PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиДа подправим правилно каймата за кюфтета и кебапчета
10 Юли
Надежда Недева
Кулинарни СъветиЗапечатване на месото - как и защо
05 Юли
Мария Симова
Кулинарни СъветиПолезни съвети за начинаещи готвачи
02 Юли
Ваня Стойчева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чашушули - тайната на вкусната грузинска яхнияЧашушули (яхния, пикантно месо) е грузинско ястие, което се радва на популярност в различни страни. Чашушули се приготвя от говеждо, свинско, по-рядко от агнешко. Смята се за много пикантно грузинско ястие
30 Юни
Изненадващи факти за продуктите, които консумираме всеки денВ гимназията учителите по математика, химия, биология и физика постоянно ни повтаряха, че науката е част от живота. Още тогава тези тези ни се струваха съмнителни.
27 Юни
Кулинарна употреба на мащеркаАроматната мащерка се използва не само за приготвяне на чай, но също така има голямо приложение и в кухнята на много държави.
24 Юни
1
Тенджерата под налягане - бързакът в кухнятаВ готвенето в тенджера под налягане няма нищо сложно, нито е нещо ново. Съвременните тенджери под налягане могат да намалят времето за приготвяне на продукта от 30 до 60 процента.
21 Юни
1
Гарнитури от макаронени изделия, с които ще си оближете пръститеВсъщност с паста може да експериментирате и да приготвите вкусни комбинации за гарнитури с макаронени изделия спрямо вкуса си. На практика няма забранени подправки, продукти и добавки в макаронените гарнитури
20 Юни
Съхранение на пресен лук и чесънНай-простото правило при замразяването на пресния лук и чесън е те да бъдат сухи и да не се нарязват прекалено на дребно.
18 Юни
1
Как да купуваме риба?Много често се случва да подценяваме важната за здравето ни роля, касаеща консумацията на риба и морски дарове. Всъщност почти всички диетолози смятат, че рибата трябва да бъде включвана в менюто ни поне 2 или 3 пъти седмично.
18 Юни
Тайната на вкусния шаранОбикновено свързваме шарана с трапезата за Никулден. Как се готви шаран? Избор на правилните подправки за шаран
15 Юни
1
Тайните на хубавия домашен сладоледИскате ли да узнаете тайните на хубавия домашен сладолед? В следващите редове ще ги разкрием. Как да направите перфектния домашен сладолед? Вижте нашите съвети за приготвянето му.
14 Юни
1
Глутинов ОризГлутиновият ориз се използва за приготвянето на множество ястия. Често при приготвянето на глутинов ориз се изисква да се спазват някои правила.
14 Юни
Как да си направим джелато у дома?Как да си направите джелато у дома? Ето лесна и много вкусна рецепта за приготвяне на домашно джелато. Как да зарадвате близките си със свеж летен десерт - вече имате рецепта за вкусно джелато!
13 Юни
3 начина за спасяване на пресолената хранаКогато сте сложили прекалено много сол, не се косете, защото има 3 много ефикасни начина за спасяване на пресолената храна. Как да оправим пресолената храна
10 Юни
Елегантно удоволствие с лек градус: Топ 6 на най-хубавите видове розеРозето, тази опасна любов на бялото и червеното вино, отдавна не е просто временна мода. Розето се настанява все по-трайно в морските ни снимки от лятото, по щандовете на магазините и по страниците на сомелиерските четива.
09 Юни
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други