PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКулинарна употреба на олиото от гроздови семки
16 Дек.
Диана Иванова
Кулинарни СъветиКоя част на прасето за какво е подходяща
16 Дек.
Надежда Недева
Кулинарни СъветиКак се задушава месо - инструкции стъпка по стъпка
07 Дек.
Мария Симова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем правилно риба от магазинаТова е най-важното, което трябва да знаете за правилния избор на риба от магазин. Не ви препоръчваме да купувате замразена риба - винаги избирайте прясна пред нея. Най-важния съвет при избора на риба
05 Дек.
Да оправим киселото виноКогато правите домашно вино трябва да вземете мерки, за да не стане кисело виното. Измервате захарността и слагате захар, за да не киселее.
04 Дек.
5
Как да направим баварски леберкез?Ако искате да експериментирате в кухнята, опитвайки нови и нови ястия, тогава със сигурност трябва да опитате и баварски леберкез. Баварският леберкез се приготвя от мляно месо във форма за кекс ли хляб.
03 Дек.
Основни грешки при приготвянето на кисело зелеНе е сложно да си направите сами кисело зеле с правилната рецепта. За съжаление не всяка домакиня успява да приготви вкусно зеле, тъй като се допускат основни грешки при правене на кисело зеле у дома.
01 Дек.
1
Дългосрочно меню за цялото семейство - закуска, обяд и вечеряДългосрочното меню за цялото семейство е съобразено с натовареността на работеща домакиня, закуските в повечето случаи е добре да са приготвени от вечерта. При дългосрочното меню някои от ястията могат да бъдат купени
30 Ноем.
Как се прави кисело зеле без претаканеПретакането е най-досадният момент, когато правите кисело зеле. За да направите кисело зеле без претакане - вкусно и хрупкаво, ще са ви необходими следните продукти, както и да спазвате тази технология
30 Ноем.
Как да разпознаем истинското сирене на пазара?Без сирене и хляб на маса не се сяда - така гласи стара българска поговорка, която важи в пълна сила и днес. Как да разпознаем качественото сирене на пазара?
26 Ноем.
Какво има в индустриалните замразени картофи за пърженеЗамразените картофи за пържене спадат към така наречените зеленчукови полуфабрикати. Обикновено замразени бланширани картофи се произвеждат чрез бланширане и шоково замразяване
24 Ноем.
Тайните на готвенето на вкусно пуешкоКак правилно да сготвите пуешкото месо, така че то винаги да се окаже сочно, ароматно и вкусно? Пуешкото е хипоалергенен диетичен продукт, който се счита за най-важния източник на пълноценен протеин. Как да готвим пуешко?
19 Ноем.
Ето как да разпознаете истинския кашкавал в магазинаНа пазара у нас може да видите, че се предлага огромно разнообразие от различни видове кашкавал. Но не на всички продукти може да сложим етикет истински кашкавал. Ето как да разпознаете истинския кашкавал в магазина:
15 Ноем.
Как да се опазим от премесване на тестотоЧесто срещаме израза не премесвайте тестото, но без никакви инструкции как да не допускаме тази грешка. Как да се опазим от премесване на тестото?
13 Ноем.
Идеи за гарнитура към пушена сьомгаПоднасянето на пушена сьомга на масата се счита за символ на престиж и охолство. Тук ще ви дадем няколко идеи за подходящи гарнитури към пушената сьомга.
13 Ноем.
Как да различим качественото краве маслоКогато купувате краве масло в магазина, бихте искали да вярвате, че купувате продукт, направен само от мляко. Как да различим маслото без растителна мазнина? Как да проверите покупката си на краве масло у дома
11 Ноем.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 321
20 785
Други