Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Три идеи за агнешки ястия, подходящи за децаТри идеи за агнешки ястия, подходящи за деца
05 Юни
Агнешкото месо не е от най-уважаваните от малчуганите меса, но освен че то е пълноценен източник на протеини, е богато и на желязо.
Три идеи за плодови супи, които ще ви станат любимиТри идеи за плодови супи, които ще ви станат любими
04 Юни
В сезона на свежите плодове едно иновативно и добро решение е приготвянето на вкусни и здравословни плодови супи.
Вкусни рецепти, с които ще заобичате лободаВкусни рецепти, с които ще заобичате лобода
02 Юни
Ако не предпочитате лобода, сменете зеления листен зеленчук с друг – например лапад или пък със спанак. Ето и какво ви е необходимо за приготвяне на първата рецепта.
Свежи и нестандартни идеи с горски ягоди, които трябва да опитатеСвежи и нестандартни идеи с горски ягоди, които трябва да опитате
28 Май
Ако сте решили да се разходите из красивите български гори и да си наберете горски ягоди, не бързайте да ги похапвате директно, защото тук ще Ви предложим 5 нестандартни рецепти с горски ягоди, които можете да пробвате
В сезона на лободата: Какво здравословно да сготвим?В сезона на лободата: Какво здравословно да сготвим?
27 Май
Предлагаме ви две рецепти, които лесно можете да си приготвите у дома. Първата е за гарнитура с лобода – става дума за вкусно зеленчуково пюре, което ще подхожда на всякакви печени или пържени меса.
Зарадвайте вашите палавници с тези детски коктейлиЗарадвайте вашите палавници с тези детски коктейли
24 Май
За да сте подготвени за всякакви ситуации, е добре да се научите да правите и коктейли, подходящи за деца. Ето защо Ви предлагаме 5 изпитани рецепти, които ще направят детското Ви парти незабравимо
Как да приготвите череши във водка- тайна от кухнята на Жак ПепенКак да приготвите череши във водка- тайна от кухнята на Жак Пепен
19 Май
Жак Пепен, чието име знае всеки уважаващ себе си кулинар, вече е достигнал своята 80-годишна възраст, но продължава да ни вдъхновява със своето кулинарно шоу и с изисканите рецепти.
Три идеи за месни детски кюфтетаТри идеи за месни детски кюфтета
19 Май
Не е ясно дали само поради симпатичната си закръглена форма или просто заради самия си вкус, но месните кюфтета са любимо ястие на децата.
Три супер идеи за плодови кремове за тортиТри супер идеи за плодови кремове за торти
18 Май
Плодовите кремове са особено подходящи за приготвянето на торти и всякакви други сладкиши, защото са по-леки в сравнение с шоколадовите.
Три идеи какво да направим от див чесънТри идеи какво да направим от див чесън
07 Май
Чесънът е познат като един от най-мощните природни антибиотици, но в същото време има доста силен аромат и тръпчив вкус, който мнозина не понасят. Случаят с дивия чесън обаче е съвсем друг.
Да си сготвим резенеДа си сготвим резене
07 Май
Резенето може да се консумира както сурово в салата, така и на пара, запържено или сушено. Витаминозна салата ще получите, ако го смесите с артишок, тиквички, домати, дива мащерка и посолите със сол и пипер на вкус.
В сезона на глухарчетата не пропускайте тези рецептиВ сезона на глухарчетата не пропускайте тези рецепти
26 Април
Глухарчето, познато също и като Радика, може да се срещне почти из всички части на България като диворастящо растение. Всеки знае как изглежда то, като в никакъв случай не трябва да бъде бъркано с жълтурчето.
Ето така готвят зеленчуците в ИталияЕто така готвят зеленчуците в Италия
18 Април
Приготвянето на зеленчуци в Италия е много по-различно от това у нас. Там при готвенето на каквито и да било зеленчуци не се използват вода и брашно, а доста често пара.