Как да ядем хот-дог правилно
Кулинарни Съвети

Как да ядем хот-дог правилно

Консумацията на хот-дог също си има своите правила, макар и неписани. Така например хот-догът се допълва с различни сосове, но върху кренвирша, а не под него.

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - Как да избираме най-добрите стафидиКулинарни Съвети

Как да избираме най-добрите стафиди

19.04.2010

Стафидите често се използват в кулинарията - за торти, пайове, месни ястия или салати. Научете се да избирате правилно стафиди, ще можете да приготвяте вкусни и здравословни храни.

Кулинарни Съвети - Сандвичите са по-вкусни с маргариткиКулинарни Съвети

Сандвичите са по-вкусни с маргаритки

28.02.2010

Някои цветя са страхотна добавка към безалкохолни напитки, коктейли, печено месо, салата, сандвичи и десерти. Маргаритките се съчетават добре с масло, невенът е подходящ за морски дарове.

Кулинарни Съвети - Млечни шейкове напомнят за тропически плажКулинарни Съвети

Млечни шейкове напомнят за тропически плаж

28.11.2009

Млечните шейкове са чудесен начин да си представим, че вместо в апартамент с парно се припичаме на някой тропически плаж. Какви млечни коктейли е най-добре да си забъркате през зимата.

Кулинарни Съвети - Студено вино само за няколко минуткиКулинарни Съвети

Студено вино само за няколко минутки

10.01.2017

Не забравяйте, че божествената напитка се консумира леко охладена, а не ледено студена, така че без излишни притеснения - докато настаните гостите и си кажете няколко приказки, вече ще имате възможността да им се поднесете и пълни чаши.