PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиИдея за оползотворяване на стар хляб
01 Април
Надежда Недева
Кулинарни СъветиЗлатни правила за приготвянето на пухкав и бухнал кекс
29 Март
1
Йозлям Кадирова
Кулинарни СъветиПодходящи подправки за ризото
26 Март
Йозлям Кадирова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разтвор с оцет за дезинфекциране на зеленчуцитеЗеленчуците и плодовете са покрити с бактерии и болестотворни микроорганизми, предизвикващи различни заболявания. За да избегнете неприятни последствия, можете да ги дезинфекцирате, като използвате оцет.
24 Март
Трябва ли да дезинфекцираме храните и кухнята след пазарВъв време на пандемия от инфекциозни заболявания хигиената е изключително важна. Трябва ли да подлагаме на дезинфекция кухнята и храните след пазар? Разберете в следващите редове.
22 Март
Паста от твърда пшеница - всички предимстваМакаронени изделия от твърда пшеница съдържат много повече полезни вещества масовата паста. Полезни свойства и предимства на пастата от твърда пшеница. Как да готвим макарони от твърда пшеница
18 Март
Съвети при замразяване и размразяване на тестоМного домакини си задават въпроса: Възможно ли е замразяване на тесто с мая? Да, това е възможно. Вижте какви съвети да следвате при замразяване на тесто.
15 Март
Как да мариноваме пуйкаРешили сме да ви предложим няколко маринати за пуешко, в които можете да сложите месото. Хубаво е, която и от тях да си изберете, да вземете предвид факта, че месото трябва да постои поне 3 – 4 часа, за да стане наистина крехко и вкусно.
14 Март
Ползи и приложение на пергаментовата хартияПергаментовата хартия, позната на мнозина домакини като хартия за печене, е едно от най-големите кулинарни улеснения. Ето каква работа ще ви свърши пергаментовата хартия в домакинството
12 Март
Основни готварските масла в кулинарията! Кое за какво се ползваСъвременните специалисти по хранене препоръчват да имате около 5 вида различни масла в кухнята и да редувате употребата им. Сред най-популярните масла за готвене са олиото, кравето масло, свинската мас и патешката мазнина.
11 Март
2
Съвети за приготвяне на перфектните брускетиНа пръв поглед може да изглежда, че приготвянето на брускетите е проста задача, но дори и такова просто ястие има свои правила и етапи на приготвяне. Вижте повече:
07 Март
Как да си приготвим крехко свинско месоПри положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо. Все пак тук съвсем набързо ще предложим няколко съвета как се приготвя крехко свинско месо
06 Март
Кулинарна употреба на оризово олиоОризовото олио е най-популярно в Източна Азия, където отдавна се използва в кулинарията. Освен там, то навлиза все по-сериозно в европейската кухня.
03 Март
Традиционни български сиренаТрадиционното българско сирене е подходящо за термична обработка на скара, подходящо е в комбинация със сурови салати и би могло да се използва за готвене в ястия и гозби
22 Февр.
Съвети при готвенето за бебеСъвети при готвенето за бебе - ето някои основни правила и съвети. Кои са подходящите храни за бебе. Как да приготвите сами бебешката храна - избор на продукти и начин на готвене.
22 Февр.
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоАко изборът ви вече е попаднал върху месото от щраус, да се фокусираме върху някои специфики около приготвянето на ястия с щраусово месо. Щраусовото месо ще стане готово по-бързо от всяко друго, което сте готвили.
21 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други