PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кое за какво е полезноХранителна добавка от амарант ни пази от рак
16 Ноем.
Пламена M.
Кое за какво е полезноДжинджифилът е лекарство от природата
15 Ноем.
Жана Г.
Кое за какво е полезноНевероятните ползи от райската ябълка
13 Ноем.
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвенето със слънчогледово олио може да ви причини рак!Ако често готвите със слънчогледово олио, увеличавате риска да страдате от раково заболяване в бъдеще заради отделянето на токсини.
13 Ноем.
Закуските, които могат да стимулират мозъка виСтотици проучвания са стигнали до извода, че храната влияе върху работата на мозъчните ни клетки.
12 Ноем.
Най-горчивите и полезни храниГорчивите храни не се нравят на всеки. Те често са странни и трудни за преглъщане. Въпреки това, те са най-доброто средство за стимулиране на метаболизма.
11 Ноем.
Хапвайте тези храни срещу есенните алергииБроколите са едно от най-добрите средства за почистване на синусите. В тях има високо съдържание на витамин С, който играе съществена роля при облекчаване на алергиите.
10 Ноем.
Храни, богати на целулозаЦелулозата не се разгражда от храносмилателните ензими на човека, но някои чревни бактерии продуцират ензим - целулаза, който смила целулозата до разтворими вещества.
09 Ноем.
Лошо: Пълнеем най-много от картофи!Картофите са основната причина за качването на килограми и че именно от тях се пълнее най-много.
08 Ноем.
Храните с най-високо съдържание на въглехидратиЗа да сме здрави и в добра форма, тялото ни е нуждае от разнообразна храна, която да ни зарежда с енергия и да ни доставя необходимите ни витамини, минерали и други вещества.
07 Ноем.
2
Чаят от карамфил с много ползи за нашето здравеКарамфиловият чай е оценен като ефективен за облекчаване на гадене. Чаят се прави само с няколко капки масло от карамфил.
06 Ноем.
Шафран - безценна подправка за добро зрениеЗаради богатото съдържание на мощни антиоксиданти шафранът има благотворен ефект върху зрението и то използван в минимални количества.
05 Ноем.
Кокосовият орех е суперхранаКонсумирането на кокосови продукти води до подобряване действието на щитовидните функции и на метаболизма, намаляване на теглото по бърз и здравословен начин
04 Ноем.
Орехите борят карциномитеНово проучване доказва, че ако човек, който страда от рак на дебелото черво, консумира средно една шепа от здравословните ядки, той може да забави растежа на раковите клетки.
04 Ноем.
Забравете за нискомаслените храни – от тях се пълнееЗабравете за нискомаслените храни, широко рекламирани от производителите им като здравословни и подходящи за активно спортуващи хора. Това е съвет, който 38-годишният австралийски актьор Деймън Гамо ви дава след проведен от него експеримент.
03 Ноем.
Защо пъстървата е полезна?Пъстървата е много богата на витамин D, както и на омега-3 мастни киселини. Специалистите препоръчват риби от рода на пъстървата да се консумират всяка седмица
02 Ноем.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 086
Основни рецепти
15 322
20 788
Други