- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
ЛюбопитноНово 20: Чипс от колбаси вече на пазара!
13 Май
1
Пламена M.
ЛюбопитноВижте най-доброто от Хонгконгската кухня
12 Май
Нина Иванова Иванова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фантастично доматено дърво ражда по 14 000 доматаИстинско дърво-чудо е хибридът Спрут 1, който за едни сезон може да роди около 14 000 домата с общо тегло от 1. 5 тона. Той е изумителен не са с плодовитостта си, но и с величествения си външен вид.
11 Май
Кулинарни изкушения от турската кухня на КонияЧорбите и супите на Кония обикновено са с горчив и кисел вкус. При сватби се предлагат супи от бамя
11 Май
1
Коя риба кога се яде?Кефал, лаврак, лефер, калкан, платика, меджид са с бяло месо и са леки за консумиране. Паламуд, скумрия и хамсията са по-мазни и по-тежки. А знаете ли през кой месец коя риба се консумира?
11 Май
Шпецле - любимата немска юфка!Шпецлето е вид юфка, приготвена с яйца. Този вид юфка е част от немската традиционна кухня. Самото название идва от думата spatz, което означава малко врабче. Освен в Германия тази юфка се приготвя и в Австрия, Швейцария, Унгария
09 Май
Пътят на кафето до ТурцияПървото място, където започва консумирането на кафе, е Африка и интересното е, че първите консуматори са били козите. Християнските монаси от Етиопия хранили своите кози със семена от растения, които оказали здравословно влияние върху животните.
09 Май
Най-нестандартните менюта за рожден ден по светаЗа да отпразнувате рожден ден в някои страни, се налага сериозното да промените вкуса си.
03 Май
3
Обядът е най-важен за французитеПроучване, обхванало 14 държави, показва, че няма нация, която да държи на обяда повече от французите. Хората в тази страна са от малкото европейци, които държат на обедната си почивка.
02 Май
Великденски обичаи и традицииВеликден е най – светлият празник за християнския свят. На този ден християнската църква почита Възкресението на Божия син Исус Христос.
01 Май
Как да разпознаем ГМО продуктите?Няма човек, който да не знае колко вредни са ГМО продуктите. Въпреки всичките ограничения на пазара, волно или неволно такива храни се промъкват между тях и достигат до щандовете на магазините, а след това и до нашата трапеза.
30 Април
Важни факти за дивечовото месоЗа разлика от свинското, пилешкото и пуешкото дивечовото месо не е бъкано с антибиотици и хормони, тъй като тези животни са живели на свобода и са израснали в екологично чиста среда.
30 Април
Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!Дори да се храниш в офиса, вземи истинска вилица, нож или лъжица! Последни проучвания показват и доказват, че хората, които се хранят не с пластмасови, а с тежки прибори, се. . .
26 Април
Бъдете красива домакиня със силата на млякото!Вашето релаксиращо лечение ще бъде много ефективно, ако във ваната, заредена с водата, добавите една чаша разтопен мед и 1. 5 литра мляко.
26 Април
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 719
Основни Рецепти
15 245
20 596
Други