Празнична Трапеза

Празнична Трапеза

Празнична Трапеза от българската и интернационална кухня. Разгледай нашите предложения за празнична трапеза.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно и вкусно за ВеликденЛесно и вкусно за Великден
14 Април
1
Вижте поредната порция вкусни предложения за бързи и лесни празнични великденски ястия. Страхотни брускети, славянски гювеч, агнешка дроб сърма и печени картофи с чери домати.
Интересни и вкусни Великденски ястияИнтересни и вкусни Великденски ястия
14 Април
Разнообразете празничната трапеза с няколко великденски предложения, идващи от чуждестранната кухня. Това са аспержи с пармезан, зелен фасул с чушки и ароматно агнешко с чесън и подправки.
Лесни Сладкиши за ВеликденЛесни Сладкиши за Великден
13 Април
Направете великденският празник още по-вкусен с нашите предложения за лесни сладкиши. Изберете сладкишът с орехи и маслена глазура, ягодовият мус или портокаловото изкушение.
Идеи за изварена Великденска пасхаИдеи за изварена Великденска пасха
10 Април
Освен козунака и яйцата, традиционен славянски атрибут за Великденската трапеза е изварената пасха. Много вкусни са варената, печената и Царска изварена пасха.
Вкусен и лесен кекс за ВеликденВкусен и лесен кекс за Великден
10 Април
Вижте нашите вкусни предложения за великденски кекс. Предлагаме ви лимонов кекс и страхотен козуначен кекс, напълно подходящ за този празник.
Великденски яйца с естествени боиВеликденски яйца с естествени бои
09 Април
3
Боядисването на великденски яйца може да стане чрез натурални бои. Използвайте спанак за зелен цвят, за червен обелките на червен лук, за оранжев цвят се нуждаете от люспите на кромид лук.
Каква трябва да е трапезата за ВеликденКаква трябва да е трапезата за Великден
06 Април
2
Великден е светъл християнски празник, по време на който трапезата трябва да е богата и красиво украсена. Задължителни са боядисаните яйца, козунакът и великденския обреден хляб.
Как да украсим трапезата за ВеликденКак да украсим трапезата за Великден
03 Април
Символите на Великден са яйцата, зайчетата, пиленцата, гнездата, зеленината, цветята и всичко, свързано с природата, възраждането, събуждането и пролетта.
Как да си направим прасенце на пещКак да си направим прасенце на пещ
29 Март
2
Печеното прасенце се сервира цяло и се разрязва на масата. Първо се отрязват бутчетата, после се нарязва тялото и се сервират парчета месо заедно с част от плънката, ако има такава.
Подходящо меню за шведска масаПодходящо меню за шведска маса
10 Февр.
Шведската маса вече е много популярна и у нас. Тук ще ви предложим някои идеи, които могат да ви улеснят в избора на меню за предстоящото парти.
Какво да приготвим за рожден денКакво да приготвим за рожден ден
08 Февр.
За рожден ден изненадайте гостите си с морска вариация на салата Цезар. Вместо с пилешко месо направете я със скариди. Пригответе и пържоли с ананас.
Торта и еклери за рожден денТорта и еклери за рожден ден
06 Февр.
1
Вие или някои ваш близък има рожден ден? Не знаете какво да приготвите? Ние ще ви дадем няколко прекрасни идеи, които ще направят още по-сладък вашия празник.