PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да познаем биолещата и биобоба
05 Февр.
2
Жана Г.
Кулинарни СъветиЯйцата се проверяват с лампа
03 Февр.
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С какво се съчетават броколитеБроколи отлично се съчетават със сметана, сирена, месо гъби и различни сосове. Освен това подходящи рецепти са и тези с ориз или картофи – в постна форма, без месо, към които можете спокойно да добавите царе
31 Януари
Да замразим зеленчуци за гювечАко искате да се наслаждавате на домашен гювеч през зимата, замразете през лятото и есента зеленчуци, от които да приготвяте лесно и бързо това вкусно ястие.
30 Януари
Как се прави домашен суджук и луканкаНищо не може да се сравнява с домашната луканка или домашният суджук. Ето няколко съвета как да си направите вкусна луканка и суджук.
29 Януари
8
Време за варене на различните видове оризРазличните видове ориз се сваряват за различно време и е добре да се знае, когато се готви определен вид ориз, за колко време ще е готов, за да не се прeвърне в лепкава маса.
29 Януари
Плодове, които можем да замразимВъпреки че вносът и износът на плодове е достатъчно развит и можете да намерите любимия си плод в хранителните вериги и без да е актуалният му сезон, вкусът е различен.
28 Януари
Подходящи подправки за свинско месоВ кулинарията има стъпки, които повечето домакини следват стриктно, за да се получи желаната гозба. Една от тези стъпки са подправките. Ако сложите неподходяща миризма на гозба, може да не стане вкусна, да загорчи и т. н.
28 Януари
Как да сготвим за гостиКогато чакате гости, трябва да блеснете като познавач на добрите кулинарни традиции, както и на новите тенденции. Едно от лесните и вкусни ястия, подходящи за гости, са чушките, пълнени с кисело зеле.
27 Януари
Медът в кулинариятаМедът е натурален подсладител, алтернатива на захарта. В чистата му форма няма добавки, усвоява се лесно от организма и може да се използва във всички готварски процеси.
25 Януари
Обработка на месото от диво прасеЗа да подготвите месото на дивото прасе за готвене, трябва да почистите кожата от четината. Ако използвате месото на по-възрастни животни, оставете го да кисне в 2-процентов разтвор на оцет във вода.
23 Януари
Как да си направим квас за хлябЗа да си направите квас за хляб, трябва да следвате няколко точно определени правила. На първо място обърнете внимание на съда, в който ще го отглеждате, вида брашно и следвайте технологията.
22 Януари
13
Кулинарни хитринки при готвенето на бобНа боба най-много отиват джоджена и целината като подправки. Зеленчуците са известни – лук, морков, пипер, домати. След като е готов и е ред да бъде изяден, допълнете вкуса му с люта чушка.
20 Януари
3
Как да сготвим домашна кокошкаАко имате възможността да похапвате домашно произведени продукти, вие сте истински късметлии. Но има ли разлика в приготвянето на домашно животно и такова купено от магазина?
18 Януари
Как да си замразим празАко искате да замразите зеленчука, нужно е да го изчистите, да обелите първия му слой, да премахнете брадата и да го измиете. След като се отцеди, започнете да го режете на шайби, около сантиметър дебелина.
17 Януари
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други