Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
С какъв алкохол се поднася пилешкоЗа разлика от другите меса пилешкото може да се пие с почти всички видове алкохолни напитки. Най-непрепоръчително е да поднесете ястие с пиле в съчетание с твърд алкохол
Фасул - история и видовеЧували ли сте за боб Флажолет. Зърната му са дребни, леко зеленикави, с деликатен аромат и вкус. Във Франция се използва за приготвяне на салати и като гарнитура към агнешко месо
Шокиращо вкусни рецепти за мелбиВ летните жеги сладоледът е едно добро решение. Още по-вкусен е той под формата на мелба в комбинация със свежи плодове и екзотични заливки. Ето как да си приготвите няколко шокиращо вкусни комбинации за мелби.
Подсилете имунната система за есента ето такаВреме е да подсилим имунната си система за предстоящата смяна на сезоните, за да останем здрави и жизнени през есента, че и зимата. Поддържането на имунитета е особено важно за цялостното ни здраве и добра кондиция
Мазните храни вредят повече на мъжетеОбикновено чипсът, пуканките, сандвичите и останалите бързи закуски се отбягват повече от дамите, тъй като не се отразяват добре на фигурата им. Оказва се обаче, че не жените трябва да се притесняват толкова от тях, а господата.
Нов метод ще контролира качеството на бирата у насВече качеството на родната бира ще се следи по-стриктно благодарение на нова разработка, създадена съвместно от Центърът по биология на храните към СУ Свети. Климент Охридски и Института по криобиология и хранителни технологии.
Китайска и японска кухня – основни разликиПовечето традиционни китайски гозби се пържат в дълбок уок тиган. Храната се бърка често, за да не загори в солидното количество олио. За разлика от нея японците предпочитат печене или гриловане на тепаняки