- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКакво трябва да знаем за дълбокото замразяване
22 Май
Пламена M.
Кулинарни СъветиКак да направим страхотни целувки
20 Май
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Производство на пармезанГолемите пити от твърдото италианско сирене се начукват с чукчета – само така може да се определи дали сиренето е добро и има ли в питата вътрешни кухини.
10 Май
Парченце хляб премахва характерния мирис на карфиолЗа да отстраните характерната за карфиола миризма, пуснете във водата парченце хляб. Съвети как да варите зеленчуци - грах, зелен фасул,
08 Май
Тайните на вкусното агнешкоАгнешкото месо е изключително характерно и се отличава от останалите меса по своите характерни цвят, аромат и вкус. Когато купувате месото, трябва да имате в предвид някои фактори.
06 Май
Как да си изпечем агнеПеченето на цяло агне е нелека задача. Най-старата рецепта, завещана от прадедите ни, е агнето по хайдушки.
05 Май
Кулинарна употреба на пармезанКогато се сервира към вино или хляб, сиренето се нарязва на тънки парченца. Ако искате да консумирате пармезан с вино, обезателно подберете червено.
02 Май
Видове дафинов листДафиновото дръвче, наричано още лаврово, е известно още от древността със своите невероятни здравословни и кулинарни ползи. За негова родина се смята Мала Азия и Средиземноморието.
24 Април
Тайната на вкусния домашен козунакЕдна от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат.
20 Април
5
Съвети за подбор на великденски яйцаС наближаването на един от най-вкусните християнски празници е необходимо потребителите да бъдат по-внимателни при подбора на традиционните продукти за великденската трапеза.
19 Април
Пет интересни техники за украса на великденски яйцаВеликден е един от най–веселите и обичани християнски празници. Този празник често става повод за събиране на целия род. Няма как да посрещнем празника без боядисани яйца. А как ви звучи захарна украса за яйца?
17 Април
Тайните на вкусния козунакИма няколко основни неща, които трябва да се спазят при домашната подготовка на козунаци. Първото условие е продуктите да бъдат предварително затоплени до стайна температура
17 Април
5
Съвети за печене на зеленчуциПолезни съвети за печене на зеленчуци на скара. Ето и някои съвети при печенето на зеленчуци. Зеленчуците трябва да се подготвят добре преди да се пекат.
15 Април
1
Кулинарна употреба на сусамСусамът е едно от най-старите растения, култивирано в Близкия и Далечен Изток за кулинарна употреба. Всяко негово зрънце придава на всяко ястие идентичност.
11 Април
2
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 707
Основни Рецепти
15 245
20 591
Други