- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиСъвети за съхраняване на маслини
07 Март
1
Rosi Stoyanova
Кулинарни СъветиКак се прави масло
07 Март
3
Анонимен
Кулинарни СъветиТайните на тайландската кухня
05 Март
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазури и украси на тортиПоставянето на глазурата е крайният етап в приготвянето на тортата, но именно тя представя визуално сладкиша и затова ролята й не бива да се пренебрегва.
04 Март
Как се прави домашна моцарелаВижте как можете да си направите вкусна моцарела и то в домашни условия. Рецептата е изключително лесна и бърза.
04 Март
6
Тайните на крехкото телешко месоТелешкото месо става вкусно и крехко, ако се спазват някои правила при приготвянето му. За да стане телешкото задушено по-вкусно, преди да го сготвите, го потопете в брашно и го запържете до златисто.
01 Март
Подходящи зеленчуци за рибаРибата се съчетава отлично с повечето видове зеленчуци. За да приготвите вкусна рибена гозба, можете да използвате както някой отделен вид зеленчук, така и комбинация от няколко.
01 Март
Тънкости при задушаване на месоЗадушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му. За да се подобри вкусът на месото, може да се добави малко вино.
28 Февр.
Как да си направим пармезанНай-известният италиански кашкавал е пармезанът. Той се добавя в различни ястия, но най-вече се използва за поръсване на спагети. Можете да направите пармезан и в домашни условия.
28 Февр.
Подходящите подправки за оризЗа ориз е подходящ кориандърът, а също така куркумата, шафранът, кардамонът, джинджифилът, кориандърът, запържените в масло корени от целина и магданоз.
24 Февр.
Как да задушим зеленчуциЗадушените зеленчуци стават много вкусни и запазват голямо количество от витамините си. Топлинната обработка с малко течност на слаб огън запазва и аромата на зеленчуците.
23 Февр.
1
Как да размразяваме месотоПравилното размразяване на месото е много важно, за да се запазят вкусовите му качества. За да запазите вкусовите качества на месото, спазвайте няколко прости правила.
23 Февр.
Кои подправки за подходящи за супаЗа супите с месо са подходящи магданозът, куркумата, кърито, черният пипер, дафиновият лист, пащърнакът, индийското орехче, лютият червен пипер, босилекът.
22 Февр.
1
Как се прави украса за тортаИма много начини да се украси една торта. Могат да се използват различни плодове, целувки, шоколадови пръчици, смлени или цели парчета ядки, бисквити, бишкоти, украса от карамел и така нататък.
21 Февр.
2
По какво се познава качественото месоМесото с високо качество, тоест прясното месо, което гарантира приготвянето на вкусно и здравословно ястие, винаги е покрито със съвсем тънка коричка в бледорозов или бледочервен цвят.
20 Февр.
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 705
Основни Рецепти
15 243
20 591
Други