- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да съхраняваме продуктите по-дълго
07 Февр.
1
Елиана Василева
Кулинарни СъветиКакъв съд да изберем за готвене
05 Февр.
Жана Г.
Кулинарни СъветиДа си направим домашна сладкарска сметана
05 Февр.
1
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да разпознаем алкохола ментеИстинското вино не се смесва с водата, а образува сякаш червени нишки във водата. Колкото по-бързо се смесва виното с водата, толкова повече химични добавки и оцветители има във виното.
05 Февр.
Как да си направим крокан за тортаКроканът за торта представлява оригинална, вкусна и красива поръска за торта, която я превръща в истинска наслада за окото. Перфектният крокан за торта се приготвя с ядки.
04 Февр.
Какво да направим с овесени трициОвесените трици са първата, най-груба фракция при смилането на зърната. Триците се състоят от обвивката на зърното и от несортирано овесено брашно.
04 Февр.
Как се готви черен дробНе трябва да се препържва черният дроб или дълго да се вари, тъй като става жилав. За да бъде свинският черен дроб по-мек, той се пържи две-три минути в сгорещено олио.
03 Февр.
2
Идеи за подреждане на масаС помощта на различни начини за подреждане на масата можете да създадете неповторима атмосфера в дома си и да се пренесете в други страни.
02 Февр.
Как се готви месо от диво прасеМесото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно. Добре е да се използва за основно ястие.
01 Февр.
Как се яде и чупи кокосов орехИма различни начини за чупене на кокосовия орех. Можете да пробиете с шило дупка, да излеете млякото от кокосовия орех, а след това с ножовка срежете кокоса в центъра му.
01 Февр.
Ядливи и отровни гъбиСъществуват много видове гъби, но някои от тях са изключително отровни и дори гъбари, които имат опит, натрупан с години, могат да сбъркат и да съберат отровни гъби.
01 Февр.
4
Как се яде, реже и съхранява ананасКогато очаквате гости, можете да сервирате ананаса цял. Той се нарязва, но след това се сглобява отново, за да е по-ефектен. Ананасът не понася студове и губи аромата си.
31 Януари
Как да премахнем паренето от люти чушкиКогато при готвене използвате люти чушки или лют червен пипер, не докосвайте с ръце очите си, носа или устата си. Паренето в устата се отстранява с прясно и кисело мляко, домат и сладолед.
30 Януари
1
Как се съхраняват зеленчуци през зиматаЗа да се радвате цяла година на пресни зеленчуци, трябва да ги съхранявате по специален начин. При правилното им съхранение ценните вещества, които се съдържат в тях, не се губят.
30 Януари
Как се готви артишокАртишокът е вкусен и хранителен зеленчук, който при това почти не съдържа калории. Съвети и насоки как да готвим вкусния артишок.
26 Януари
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 616
Основни Рецепти
15 224
20 550
Други