PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кое за какво е полезноГорските плодове са хапчета от природата
08 Юли
Елиана Василева
Кое за какво е полезноПолзата от нектарините
08 Юли
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За неустоима кожа хапвайте моркови и сливиМорковите са ценни за кожата най-вече заради високото си съдържание на витамин С.
06 Юли
Какво трябва да знаем за ябълковия оцетЯбълковият оцет има оздравителен ефект, помага за отслабването, спомага за изхвърлянето на токсини, има противовъзпалителни и противогъбични свойства. Можете да го приготвите сами.
06 Юли
Плодове, повишаващи киселинността в организмаПрекаляване то с продукти, богати на киселини, може да повлияе неблагоприятно върху емайла на зъбите, както и върху други части на тялото.
06 Юли
Хапвайте ягоди за свеж тен и здрави зъбиУстановено е, че хапването на ягоди има изключително благотворен ефект върху укрепването на зъбите. Освен това съставките на ягодите придават на кожата ни свеж и сияен тен.
04 Юли
1
Наблягайте на кайсии при проблеми с бъбрецитеРедовната консумация на пресни кайсии има доказано добър ефект при редица бъбречни болести. Особено полезен е и кайсиевият нектар, приготвен от пресни плодове.
04 Юли
След тичане – изпийте една безалкохолна бираБлагодарение на ценните съставки в безалкохолното питие – полифенолите, този тип напитки възстановяват най-добре организма, като същевременно го предпазват от ракови заболявания.
04 Юли
Копърът – лекарство за много болестиОтварата от копър действа като разхлабващо средство, помага при гастрити, при болести на бъбреците и на жлъчката. При стомашни разстройства много хора пият отвара от копър.
26 Юни
Кога се ядат различните плодовеРазличните плодове трябва да се консумират по различно време на деня, за да отдадат на организма ви максимума от полезните си вещества.
24 Юни
Салвията и как да я вложим в ястияМекия, но сладък пикантен вкус на салвията, заедно с многобройните и ползи за здравето я подреждат на едно от първите места на здравословните подправки.
24 Юни
Лечение на различни болежки с магданозПри сърдечно-съдови заболявания, както и при заболявания на щитовидната жлеза се пие пресен сок от листа на магданоз. Пие се по една супена лъжица три пъти дневно на гладно.
24 Юни
5
Бира на корем за здравеВ продължение на години сме се отдавали на пиенето на вино и то без чувство за вина, според редица факти се смята, че червеното вино може да помогне за предпазване от сърдечни болести.
22 Юни
Полезните свойства на кедровите ядкиБелтъчините в кедровите ядки се усвояват чудесно и могат да заместят месните белтъчини. Антиоксидантите в тези ядки защитават организма от вредните въздействия на околната среда.
21 Юни
Ягодите са ключът към младосттаРедовната консумация на червените плодове може да поддържа младежкия ви вид десетилетия наред. Благодарение на състава си, ягодите имат способността да повишават количеството антиоксиданти в кръвта.
16 Юни
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други