- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиСъвети за използване на готварско фолио
19 Април
Анонимен
Кулинарни СъветиПолезни закуски за деца
18 Април
Admin
Кулинарни СъветиКак се прави захарен сироп за сладкиши
18 Април
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си подквасим млякоКак да си подквасим мляко? Киселото мляко притежава добри вкусови, диетични и лечебни качества. Освен това технологията, по която можем да си приготвим този уникален продукт в домашни условия не е никак сложна.
17 Април
Тънкости при приготвяне на сушиВкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия. Следвайте тези съвети и ще направите перфектното суши.
17 Април
1
Как да намалим размера на рецептатаТова удобно ръководство ще направи всичко по-лесно за вас. Диаграмата е полезна, като, чрез проста математика, позволява адаптирането на голяма рецепта към по-малка.
16 Април
Основни правила за бланширане на зеленчуциБланширането е много важно, тъй като чрез него се запазва максимално дълго цветът, вкусът и витамините в продуктите.
16 Април
1
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана, прясно мляко с висока масленост и лимонов сок.
16 Април
9
Техники за рязане на тортени блатовеРазделянето на тортения блат по хоризонталата дава възможност за създаването на по-сочна и по-висока торта, като между отделните слоеве на блата се слага крем.
15 Април
Как се панират чушкиЗа да направите вкусни панирани чушки, трябва да изберете чушки, които са без дефекти, по възможност прави, за да се опекат добре.
15 Април
1
Бухти, тиганици, лангиди - каква е разликата?Можете да си ги хапвате с най-различни плънки. Ако обичате повече солени неща – сирене или кашкавал ще ви правят приятна компания на трапезата. Също толкова вкусни са пържените закуски и със сладко, най-добре ако то е домашно приготвено.
13 Април
1
Тажин - магьосникът в арабската кухняСъдът за готвене тажин произлиза от Северна Африка. Вижте какви са някои от екзотичните продукти, които се приготвят в него и как да изберем най-подходящия тажин за нашата кухня.
12 Април
1
Как се прави дресинг за салатаСалата стават много вкусни, когато са съчетани с дресинг. Дресингът може да бъде на майонезена основа или винегрет. Вижте нашите идеи за домашен дресинг.
12 Април
Лесни сосове за рибаЗа риба е подходящ сос на основата на рибен бульон. Той се приготвя от 400 милилитра рибен бульон, 1 супена лъжица мазнина, 1 супена лъжица брашно, сол на вкус.
12 Април
Внимание! Навлизаме в сезона на нитратитеМного е изписано за вредата от консумирането на зеленчуци с нитрати. Борбата с опасните съединения не приключва с купуването на видимо свежи зеленчуци от пазара и внимателното им измиване.
11 Април
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 714
Основни Рецепти
15 245
20 594
Други