Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-добрите пасти и сосове за тяхНай-добрите пасти и сосове за тях
13 Ноем.
Пастата е продукт, типичен най-вече за Италия. Там, почти всичко е направено от тесто. Думата Paste означава макаронени изделия. Но любовта към пастата отдавна е превзела целия свят
Най-популярните специалитети от мароканската кухняНай-популярните специалитети от мароканската кухня
12 Ноем.
2
Кухнята на Мароко е една от най-популярните в света. Невероятните съчетания на подправки правят ястията много екзотични и ароматни.
Традиционни български ястия на котлонТрадиционни български ястия на котлон
07 Ноем.
Традиционните български ястия радват със своето многообразие и невъобразим вкус. Хубавото е, че много от тях могат да се приготвят по различни начини, в това число и на котлон.
Апетитни рецепти с тикваАпетитни рецепти с тиква
04 Ноем.
Тиквата е добре позната у нас. Често използвана за приготвянето на десерти, тя влиза в състава и на много солени рецепти. Добавена към което и да е ястие обаче, тя винаги добавя апетитния си и неустоим вкус.
Есенни ястия с тикваЕсенни ястия с тиква
03 Ноем.
През есента актуални в кухнята са ястия с тиква. Плодовият зеленчук има невероятен аромат и мек вкус, които го превръщат в желан продукт за редица рецепти.
Какво да сготвим набързо с нахутКакво да сготвим набързо с нахут
02 Ноем.
Пържен нахут се приготвя от сварен и после запържен в мазнина нахут, който се овкусява със сол и червен пипер. Много вкусна и полезна е супата с къри и нахут.
Какво да сготвим с гулияКакво да сготвим с гулия
01 Ноем.
Гулията е наричана още земна ябълка, топинамбур или йерусалимски артишок. Тя е представител на семейство Сложноцветни, сред чиито много разпространени представители са още слънчогледът, маргаритката, лайката
Какво да сготвим набързо със заешкоКакво да сготвим набързо със заешко
27 Окт.
За приготвянето на вкусни ястия със заешко месо има четири задължителни продукта: лук, чесън, розмарин и бяло вино – почти цяла бутилка за заек около 1, 5 килограма.
Какво да сготвим набързо с пилешкоКакво да сготвим набързо с пилешко
20 Окт.
1
Пилешкото месо е универсално - то е вкусно и диетично и е подходящо дори за тези, които искат да свалят излишните килограми. Зарадвайте гостите си с вкусни ястия с крехко пилешко месце.
Какво да приготвим с пречистено масло ГхиКакво да приготвим с пречистено масло Гхи
19 Окт.
1
Аюрведа е най-древната индийска наука за здравето. Според нея един от най-полезните продукти, които могат да се консумират, е пречистеното масло Гхи.
Апетитни ястия с телешкоАпетитни ястия с телешко
19 Окт.
Вкусно и апетитно ястие с телешко е капамата. За да си я направите, ще ви бъде нужно освен месото, няколко глави лук, повечко чесън, дафинов лист, чаша бяло вино, сол, черен пипер на зърна.
Как да сготвим риба в хартия за печенеКак да сготвим риба в хартия за печене
16 Окт.
Печенето в хартия е класическа готварска техника. По време на разцвета на френската висша кухня е осигурявала помпозно разтваряне на хартиения пакет от келнера, като по този начин мощният облак от ароматни пари е обгръщал зашеметения клиент.