PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да замразяваме и размразяваме банани
20 Май
Денимира Анелова
Кулинарни СъветиКулинарни съвети за по-лесна работа в кухнята
20 Май
Симона Стефанова Димитров
Кулинарни СъветиКои подправки подхождат на различните меса
19 Май
М. Иванова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се приготвят бутербродни сандвичиДумата бутерброд означава хляб, намазан с масло, или в буквален превод от руски - сандвич. Сандвичите за специален повод или за всеки ден не трябва да бъдат много претрупани, трябва да има хармония в цветовете на продуктите
19 Май
Какво помага за доброто втасване на тестото?Както при всяко нещо, и при втасването има тънкости. Хубаво е да ги знаете, защото те ще ви помогнат да втаса добре тестото, за да получите идеални и пухкави тестени изделия.
18 Май
Как се прави ябълково вино?Приготвянето на ябълково вино не е сложно, рецептата може да се изпълни спокойно в домашни условия, а напитката ще ви зарадва с изискан, медено-плодов аромат.
15 Май
Дългозърнест ОризОризът е един от най-популярните и любими гарнитури. Без него не можем да си представим доста различни ястия: суши, салати, супи, пилаф. Дългозърнест ориз - какво трябва да знаем за този специфичен сорт ориз?
15 Май
Как се готви в уокУокът представлява китайски тиган, който притежава три отличителни черти от другите тигани. Тази форма на уок тигана позволява бързото му загряване.
13 Май
Как да приготвите идеалното тесто за пай?По принцип пайовете и плодовите пити се приготвят от едно и също тесто - маслено. Вкусното тест за пай търпи различни подобрения, като към него може да се прибавят какао, смлени орехи или бадеми, сметана, извара и др.
13 Май
С какво върви печеното агне?Какво би трябвало да сложите на трапезата си, поднасяйки току-що изваденото изпечено агнешко месо? Класическата салата, която се сервира заедно с печеното агне, е зелената. Без никакви импровизации.
12 Май
20 съвета за правилна работа с тестоС помощта на тези 20 съвета за работа с тесто ще можете да приготвяте вкусни тестени изкушения и да радвате всеки ден вашите близки. Освен това така тестото ще втасва по-добре и десертите ще се получават по-меки и пухкави
11 Май
Как се работи с гофретникНяма нищо сложно при работата с гофретник. Първото нещо, което трябва да направите, е да си изберете рецепта за тесто за гофрети, като в началото можете да започнете с класическата
11 Май
1
Как да съхраняваме черен и червен пиперЩипка черен или червен пипер се поставят на голяма част от гозбите, които приготвяме. Съвети за съхраняване на черния и червения пипер и предпазване от насекоми.
11 Май
Съвети при готвенето на дивечово месоДивечовото месо е истински деликатес на трапезата ни и е много по-полезно от месото на животни, отглеждани от хората за храна. Приготвянето на дивеча обаче изисква кулинарна култура, тъй като тънкостите са доста.
10 Май
Как се пече агне - стъпка по стъпкаВ следните редове ще ви покажем стъпка по стъпка как се пече агне. Агнешкото месо се пече в тава с капак. Съвети за вкусно агнешко печено.
08 Май
Тънкости за вкусно агнешко печеноПо традиция хапваме вкусно агнешко печено на важни празници. Тънкости при печене на агнешко в домашни условия.
07 Май
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други