Омарът – изискан и диетичен афродизиак
Кулинарни Съвети

Омарът – изискан и диетичен афродизиак

1

Омарът е вид рак, който има славата на вкусен, диетичен и здравословен продукт. Той съдържа много малко мазнини. Омарът има славата на афродизиак, като ще ви достави двойно удоволствие

1

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Кулинарни Съвети - С какво най-добре се съчетава винотоКулинарни Съвети

С какво най-добре се съчетава виното

22.05.20101

За да се съчетае виното с определено ястие, трябва да се спазват правила. Колкото е по-скъпо и силно виното, толкова по-семпло трябва да е ястието. Сладкото вино не върви със солени ястия.

Кулинарни Съвети - Тънкости при поднасянето на виноКулинарни Съвети

Тънкости при поднасянето на вино

22.05.2010

За да поднасяте вино изискано на приятелите си, помнете, че по-добре да е прекалено студено, отколкото топло като компот. Бялото вино се сервира преди червеното, а младото - преди старото.

Кулинарни Съвети - Пушеното пиле е по-вкусно, ако го направите самиКулинарни Съвети

Пушеното пиле е по-вкусно, ако го направите сами

19.05.2010

Пушеното пиле е по-вкусно, ако го приготвите сами вкъщи. За целта трябва да приготвите разтвор със сол, канела и джинджифил, и да го опушите със специален апарат, който да заемете от рибар.

Кулинарни Съвети - Как да хапваме разумно гръцка и индийска кухняКулинарни Съвети

Как да хапваме разумно гръцка и индийска кухня

19.05.2010

Доста често на модерната жена й се налага да обядва, вечера в някое заведение. Гръцката и индийската кухня са едни от най-коварните, защото са пълни с мазнини, пикантни сосове и много калории

Кулинарни Съвети - Как да ядем хот-дог правилноКулинарни Съвети

Как да ядем хот-дог правилно

26.04.2010

Консумацията на хот-дог също си има своите правила, макар и неписани. Така например хот-догът се допълва с различни сосове, но върху кренвирша, а не под него.

Кулинарни Съвети - Как да избираме най-добрите стафидиКулинарни Съвети

Как да избираме най-добрите стафиди

19.04.2010

Стафидите често се използват в кулинарията - за торти, пайове, месни ястия или салати. Научете се да избирате правилно стафиди, ще можете да приготвяте вкусни и здравословни храни.

Кулинарни Съвети - Сандвичите са по-вкусни с маргариткиКулинарни Съвети

Сандвичите са по-вкусни с маргаритки

28.02.2010

Някои цветя са страхотна добавка към безалкохолни напитки, коктейли, печено месо, салата, сандвичи и десерти. Маргаритките се съчетават добре с масло, невенът е подходящ за морски дарове.

Кулинарни Съвети - Млечни шейкове напомнят за тропически плажКулинарни Съвети

Млечни шейкове напомнят за тропически плаж

28.11.2009

Млечните шейкове са чудесен начин да си представим, че вместо в апартамент с парно се припичаме на някой тропически плаж. Какви млечни коктейли е най-добре да си забъркате през зимата.