Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приготвим перфектния топингКак да приготвим перфектния топинг
24 Юни
Топингът може да служи за овкусяване не само на торти, чийзкейкове, рула, пити и други сладкиши, но и за приготвянето на по-екзотични салати, предястия и дори меса
Съвети за приготвяне на вкусен стекСъвети за приготвяне на вкусен стек
23 Юни
Независимо дали ще са от свинско, пилешко или телешко месо, дали ще са приготвяни на скара, изпържени или панирани стековете неизменно присъстват на нашата трапеза. Ето защо е добре да се научим как да си ги приготвяме.
Вкусни рецепти със замразен грахВкусни рецепти със замразен грах
22 Юни
Противно на всеобщото мнение се оказва, че ако замразените храни са приготвени както трябва, те не само че не са вредни, но дори са полезни за нашето здраве.
Неустоими десерти с черешиНеустоими десерти с череши
21 Юни
Вкусните череши могат да бъдат използвани за различни десерти. Предлагаме ви три рецепти, с които можете да изненадате своето семейство.
Да си направим сладко от горска ягодаДа си направим сладко от горска ягода
21 Юни
Горската ягода е изключително вкусен и полезен плод. Плодовете ѝ се берат през месец юни.
Как да приготвим булгурКак да приготвим булгур
20 Юни
Булгурът се използва традиционно в средиземноморската кухня и от него се приготвят различни супи, салати, мезета и основни ястия.
Изпитани рецепти за мариноване на рибаИзпитани рецепти за мариноване на риба
18 Юни
Ако откриете подходящата за вкуса Ви марината за риба, можете да си я консервирате и да имате достатъчни количества от нея по всяко време.
Пет идеи за плодови пюретаПет идеи за плодови пюрета
15 Юни
С приготвянето на плодови пюрета се е сблъсквала почти всяка майка, която иска да е сигурна, че знае какво консумира детето ѝ.
Как да приготвим идеален милфьойКак да приготвим идеален милфьой
14 Юни
2
Милфьой е познат като френски десерт, но неговият истински произход не се знае със сигурност. Името му означава хиляди листа, но е известен също и като Наполеон.
Тайните съставки на истинското мексиканско ГуакамолеТайните съставки на истинското мексиканско Гуакамоле
12 Юни
неотдавна една от популярните мексикански вериги, известна далеч извън пределите на Мексико именно със своето гуакамоле, публикува тайната на своята рецепта, която представяме на вашето внимание
При какви печива да използваме амонячна содаПри какви печива да използваме амонячна сода
08 Юни
Няма конкретно правило при какви печива да бъде използвана амонячната сода, но най-общо казано, тя не се прилага за по-големите десерти като кексове, кейкове и други подобни, защото така ароматът ѝ става твърде силен.
Тестени изкушения с картофено брашноТестени изкушения с картофено брашно
08 Юни
Когато говорим за тестени изкушения с картофено брашно, трябва да се спомене, че не става въпрос за истинското картофено брашно, познато на хората, спазващи безглутенови диети, нито за картофеното нишесте, което е доста по-различно от картофеното брашно.
Всички видове баклаваВсички видове баклава
05 Юни
Видовете баклава могат да бъдат разделени в зависимост от това от какво тесто се приготвя баклавата и с какво може да бъде напълнена.