Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
Употреба на сусама в китайската кухняСусамът е едно от най-старите семена, познати на човека. Първите писмени сведения за сусам датират от 3000 г. пр. Хр. Вижте какво трябва да знаем за употреба на сусама в китайската кухня.
Лечение на алкохолизъм с билкиАлкохолната зависимост е опасва и трудно преодолима болест. Борбата с него не е лесна, но победата е сладка. Вижте кои билки от народната медицина ще ви помогнат при алкохолизъм
Полезна или вредна храна е суши?Суши е истински деликатес, който голяма част от хората обичат да си похапват, особено ако са си изградили хранителен режим и следят менюто си. Колко полезна обаче е тази храна и знаем ли всичко за нея?
Колко калории и въглехидрати има в банана?Бананите са изключително здравословни и питателни и съдържат важни хранителни вещества. Много хора се чудят колко калории и въглехидрати всъщност има в състава на бананите. Ето отговорът
Тайната на вкусния крем БрюлеКрем Брюле – изисканият десерт, изобретение на френските сладкари. Представете си лек, нежен и въздушен крем, покрит с карамелена коричка и веднага ще искате да разберете тънкостите при правенето на Брюле
Тиквен мед за здрав черен дробГовори се, че основният източник на жизненост на кавказките дълголетници е бил специалният еликсир на младостта – тиквен мед. Медът от тиква е истински балсам за слаб черен дроб! Медът се приготвя от месестата част на
Как лесно се бели ябълка?Всеки има свой начин за белене на ябълки, но има един лесен и бърз вариант. Обелването на ябълка е доста лесен и бърз процес.
Ето как се пекат ябълкиМалко неща носят усещането за дом, като например сладкият аромат на канела, който се носи във въздуха, докато печем ябълки в кухнята. Вижте как се пекат перфектните ябълки
Кои напитки са макробиотични?Макробиотичната диета е популярен начин на хранене в Япония, както и сред някои други общности по света. В следващите редове можете да видите най-добрите макробиотични напитки.