Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Подправки, подходящи за джоланПодправки, подходящи за джолан
01 Август
Свински джолан можете да приготвите на фурна, в гърне, под фолио, в гювеч или варен. Подходящите подправки за джолан можете да видите тук.
Няколко трика за перфектно приготвен оризНяколко трика за перфектно приготвен ориз
29 Юли
Оризът е един от тези продукти, които много лесно се приготвя, но още по-лесно може да се обърка. Съвети за приготвяне на перфектния ориз.
Как да сготвим перфектния оризКак да сготвим перфектния ориз
29 Юли
14
Не си мислете, че е невъзможно да сготвите пухкав бял ориз, зърната на който да са отделени едно от друго, без да прилича на каша. Възможно е, ако знаете няколко кулинарни тайни за готвенето на ориз.
Как да сотираме хапки от свинско месо?Как да сотираме хапки от свинско месо?
29 Юли
Сотирането изисква кратко време и минимална мазнина. Сотираното свинско месо е изключително здравословно и хранително ястие.
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
25 Юли
10
За да направите перфектни кюфтета, купете парче свинско и парче телешко от магазина и ги пуснете в машинката за месо три пъти.
Алулоза - предимства и недостатъци на подсладителяАлулоза - предимства и недостатъци на подсладителя
25 Юли
Алулозата е позната още като D-псикоза. Класифицира се като рядка захар, която се намира естествено само в определени храни. Съдържа се в пшеницата, кленовият сироп, смокините и стафидите. Вижте повече:
Как да поднесем плато със сирена?Как да поднесем плато със сирена?
25 Юли
От хиляди години се наслаждаваме на нюансите, вкусовете, текстурите и ароматите на сирената. В комбинация с хрупкав хляб и чаша вино, те са перфектното предложение на парти. Как да поднесем плато със сирена?
Подходяща гарнитура за печено месоПодходяща гарнитура за печено месо
24 Юли
1
Взависимост от вида на печеното месо за него са подходящи различни видове гарнитури. Идеалните гарнитури за всяко печено месо.
Тайната на вкусната рибена чорбаТайната на вкусната рибена чорба
24 Юли
7
Истински вкусна рибена чорба се приготвя от няколко вида риба. Пробвайте с комбинация от попчета, калкан, бяла риба и скумрия или каквото ви хрумне.
Кулинарна употреба на фъстъченото маслоКулинарна употреба на фъстъченото масло
23 Юли
Фъстъченото масло най-често се консумира на сандвич върху пълнозърнест хляб. Освен това, може да се използва като крем на торти и бисквити. Кулинарна употреба на фъстъченото масло.
Тайните на вкусната картофена салатаТайните на вкусната картофена салата
21 Юли
1
Картофената салата e едно от най-често срещаните ястия в европейската кухня. Основната съставка на ястието са варени картофи, които се допълват с други продукти.
Сосове за Пилешки ПържолиСосове за Пилешки Пържоли
17 Юли
Пилешките пържоли можем да овкусим с много и различни сосове. По този начин те ще станат и по-сочни и крехки. Подходящи са сосове с най-различни съставки.
Консервант за туршията - кога и колко?Консервант за туршията - кога и колко?
15 Юли
За да получи туршията специфичния си приятен вкус и да се запази дълго време, се нуждае от консерванти. Различни вещества се използват с тази цел. Консервант за туршията - кога и колко?