Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Малиджано или как се прави най-вкусната балканска разядкаМалиджано или как се прави най-вкусната балканска разядка
19 Март
Малиджано, или зелен айвар, е традиционна балканска разядка, която по цвят напомня понякога и на песто.
Какво е рачел и как се прави?Какво е рачел и как се прави?
18 Март
Рачелът най-просто казано е сладко от тиква. То е с типичен местен произход от Южна България. Известно е още под името петмез или маджун.
Какво да сготвя набързо с яйцаКакво да сготвя набързо с яйца
11 Март
Яйцата влизат в състава на много кулинарни изделия. При някои се използва както цяло яйце (разбира се без черупката), само белтък или само жълтък.
Най-добрите плънки за пълнено пилеНай-добрите плънки за пълнено пиле
11 Март
Пилешкото е едно от основните меса в ежедневието. Причините са няколко - сравнително евтино е, има добър и непретенциозен вкус, лесно се приготвя. Има обаче много рецепти за пиле, които са доста сложни и изискват голям професионализъм и тънкости.
Какво да сготвя набързо за гостиКакво да сготвя набързо за гости
11 Март
Всички обичаме да посрещаме гости. Да бъдем ухажвани с комплименти за кулинарните ни способности и за труда, който сме положили, за да накараме гостите ни да се почувстват уютно и сити.
Идеи за вкусни ордьоври за гостиИдеи за вкусни ордьоври за гости
09 Март
Всяка домакиня иска да изненада гостите си, без значение какъв е повода - рожден ден, имен ден, годишна или друг празник. Сред приготовленията съпътстващи празника е това масата да бъде красиво подредена.
Няколко начина да си направим захаросани ябълкиНяколко начина да си направим захаросани ябълки
08 Март
Захаросаните ябълки са вид кулинарен специалитет, който изглежда доста лесен на пръв поглед, но всъщност крие в себе си някои тънкости, заради които е така вкусен и красив.
Подходящи гарнитури за калмариПодходящи гарнитури за калмари
07 Март
Калмарите са сред предпочитаните морски дарове. Те са вкусни и екзотични. А когато се поднесат с подходяща гарнитура, се превръщат в най-неустоимото изкушение.
Как се приготвят свински черва?Как се приготвят свински черва?
07 Март
Свинските черва, представляват готови ципи за пълнене. Ето защо, няма нищо изненадващо във факта, че основното им приложение е за пълнене на всички видове колбаси.
Опитай ги още днес! 2 неустоими рецепти с шампанскоОпитай ги още днес! 2 неустоими рецепти с шампанско
06 Март
Шампанското не е рядък гост по време на празненства по повод Нова година, както и при всички официални партита. Но то не е само изискано питие, а продукт с прекрасни кулинарни свойства.
Какво е кинако и как да го използвате?Какво е кинако и как да го използвате?
26 Февр.
Ако обичате кулинарните приключения, то задължително трябва да експериментирате с кинако. Преди това обаче трябва добре да се запознаете с него.
Вкусни идеи за чай с мляко от цял святВкусни идеи за чай с мляко от цял свят
26 Февр.
Добавянето на мляко към чай е практика, която не е много популярна в България. Въпреки това по света тя е доста известна. Така че, ако ви е омръзнал класическия чай от лайка ви предлагаме да видите няколко идеи за млечен чай от цял свят.
Здравословни изкушения в кутия за децаЗдравословни изкушения в кутия за деца
25 Февр.
Погрижете се отрано за здравето на своите деца, приготвяйте им вкусни изкушения в кутия и няма да имате проблеми със здравето им!