Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
Япония прие генноредактираните храниЯпония дава зелена светлина на генно редактирани храни, които да се предлагат на потребителите в Страната на изгряващото слънце. Има поставено само едно изискване и то е. . .
Полезни свойства на щираЩирът (Amarantus) е едногодишно растение от семейство Щирови. В градините често то е плевел, но семената на растението, известни като амарант, отдавна са тачени като силна протеинова храна
Съвети за готвене със солКогато готвим, ние основно включваме сол, за да подобрим вкуса на храната. Солта подсилва вкусовете на храните и улеснява баланса между сладост и киселинност. Вижте тези тънкости при соленето по време на готвене
Съвети за използване на яйца в коктейлиПреди да поговорим за това как и защо използваме яйца в коктейли, трябва да се заемем с проблема номер едно с тази съставка. Вижте всички правила при приготвянето на коктейли с яйца
Кои са най-вкусните дребни рибиСпециалистите смятат, че най-полезни са всички храни, отгледани в страната, в която живеем. Затова днес сме подбрали специална селекция от най-вкусните дребни риби, които е лесно да приготвим вкъщи
Яж гъби, за да нахраниш мозъка!Всички любители на гъбите ще се зарадват да научат, че според резултатите на сингапурско изследване те са много полезни за мозъка. Причина за благоприятното влияние е съдържащата се в гъбите. . .
Теорията на петте елемента в китайското готвенеКитайците смятат, че сме заобиколени от пет енергийни полета или пет различни вида чи. Те също така се наричат пет елемента и играят важна роля във всички аспекти на китайската култура, включително и в храненето
Какво не знаем за дрождитеКачествено квасно тесто или приготвянето на ферментирали напитки е цяла наука. Да се запознаем с подробности за това кое влияе върху качеството на дрождите и ферментацията
Така ще познаете продуктите, които крият риск от ракХората все повече започват да се замислят какво консумират и с какво хранят своя организъм. Честото боледуване, редките болести и още куп негативни последствия могат да са в следствие от консумираните от нас продукти.