- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кое за какво е полезноСолта е полезна за нервите
17 Април
Admin
Кое за какво е полезноХраненето на жената след тридесетте
16 Април
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кълновете са идеалната закускаКълновете са идеални за закуска, но не се препоръчват за вечеря, защото човек трудно заспива заради приповдигнатия тонус на организма. Можете да отгледате полезни кълнове сами.
14 Април
Яжте червеното месо за спокойни бебетаЧервеното месо е изключително подходящо за бъдещите майки. Причина за това е ценният за развитието на нервната система витамин B 12. До този учен са стигнали учени от Холандия.
13 Април
Как да се предпазим от инсултМожете да се предпазите от инсулт, като промените начина си на хранене. Редовно консумирайте зелени листни зеленчуци, ядки, пуешко и пилешко месо, риба и цитрусови плодове.
12 Април
1
Черните боровинки най-полезни на сокСокът от черните боровинките и най-полезната напитка в света. Сокът от черни боровинки е по-полезен от ябълковия сок, гроздовия сок и сока от нар. Червените боровинки подпомагат мозъка.
10 Април
Плодови сокове - да, алкохол - неПлодовите сокове са полезни за здравето, докато алкохолните напитки са негов враг. Алкохолът може да увеличи риска от рак на черния дроб, рак на гърдата, рак на дебелото черво.
10 Април
Омега 3-мастните киселини спасяват от депресия и самоубийствоМисълта за самоубийство изчезва при правилно хранене, което осигурява на организма достатъчно количество Омега 3-мастни киселини. Те се съдържат в мазната риба и орехите.
09 Април
Не червеното, а бялото вино оцветява зъбите повечеПовечето консуматори на пенливата напитка често избягват червеното вино, опасявайки се, че ще си докарат цветни петна по усмивката.
08 Април
Суши – полза и вредаПолзата от суши е голяма - помага при отслабване, подобрява работата на сърцето, предпазва от депресия и подобрява храносмилането. Вредата е най-вече от суровата риба.
07 Април
1
Хрянът - подправка и лекарствоХрянът е приятна пикантна подправка, но той съдържа и много полезни вещества, които изчезват една седмица след настъргването му. Хрянът има антибактериални свойства.
06 Април
Полезни свойства на спанакаСпанакът съдържа много минерали и витамини, които са особено полезни за бременните жени и малките деца. Той се усвоява лесно и служи за профилактика и лечение на много болести.
05 Април
Храненето нощем отключва куп болестиАко имате навика посред нощ да прекъсвате съня си и да ставате, за да задоволите нощния си апетит, то знайте, че вредите на здравето си. Обилната вечеря води към различни заболявания.
05 Април
Хляб, макарони и ориз за здрав сънИма определени храни, които предизвикват сънливост. Сред тях са хлябът, макароните и оризът. Чувството на физическа отпадналост след тяхната консумация се дължи най-вече на съдържанието на триптофан.
04 Април
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 726
Основни Рецепти
15 246
20 596
Други