- Бобови и Зърнени Продукти
- Видове Алкохол
- Видове Гъби
- Етерични Масла
- Зеленчуци
- Консерванти и Е-та
- Меса и Колбаси
- Млечни Продукти
- Плодове
- Риба и Морски Дарове
- Сортове Вина
- Хранителни Продукти
- Ядки и Семена
Риба и Морски ДаровеКамбала
21 Февр.
Rosi Trifonova
Риба и Морски ДаровеШаран
21 Февр.
2
Rosi Trifonova
Риба и Морски ДаровеПъстърва
21 Февр.
Rosi Trifonova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ЛеферЛеферът е хищна морска риба, единствен представител на семейство Леферови. Леферът притежава отлични вкусови качества, което определя високата му цена. Леферът се пече на фурна или скара, защото има доста мазно месо.
21 Февр.
1
КостурКостурът /Perca fluviatilis/ е риба от семейство Костурови. Костурът издържа в бедни на кислород води, широко разпространен е в цялата страна. Костурът има превъзходно на вкус месо, но се почиства сравнително трудно.
21 Февр.
ОктоподОктоподът е морско мекотело, което има осем пипала и сплеснато тяло. Октоподът съдържа редица ценни витамини и вещества. Октоподът се приготвя чрез варене, печене, мариноване.
20 Февр.
Избрано
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 705
Основни Рецепти
15 243
20 591
Други