PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяТри неустоими сладки изкушения с марципан
23 Август
Пламена M.
Какво да сготвяКаноли - сладкото изкушение от Сицилия
22 Август
Пламена M.
Какво да сготвяТайната на пълненото пиле по арабски
20 Август
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим детски сладолед за малчуганитеПрез лятото всеки обича да си похапва сладолед, особено най-малките. А какво по-хубаво и здравословно от домашно приготвения сладолед. Детските сладоледи трябва да са пъстри, за да привлекат вниманието на децата
18 Август
Четири популярни рецепти за крокети от цял святДори да ви се струват сложни за приготвяне, крокетите са идеален вариант с малко и евтини продукти да приготвите забележително ястие. Ето 4 рецепти от световната кухня за приготвянето на крокети
18 Август
Най-популярните плодови сладкаКолкото и да сте заети, можете много лесно и бързо и Вие сами да си го приготвите дори и в домашни условия. Ето 3 рецепти за най-популярните плодови сладка:
14 Август
Как да приготвим традиционна италианска капонатаРецептата за традиционната италианска капоната идва от Сицилия. Кулинарните традиции на най-големия средиземноморски остров са се формирали хилядолетия наред.
10 Август
Неустоими виенски сладкишиЕдна от най-красивите столици на Стария континент - Виена, е известна с много неща. Едно от нещата, които допълват аристократичния ѝ облик, са сладкарниците.
10 Август
Винени сосовеВинените сосове са винаги предпочитани на трапезата. Както подсказва името им, в състава си те винаги съдържат вино. То придава на соса много по-различен вкус, от този на обикновените сосове.
05 Август
Мексикански вкусотии с царевицаВ Мексико царевицата може да бъде консумирана както сурова, така и приготвена на пара, варена, задушена или печена. За разлика от европейците мексиканците използват обаче всички нейни части, включително и листата
04 Август
Оссо буко - перфектно задушен телешки джоланОссо буко – перфектно задушеният телешки джолан, е милански специалитет, емблематично основно ястие за района на Северна Италия. Освен по милански има и Оссо буко по Тоскански.
03 Август
Как се прави КафтаСред най-разпространените ливански мезета е т. нар. Кафта, което представлява топло предястие от кайма, приготвено на фурна. Преди да разберем как се приготвя Кафта, трябва да се спомене, че при нея няма как да не присъства рас ел ханут
01 Август
1
Как се приготвят перфектните пържоли на фурнаНезависимо дали става въпрос за пилешки, свински или телешки пържоли, ако знаем правилния начин за приготвянето им на фурна, няма изобщо да ни е проблем да изненадаме и очароваме своите гости, близки и приятели.
30 Юли
1
Да си направим класическа италианска гремолатаГремолата е традиционна италианска смес от подправки. Обикновено се използва за поръсване на друго традиционно италианско ястие – оссо буко. В класическият случай гремолатата се използва за поръсване на телешко месо.
30 Юли
Идеи за домашни бургериПригответе си с лекота вкусни апетитни и полезни бургери в домашни условия, които ще накарат близките и приятелите ви да си оближат пръстите.
29 Юли
1
Креолски специалитетиСпецифичната креолска кухня е кухнята на Луизиана. Тя се нарича още каджун. Всъщност каджун се нарича основната подправна смес, използвана там. Северна Америка е пресечната точка, в която се смесват няколко етнически кулинарни традиции.
25 Юли
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 189
Основни рецепти
15 350
20 881
Други