PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиПерфектната закуска за теб и твоето семейство
04 Август
Елиана Василева
Кулинарни СъветиОсновни правила при замразяване на риба
03 Август
1
Admin
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Основни соеви продукти и тяхното приложениеПолзите от соята за организма са много. Разумното хранене задължително трябва да включва редовен прием на соя или соеви продукти.
02 Август
Босилекът - кралската подправкаБосилекът е наричан още кралска подправка. В кулинарията е високо ценена подправка. От него се приготвя прочутия балсамов оцет. Италианската кухня е немислима без него.
30 Юли
Идеалните кюфтета са в пропорции 60 към 40Балканските народи приготвят някъде между 300 и 400 вида кюфтета. Класическите кюфтета в България се правят от свинска и телешка кайма в пропорции 60:40.
21 Юли
Английски крем кастардАнглийският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард.
19 Юли
Как да си изсушим сливи?Сливите са полезни както пресни, така и в изсушен вид. Сливите могат да се изсушат в готварската печка, както и на слънце. Вижте основните тънкости.
18 Юли
Най-здравословните готварски мазниниПерфектното олио за готвене трябва да е с високо съдържание на мононаситени и полинаситени мазнини. Предлагаме ви три полезни алтернативи на познатите зехтин и слънчогледово олио.
15 Юли
2
Как да си приготвим сладко и мармалад от череши?Предлагаме ви две вкусни рецепти за сладко и мармалад от череши. Приготвянето им не изисква много усилия. За сметка на това ще ви е необходимо малко повече време.
14 Юли
2
Как да приготвим перфектен яйчен кремЯйченият крем, известен и като сладкарски, служи за плънка на торти, а с добавка от масло може да послужи и за украса на торти и сладкиши. Той е известен и като крем патисиер.
10 Юли
Най-популярните индийски подправкиНаучете повече за спецификите на най-популярните индийски подправки и добавете изтънченост и екзотика на ястията, вдъхновени от Южна Азия.
29 Юни
3
Как да мариноваме месо за барбекюМесото за барбекю е много по-вкусно, когато е мариновано. Можете да мариновате месото в кисело мляко, лимонов сок, бяло и червено вино.
16 Юни
1
Кубче бульон променя вкуса на омлетаКубчето бульон подобрява вкуса на всяко ястие. Добавете кубче бульон в сурови яйца и ги изпържете и ще получите великолепен омлет. Кулинарни съвети за готвене с бульон.
16 Юни
Трикове за съхранение на продуктитеИма моменти, в които пазарувате за по-дълго време хранителни стоки. Какво трябва да знаете за съхранение на яйца, зеленчуци, плодове, мляко, месо и други хранителни стоки.
11 Юни
Как се варят зеленчуците от различни цветовеЗелените и оранжевите зеленчуци се варят най-добре на пара или само се бланшират във вряща вода за няколко минути, за да запазят ценните си вещества.
10 Юни
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 081
Основни рецепти
15 321
20 781
Други