PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяЕто така готвят зеленчуците в Италия
18 Април
Пламена M.
Какво да сготвяВеган яйцата за Великден са хит! Ето как да си ги приготвите
16 Април
Кристина Черникова
Какво да сготвяТри идеи какво да направим от коприва
06 Април
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълката помага на зелени плодове и зеленчуци да узреят бързоФакт, който много малко хора знаят, е, че ябълките, кайсиите, крушите, бананите и картофите, когато се съхраняват в или извън хладилник, отделят газ, наречен етен, по-известен и като етилен
28 Март
Трите сладкиша с ябълки, които ще ви върнат в детствотоСамо си представете парче леко топъл ябълков пай, който майка ви или вашата баба приготвяха с толкова много старание и любов. Добре е да предадете тази вкусна традиция и във вашето семейство
27 Март
Домашни шотове за вашето перфектно партиЕто някои добре познати и някои по-нестандартни идеи как да си направите шотове у дома, с които спокойно можете да посрещнете гостите си и да ги изненадате приятно
27 Март
Три фантастични рецепти с непознатия ревенРевенът е сред онези зеленчуци, които напразно продължаваме да подценяваме. Подобно на лапада, към чието семейство принадлежи, той е листен зеленчук.
24 Март
Три идеи какво да направим от киселецВсеки е чувал, че листните зеленчуци са особено полезни за здравето, тъй като съдържат голямо количество витамини. Сред тях на първо място се нареждат спанакът и киселецът, които имат сходен състав.
23 Март
Пет рецепти за плънки за пелмениАко сте се научили как се замесва тестото за пелмени е добре да импровизирате с различни плънки. Те могат да бъдат най-разнообразни и приготвянето им зависи от това какви продукти слагате вътре.
23 Март
Да си направим конопено маслоЕксперти го наричат най-балансираното масло в природата. Конопеното масло спомага за намаляването на лошия холестерол в кръвта, служи за превенция на сърдечни удари, лекува сухота, псориазис, екзема и невродермити.
17 Март
Как се правят мариновани плодове за сладкиши и месаЗа да мариновате плодове обаче е добре, след като добавите любимите си аромати и вкусове, да ги затворите в буркани и да ги стерилизирате. По този начин не само че подправките ще попият напълно в плодовете, но и ще можете да съхраните маринованите плодове
17 Март
В Малайзия не започват деня без тази закускаНа сутрешната трапеза в Малайзия задължително присъства любимата за местните хора закуска. В Малайзия лавките, в които продават този местен специалитет, са безбройни - всеки може да си го купи на път за работа или училище само за 30 цента.
15 Март
Да си направим хляб със спелта - полезен и неустоимо вкусенБрашното със спелта може да се приготви или с активен квас или с мая. Ще са необходими около 500 г брашно, 100 г активен квас или мая, сол и около 300 мл вода.
11 Март
Апетитни маринати за маслиниНа вкус маслините са изключително неприятни. Те са горчиви и трудни за храносмилане. Точно и поради този факт е чудно как хората в Античността са се научили да ги мариноват по начин, който им придава познатия на всички превъзходен вкус.
08 Март
Приготвяне на класическо тирамису стъпка по стъпкаТирамисуто се приготвя с бишкоти, силно еспресо, маскарпоне и десертно вино за готвене Марсала. Това са златните съставки на класическо тирамису.
01 Март
1
Какво е дайфуку и как се приготвя?Запознайте се с един невероятен специалитет от японската кухня и вижте как да го приготвяте.
26 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 191
Основни рецепти
15 352
20 883
Други