Бобови и Зърнени ПродуктиВидове АлкохолВидове ГъбиЕтерични МаслаЗеленчуциКонсерванти и Е-таМеса и КолбасиМлечни ПродуктиПлодовеРиба и Морски ДаровеСортове ВинаХранителни ПродуктиЯдки и Семена
Млечни ПродуктиПекорино
30 Май
Rosi Stoyanova
Млечни ПродуктиКачокавало
30 Май
3
Rosi Stoyanova
Млечни ПродуктиПроволоне
30 Май
Rosi Stoyanova
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирене ГрюерГрюер е твърдо деликатесно швейцарско сирене, което днес е масово популярно и обичано в цяла Франция. Характеризира се с твърда омазнена кора и с по-малко дупки от Ементал. Грюер е едно от най-добрите сирена за печене.
30 Май
ЕдамерЕдамер заедно с Гауда са най-популярните холандски сирена. Обичано в цял свят, Едамер се произвежда от пастьоризирано и понякога частично обезмаслено краве мляко.
30 Май
ГоргонзолаГоргонзола е най-известното италианско синьо сирене. Горгонзолата има мека консистенция и синьо-зелени жилки от плесен. Горгонзола отлично се съчетава с червени вина и круши.
30 Май
Сирене СтилтънСтилтън е сирене с английски произход. Стилтън е най-известното британско синьо сирене. Стилтън се предлага на пазара в два варианта – синьо сирене и бяло сирене.
30 Май
КамамберКамамбер е френско меко сирене с наситен аромат и мека консистенция. Камамбер има характерната коричка от плесен и богат история. Камамбер било от любимите сирена на Наполеон.
30 Май
1
Сирене БриБри е френско сирене с благородна плесен от групата на меките сирена. Наричано често кралицата на сирената, сиренето Бри се характеризира с мека консистенция и плодов привкус. Производство на Бри.
30 Май
1
РокфорРокфор е най-популярното синьо сирене в цял свят и често го спрягат за краля на всички сирена. Рокфор е и първото патентовано сирене в историята на сирената.
30 Май
Сухо МлякоСухото мляко е инстантно вещество, което разтворено в топла вода се използва за заместител и алтернатива на истинското прясно мляко. Състав на сухо мляко.
21 Май
3
Сирене БофорБофор е сред сирената, които присъстват в кулинарията от векове. Корените на сиренето Бофор можем да търсим в подножието на Алпите.
19 Май
ЕменталЕментал, известно още като Ементалер е традиционно швейцарско сирене. Ементалът има жълт цвят, средно твърда консистенция и големи кръгли дупки.
16 Май
Сирене МюнстерМюнстер представлява френско сирене, което се произвежда от краве мляко. Сиренето Мюнстер има стара и богата история.
11 Май
ФонтинаФонтина /Fontina/ представлява вид сирене, произхождащо от Италия. Фонтина е сред италианските сирене с богата история. Похапването на фонтина укрепва костната система и се отразява подхранващо и регенериращо на кожата
10 Май
Зелено сиренеИсторията на зеленото сирене започва да се пише преди много години в Стара планина. Произходът на зеленото сирене от Черни Вит до голяма степен е свързан с начина на живот на местните хора. Характеристика на зелено сирене
22 Април
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 075
Основни рецепти
15 319
20 777
Други