PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКакво е необходимо за правилното и естетично сервиране
28 Април
Лидия - Гери
Кулинарни СъветиИзмерване на количеството на продуктите с помощта на домашни съдове!
27 Април
Валентин Миранов
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шест кокосови продукта, които трябва да използвате в кухнята!Ако някога сте ползвали пресен кокосов орех, знаете, че той съдържа бистра течност, наричана кокосова вода. Когато купувате бутилирана кокосова вода, избягвайте тези с добавена захар.
26 Април
Практични кухненски меркиПродуктите се измерват, като се заглаждат по ръба на лъжицата или чашата. Млечно масло или мас се измерват разтопени по същия начин.
26 Април
1
Осем дарове на природата, които можем да отглеждаме в кухнятаВсички предпочитаме да готвим през цялата година с пресни продукти, а не замразени или сушени. Ето какви подправки и зеленчуци може да отглеждате съвсем лесно в саксии в кухнята
26 Април
Да си приготвим сами зеленчукови подправкиПодправките са нещо, без което не може нито едно ястие. Те придават вкус, аромат и възбуждат апетита. Едно добро решение през летните месеци, когато разполагаме с всякакви зеленчуци и подправки, е да си приготвим универсални зеленчукови подправки
25 Април
Ревен - малко познат и рядко използванРевен - зеленчук със звучно и класно име, хранително неизчерпаем източник на минерали, витамини, фибри и полифеноли.
23 Април
2
Топ съвети за приготвяне на вкусни и здравословни ястия с картофиВинаги, когато е възможно, приготвяйте картофите заедно с кожицата. Картофите съдържат най–много минерали и витамини точно в тънкия слой.
22 Април
Лимонена киселина: Приложение в кулинарията и домакинствотоЛимонената киселина е бяло кристално вещество с кисел вкус, лесно разтворима във вода. Извлича се от цитрусовите плодове, главно от лимоните.
22 Април
Кулинарен учебник: Домашно песто ала ДженовезеПриродата се е събудила, пролетта е пристигнала, всичко е зелено и красиво. Време е да пренесем италианската кухня в дома си, време е за песто!
22 Април
Тайните на перфектното ризото!Макар да е вярно, че приготвянето на ризото не е лесна задача, ако откриете грешките си, готвенето му може да стане истинско удоволствие.
21 Април
1
Кулинарен учебник: Видове доматени консерви и как да готвим с тяхВ магазините има голям избор от всякакви продукти с домати. Нека ви представим някои от тях и как да ги използвате.
21 Април
Най-вкусните видове сандвичи, събрани на едно мястоТоплите сандвичи включват хотдог, хамбургери, тако, кесадия, борито и дюнери. Може да са печени или пържени.
20 Април
Да се подсладим с информация за захарта и още нещоКафявата захар е основно захароза с меласа в различна концентрация - колкото е по-тъмна, толкова повече меласа има.
20 Април
Видове салати или правите ли разлика от салата до салатаСалатите дават на всеки готвач възможност да експериментира с различни аромати, цветове и текстури. Те могат да са обикновени като смес от различни листни зеленчуци или да съдържат изненадваши комбинации от листа, аленчуци, семена или паста.
17 Април
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 322
20 787
Други