

Безвъглехидратната диета е режим, който се прилага за изчистване на натрупаните мазнини. Обикновено тя е предпочитана от спортисти, стремящи се към изчистване на мазнинната маса за сметка на мускулите.

Диети - Режим на хранене при омазнен черен дробДиета при проблеми

Режим на хранене при омазнен черен дроб

26.03.2018

Хранителния режим играе важна роля при лечението на омазнен черен дроб. Режима трябва да се спазва поне няколко месеца. При омазнен черен дроб абсолютно забранени са. . .

Диети - Диета при Хеликобактер ПилориДиета при проблеми

Диета при Хеликобактер Пилори

18.03.2018

Медицинската статистика показва, че почти 68 процента от населението е запазено с Хеликобактер Пилори. Лечението на това заболяване е дълго и трудно, включва лечебна терапия, диета и корекция на режима на хранене

Диети - Бързо сваляне на мазнини от коремаДиети

Бързо сваляне на мазнини от корема

16.03.2018

Бързото сваляне на корема е предизвикателство и е добре да се заредите с търпение, енергия и постоянство. Резултатът няма да закъснее, ако спазвате тези съвети

Диети - Ефикасна диета според килограмите виДиети

Ефикасна диета според килограмите ви

10.03.2018

Диетите са строго индивидуални и много видове. Съществуват диети за отслабване, за регулиране на килограмите, диети за определени части от тялото, за здравословен начин на живот, както и много други.