Бобови и Зърнени ПродуктиВидове АлкохолВидове ГъбиЕтерични МаслаЗеленчуциКонсерванти и Е-таМеса и КолбасиМлечни ПродуктиПлодовеРиба и Морски ДаровеСортове ВинаХранителни ПродуктиЯдки и Семена
Млечни ПродуктиСирене Кабралес
02 Април
Илияна Ангелова
Млечни ПродуктиСирене Манчего
05 Февр.
Petra Vasileva
Млечни ПродуктиКашкавал
01 Февр.
1
Rosi Trifonova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПармезанПармезанът или Пармиджано Реджано е италианско твърдо сирене, което се радва на световна известност. Според легендата първата пита Пармезан е създадена някъде през Средновековието. Приготвяне на пармезан
29 Юли
2
ИзвараИзварата е един от ценните хранителни продукти, които човек трябва да консумира редовно. Хранителен състав на изварата. Полезни вещества в извара. Как се прави извара.
29 Юли
2
МоцарелаМоцарела е сирене, което се приготвя от биволско мляко и произхожда от областта Кампания в Италия. Калории и състав на моцарелата. Можете без много усилия да си направите и домашна моцарела.
25 Май
Сирене Хаварти - история, производство и с какво се комбинираХаварти е полутвърдо сирене от пастьоризирано краве мляко, за първи път произведено но територията на Дания.
16 Февр.
Мон д ОрМон д’Ор е популярно френско сирене. Сиренето Мон д’Ор е подходящо за сосове и по тази причина се влага при овкусяване на спагети, макарони, пасти, ризото и картофи. Меката консистенция na Мон д’Ор позволява да се използва и приготвянето на десерти.
04 Март
Сирене НюшателНюшател има приятен аромат, който напомня на гъби и плесен. Прословутото френско сирене се предлага в различна форма, като най-известна е сърцевидната форма.
28 Февр.
КомтеКомте представлява френско сирене, което се произвежда от непастьоризирано краве мляко. Познато е още под името Грюер де Комте.
27 Февр.
Млечни продуктиМлечните продукти са неизменна част от пълноценното и здравословно хранене. Млечните продукти са източник на калции, фосфор и на практика всички витамини. Кулинарно приложение на млечните продукти
21 Февр.
Крема сиренеКрема сирене е вид меко сирене със сложен и деликатен процес на производство. Крема сиренето има кремообразна текстура, мек и приятен вкус и широка употреба в кулинарията. Състав на крема сирене.
21 Февр.
Синьо СиренеСиньото сирене е един от най-вкусните деликатеси. Синьото сирене е измислено случайно, а най-известното е Рокфор. Синьото сирене намира много широко в кулинарията, чудесно си акомпанира с червено вино.
21 Февр.
5
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 075
Основни рецепти
15 319
20 777
Други