Най-новото
Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Gotvach.bg.
Domved - всичко от което се нуждае вашият домВсеки един дом се нуждае от допълнително обзавеждане и модерни уреди, за да бъде още по-специален. За обзавеждането на дома и по-специално кухнята, може да се доверите на сайта Domved. bg.
Вкусните тайни на червеното цвеклоАко не се притеснявате да експериментирате в кухнята и не сте любител на ястията с месо, то червеното цвекло е зелечук, който сме сигурни, че заслужава вашето внимание.
Митът за гроздето и сиренетоГроздето е може би най-често срещаният плод, който украсява платата със сирене. То допълва платото красиво, лесно се откъсва и се яде. Какво обаче не знаем за тази популярна комбинация?
Речник на безглутеновите брашнаДа се научите как да използвате комбинации от безглутенови брашна е тайната на успешното готвене без глутен. Списък на брашната без глутен.
Защо е нужно да се яде елда?Трудно е да си представим здравословна диета, без елда. Съставът на тези семена е толкова уникален и широк, че учените все още изучаващи въздействието и върху организма, откриват нови и нови полезни свойства на елдата.
Колко здравословно е сушито?Когато става въпрос за храна, сушито е по-добър избор от пица, пържено пиле или мазен дюнер. Но дали това наистина е така? Колко всъщност е здравословно сушито?
Какво да сготвим набързо с пиле?Уморени сте и искате да забъркате набързо нещо вкусно, за да си почивате след това. Ние сме ви приготвили няколко лесни рецепти с пиле, които няма как да не бъдат харесани.
Вредите от дъвкитеЗнаете ли, че дъвката предизвиква прекомерна сухота в устата, защото се създава дисбаланс при изработването на слюнката. Вижте кои са вредите от дъвката
Червени малини: хранителни факти, ползи и ощеМалините са мощни антиоксиданти и могат да намалят риска от заболявания. В тази статия ще изследваме хранителната стойност и здравословните ползи от малините. Доказани ползи от консумация на малини
Десет продукта, които подобряват паметтаАко имате проблеми с паметта, включете в дневното си меню следните храни, за да подобрите паметта си: мазна риба, боровинки, ядки, домати, касис, броколи, тиквени семки
Как се варят зеленчуци на параВаренето на пара е техника за приготвяне на продукти, която може да бъде подготовка за друга термична обработка или директна консумация. Вижте как се варят зеленчуци на пара.