PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиПърва помощ за идеален сладкиш
02 Ноем.
Monika Ivanova
Кулинарни СъветиВреме е да съхраним есенните круши
01 Ноем.
Веселина Константинова
Кулинарни СъветиВижте коя е най-голямата грешка при приготвянето на пържоли на скара?
01 Ноем.
3
Петьо Любомиров
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тайни за перфектни салати и предястияКогато употребяваме лук за украса на салата, много ефектно и вкусно се получава, ако нарязаните на филийки лук, разделяме на пръстенчета и оваляме в червен пипер и ситно нарязан зелен копър или магданоз
01 Ноем.
Узряват ли другите плодове в близост до ябълките?Където и да оставите ябълките, не забравяйте, че те продължават с процеса си на узряване, а при него се отделя газ, наречен етен, или още известен като етилен.
31 Окт.
Заложете на дъбови бъчви при съхранението на виноАко някой път сте се чудели защо виното отлежавало в дъбови бъчви е толкова скъпо, трябва да знаете че отговорът е съвсем прост. Дъбовите бъчви се използват не повече от 3-4 пъти, ако искате да получите хубаво и ароматно вино
31 Окт.
Киш - френският роднина на паяВероятно повечето от вас смятат, че кишът произлиза от Франция, тъй като именно оттам са ни известни и множеството му вариации, но това не е така. Всъщност родината на киша е Германия
30 Окт.
Съветите на хитрата домакиня за по-лесна обработка на рибаЛюспите на рибата ще отстраните по-лесно, ако предварително натриете рибата с оцет; Дъската, на която ще работите, трябва да е. . .
29 Окт.
Как да направим евтиното вино да има първокласен вкус?Виното е напитката на боговете. Разбира се, става въпрос за хубавото вино, което често не е по джоба на всеки. Има обаче един гениален 30-секунден трик, с който можете да превърнете и най-евтината гроздова напитка в първокласно вино
28 Окт.
Направете си вкусен домашен чипс от обелки от картофи! Ето какИзхвърляте ли обелките от плодовете, които ежедневно консумирате? Ако отговорът ви е да, трябва да ви уведомим, че вече може да им намерите и друго приложение, така че да ви влязат в употреба.
28 Окт.
Тайните на Гордън Рамзи за перфектна палачинкаИма ли нещо по-хубаво от аромата на съботна палачинка? Без значение дали ги предпочитате със сладка или солена плънка, със сигурност това ще е първото нещо, което ще свърши на масата.
27 Окт.
Съвети за пестене на енергия по време на готвенеОбичайно, когато времето започне да захладнява се връщаме към по-тежките и по-бавни за приготвяне ястия. Добре е да се замислите как да използвате ефективно уредите, с които готвите за да не повишавате драстично сметките си за ток.
27 Окт.
Тайните на вкусното ризотоНай-важното правило при приготвянето на ризото е, че бульонът, в който ще се задушава оризът, се налива постепенно, а не наведнъж.
27 Окт.
Как да приготвим сами брашно от лимецВ днешно време, когато почти всеки продукт съдържа вредни химикали и пестициди, лимецът е добра възможност да се храним здравословно и пълноценно. Вижте как да си приготвите брашно от лимец в домашни условия
26 Окт.
Превърнете дома си в Семейна пицария веднъж седмичноМоже да проявите малко креативност и да пренесете у дома посещението на пицария със семейството си, като създадете своя собствена Семейна пицария
26 Окт.
Пет трика за по-лесно готвенеЕто 5 основни съвета, които могат да бъдат от помощ на тези, които все още изпитват затруднения или не са обикнали готвенето.
25 Окт.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други