PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиПодредете кухнята веднъж завинаги с тези лесни съвети
24 Окт.
Monika Ivanova
Кулинарни СъветиОсем съвета за перфектната вечеря
21 Окт.
Monika Ivanova
Кулинарни СъветиКухненски хитринки, които всяка домакиня трябва да знае!
20 Окт.
1
цветослава киркова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традицията на италианското пестоТрудно е да се каже коя от всички рецепти, които се предлагат за песто дженовезе, е оригиналната. Няма единодушие и по въпроса коя е най-добрата рецепта за песто.
20 Окт.
Костният бульон е новата суперхрана! Ето как да си го приготвимКостният бульон съдържа ценни хранителни вещества като калий, фосфор, микроелементи и глюкозамин.
18 Окт.
Да си приготвим класическа червена аджикаДумата аджика означава просто сол. От нея се произвежда продукт наречен папърпъл-джика, това означава сол с люти червени чушки.
17 Окт.
Традиции и вкусове в индийската кухнятаБиряни е едно от най-уважаваните ястия в индийска кухня. Приготвя се по традиция с мариновано месо в кисело мляко, в добавка на ориз и запечатано в тесто.
14 Окт.
Запазете витамините при готвене на зеленчуци с тези лесни съветиКакто знаем, зеленчуците съдържат много голямо количество витамини и минерали. Някои методи на готвене обаче могат да ги унищожат. Ето как правилно да готвим зеленчуци, за да запазим всички полезни вещества
13 Окт.
Как правилно да изхвърляте употребеното олио?Единствено ако не готвите често, има вероятност да не сте се замисляли къде и как трябва да изхвърлите олиото, което вече сте използвали и не ви е необходимо. Важно е да го направите по правилния начин
10 Окт.
1
Грешки при приготвянето на чорбиМакар повечето хора да не правят разлика между това какво е супа и какво е чорба и да третират тези две ястия като напълно еднакви, е добре да знаете, че макар и супите и чорбите да са сходни ястия, при тях има една основна разлика.
08 Окт.
Храните, които не може да замразявате във фризерЗамразяването на продукти във фризер позволява да се запасяваме и да ползваме някои храни след време, а не на момента.
05 Окт.
3
Ядливите цветя и в кои ястия да ги добавятеЦветята се използват както като продукт за дадено ястие, така и за украса. Някъде даже ги замразяват в кубчета лед и ги използват за украса на напитките.
30 Септ.
Вкус от индийската кухня: Ментова лютеницаИма много варианти на рецептата за Ментова лютеница, но най-основните съставки са мента, кориандър и лимонов сок. Тази пикантна лютеница може да се използва в различни видове ястия, добавяйки уникален и комплексен аромат.
30 Септ.
3
Как се бие домашно маслоИма буквално десетки видове масло, които се предлагат в магазинната мрежа. Цените на продукта са разнообразни, но за съжаление не можем да твърдим, че отговарят на вкуса и качеството.
30 Септ.
Често използвани термини в кулинариятаЗнам, че повечето от нас знаем какво означават всички термини, които ще поясня тук, но има и други, които не разбират някои термини, написани в нашите рецепти.
26 Септ.
4
Миксер или блендер - кой е по-добър помощник в кухнята?Миксерите с мощност до 220 вата са ръчни. Стационарните миксери са доста по-голяма мощност от 270 до 350 вата.
26 Септ.
2
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други