- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак правилно да готвите паста?
10 Април
Елиана Василева
Кулинарни СъветиКулинарни тънкости при готвенето с дафинов лист
09 Април
Пламена M.
Кулинарни СъветиВкусни ястия с аромат на розмарин
04 Април
Паолина Сярова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изпечем зеленчуци във фолио на скараПечените зеленчуци на скара могат да бъдат сред любимите вегетариански ястия. Инструкции как да запечем зеленчуци в алуминиево фолио. Лесно и бързо приготвяне на зеленчуци на скара.
01 Април
2
Как се прави кефир?Кефирът е много полезна тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Ето как да си приготвите кефир в домашни условия.
30 Март
Как да варите макарониЕдин от най-добрите причини да си направите макарони е, че само за 15-тина минутки можете да сготвите вечеря. Вижте някои тънкости при готвенете но паста, макарони, спагети и тестени изделия.
26 Март
Да си приготвим печен лавракПредлагаме ви две рецепти за печен лаврак. Ако готвите за повече хора, просто увеличете продуктите. Първата рецепта е за лаврак със спанак – количеството на спанака зависи от големината на рибите.
23 Март
Основни правила при готвенето на хранаПриготвянето на здравословна храна не е никак трудно действие. Когато е възможно, сменете маслото със зехтин. Не добавяйте сол към зеленчуците, докато те се готвят.
22 Март
1
Измивайте тенджерите с горчицаЗа да приготвяте вкусна и чиста храна, трябва да спазвате чистота в кухнята. Не оставяйте неопаковани продукти в хладилника, за да не поемат миризми. Тенджерите мийте с вода и горчица.
20 Март
Как да почистим правилно зеленчуцитеЗа да използвате ценните вещества в картофите, морковите и тиквичките, белете ги не с нож, а с белачка, за да не отстраните слоя под кората, който е пълен с полезни вещества.
19 Март
Кулинарна употреба на исопИсоп е изключително ароматно тревисто растение с тъмносини цветове. У нас се среща предимно в Белоградчика област. Използва се както като билка, така и като подправка.
18 Март
Червената леща е идеална за пюре, кафявата се съчетава с месоКафявата леща се съчетава добре с различни видове месо и запазва формата си след варене. Червената леща се разварява бързо, затова е идеална за пюрета и супи.
13 Март
Шоколадовите трюфели – достъпно съвършенствоШоколадови трюфели могат да се приготвят лесно в домашни условия. Вътрешността на трюфела се нарича ганаш.
12 Март
4
Как се пече цяло парче месоМесото, изпечено на цяло парче, не само е много вкусно, но и много празнично ястие, което се сервира в съответстващ съд и с правилно подбрана гарнитура.
10 Март
2
Хитринки за приготвяне на месо и картофиЗа да се получи ястието по-вкусно, използвайте малки кулинарни хитринки. За да не стане печеното месо сухо, във фурната се слага съд с вода. Крехките пържоли се получават с помощта на оцет и олио.
08 Март
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 707
Основни Рецепти
15 245
20 591
Други