Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-подходящите билки и подправки за да бъдете добър хлебопекарНай-подходящите билки и подправки за да бъдете добър хлебопекар
26 Февр.
Когато приготвяте продуктите си за домашно печен хляб, ще откриете, че билките и подправките могат да бъдат много полезни. На вашето внимание - подправките и семената, без които не може да мине истинският домашен хляб
Костен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябваКостен бульон: Как да го направите и 6 причини, поради които ви трябва
25 Февр.
Костният бульон набира все по-голяма популярност, особено сред привържениците на здравословното хранене. Ето и 6 причини, поради които е хубаво да пиене бульон от кости, и как да го приготвим
Как да изчистим решетките на абсорбатора?Как да изчистим решетките на абсорбатора?
21 Февр.
Използвайки евтини и достъпни средства, можете с лекота да почистите решетката на абсорбатора в кухнята от наслоените мазнини. С тях ще постигнете желания ефект.
Съвети за начинаещи, които приготвят хумус у домаСъвети за начинаещи, които приготвят хумус у дома
19 Февр.
В последно време хумусa придобива изключителна популярност - всички го харесват и всички го искат на трапезата си. Мислите, че приготвянето на хумус е лесна работа, но то си им тънкости
Съвети и трикове при готвенето с медСъвети и трикове при готвенето с мед
18 Февр.
Медът е един изключително вкусен и универсален подарък от Майката Природа. Неговите приложения са практически безкрайни. Тук ще намерите съвети за използването на мед за различни цели и рецепти.
Как да подобрим вкуса на ракията?Как да подобрим вкуса на ракията?
17 Февр.
Няма по-вкусна храна от домашно приготвената! Същото е и с аператива. Ракиджиите обикновено държат на собствената си реколта и не признават купешката. Те обаче започват все по-често да подобряват вкуса на ракията.
Тънкости при печенето на скараТънкости при печенето на скара
17 Февр.
Печеното на скара винаги превръща и най-обикновеното месо в блажен специалитет за сетивата. Самата процедура не е особено трудна, но изисква някои съображения. Вижте тънкостите при печенето на скара в следващите редове.
Нека да готвим с вино!Нека да готвим с вино!
16 Февр.
Готвенето е процес на креативност, който се съчетава идеално с чаша вино. Но какво се случва, когато готвим с вино?
Употреба на сусама в китайската кухняУпотреба на сусама в китайската кухня
15 Февр.
Сусамът е едно от най-старите семена, познати на човека. Първите писмени сведения за сусам датират от 3000 г. пр. Хр. Вижте какво трябва да знаем за употреба на сусама в китайската кухня.
Тайната на вкусния крем БрюлеТайната на вкусния крем Брюле
12 Февр.
Крем Брюле – изисканият десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка и веднага ще искате да разберете тънкостите при правенето на Брюле
Как лесно се бели ябълка?Как лесно се бели ябълка?
12 Февр.
Всеки има свой начин за белене на ябълки, но има един лесен и бърз вариант. Обелването на ябълка е доста лесен и бърз процес.
Ето как се пекат ябълкиЕто как се пекат ябълки
11 Февр.
Малко неща носят усещането за дом, като например сладкият аромат на канела, който се носи във въздуха, докато печем ябълки в кухнята. Вижте как се пекат перфектните ябълки
Как да си приготвим най-вкусните стъклени нудълс?Как да си приготвим най-вкусните стъклени нудълс?
10 Февр.
Стъклените нудълс са наричани още китайски вермичели или целуфанови нудълс. Те са направени от нишесте от зърна на боб Мунг или от нишесте от зелен грах. Съвети за тяхното приготвяне.