Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим детски сладолед за малчуганитеКак да направим детски сладолед за малчуганите
18 Август
През лятото всеки обича да си похапва сладолед, особено най-малките. А какво по-хубаво и здравословно от домашно приготвения сладолед. Детските сладоледи трябва да са пъстри, за да привлекат вниманието на децата
Четири популярни рецепти за крокети от цял святЧетири популярни рецепти за крокети от цял свят
18 Август
Дори да ви се струват сложни за приготвяне, крокетите са идеален вариант с малко и евтини продукти да приготвите забележително ястие. Ето 4 рецепти от световната кухня за приготвянето на крокети
Най-популярните плодови сладкаНай-популярните плодови сладка
14 Август
Колкото и да сте заети, можете много лесно и бързо и Вие сами да си го приготвите дори и в домашни условия. Ето 3 рецепти за най-популярните плодови сладка:
Как да приготвим традиционна италианска капонатаКак да приготвим традиционна италианска капоната
10 Август
Рецептата за традиционната италианска капоната идва от Сицилия. Кулинарните традиции на най-големия средиземноморски остров са се формирали хилядолетия наред.
Неустоими виенски сладкишиНеустоими виенски сладкиши
10 Август
Една от най-красивите столици на Стария континент - Виена, е известна с много неща. Едно от нещата, които допълват аристократичния ѝ облик, са сладкарниците.
Винени сосовеВинени сосове
05 Август
Винените сосове са винаги предпочитани на трапезата. Както подсказва името им, в състава си те винаги съдържат вино. То придава на соса много по-различен вкус, от този на обикновените сосове.
Мексикански вкусотии с царевицаМексикански вкусотии с царевица
04 Август
В Мексико царевицата може да бъде консумирана както сурова, така и приготвена на пара, варена, задушена или печена. За разлика от европейците мексиканците използват обаче всички нейни части, включително и листата
Оссо буко - перфектно задушен телешки джоланОссо буко - перфектно задушен телешки джолан
03 Август
Оссо буко – перфектно задушеният телешки джолан, е милански специалитет, емблематично основно ястие за района на Северна Италия. Освен по милански има и Оссо буко по Тоскански.
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
01 Август
1
Сред най-разпространените ливански мезета е т. нар. Кафта, което представлява топло предястие от кайма, приготвено на фурна. Преди да разберем как се приготвя Кафта, трябва да се спомене, че при нея няма как да не присъства рас ел ханут
Как се приготвят перфектните пържоли на фурнаКак се приготвят перфектните пържоли на фурна
30 Юли
1
Независимо дали става въпрос за пилешки, свински или телешки пържоли, ако знаем правилния начин за приготвянето им на фурна, няма изобщо да ни е проблем да изненадаме и очароваме своите гости, близки и приятели.
Да си направим класическа италианска гремолатаДа си направим класическа италианска гремолата
30 Юли
Гремолата е традиционна италианска смес от подправки. Обикновено се използва за поръсване на друго традиционно италианско ястие – оссо буко. В класическият случай гремолатата се използва за поръсване на телешко месо.
Идеи за домашни бургериИдеи за домашни бургери
29 Юли
1
Пригответе си с лекота вкусни апетитни и полезни бургери в домашни условия, които ще накарат близките и приятелите ви да си оближат пръстите.
Креолски специалитетиКреолски специалитети
25 Юли
Специфичната креолска кухня е кухнята на Луизиана. Тя се нарича още каджун. Всъщност каджун се нарича основната подправна смес, използвана там. Северна Америка е пресечната точка, в която се смесват няколко етнически кулинарни традиции.