- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиДа си направим домашна сладкарска сметана
05 Февр.
1
Жана Г.
Кулинарни СъветиКак да разпознаем алкохола менте
05 Февр.
Жана Г.
Кулинарни СъветиКак да си направим крокан за торта
04 Февр.
Нина Норд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да направим с овесени трициОвесените трици са първата, най-груба фракция при смилането на зърната. Триците се състоят от обвивката на зърното и от несортирано овесено брашно.
04 Февр.
Как се готви черен дробНе трябва да се препържва черният дроб или дълго да се вари, тъй като става жилав. За да бъде свинският черен дроб по-мек, той се пържи две-три минути в сгорещено олио.
03 Февр.
2
Идеи за подреждане на масаС помощта на различни начини за подреждане на масата можете да създадете неповторима атмосфера в дома си и да се пренесете в други страни.
02 Февр.
Как се готви месо от диво прасеМесото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно. Добре е да се използва за основно ястие.
01 Февр.
Как се яде и чупи кокосов орехИма различни начини за чупене на кокосовия орех. Можете да пробиете с шило дупка, да излеете млякото от кокосовия орех, а след това с ножовка срежете кокоса в центъра му.
01 Февр.
Ядливи и отровни гъбиСъществуват много видове гъби, но някои от тях са изключително отровни и дори гъбари, които имат опит, натрупан с години, могат да сбъркат и да съберат отровни гъби.
01 Февр.
4
Как се яде, реже и съхранява ананасКогато очаквате гости, можете да сервирате ананаса цял. Той се нарязва, но след това се сглобява отново, за да е по-ефектен. Ананасът не понася студове и губи аромата си.
31 Януари
Как да премахнем паренето от люти чушкиКогато при готвене използвате люти чушки или лют червен пипер, не докосвайте с ръце очите си, носа или устата си. Паренето в устата се отстранява с прясно и кисело мляко, домат и сладолед.
30 Януари
1
Как се съхраняват зеленчуци през зиматаЗа да се радвате цяла година на пресни зеленчуци, трябва да ги съхранявате по специален начин. При правилното им съхранение ценните вещества, които се съдържат в тях, не се губят.
30 Януари
Как се готви артишокАртишокът е вкусен и хранителен зеленчук, който при това почти не съдържа калории. Съвети и насоки как да готвим вкусния артишок.
26 Януари
Как да направим цитрусов чипсЦитрусовият чипс се използва като подправка и като новогодишна украса, която разпространява вълшебния си аромат из цялото помещение.
25 Януари
Как се замразява царевица за варенеЛесно се замразява царевица за варене, като може да се използва методът на бланширането и да се замразят цели кочани или зърна. Може да се замразят и сурови царевични зърна.
23 Януари
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 703
Основни Рецепти
15 242
20 588
Други