Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Типични южноамерикански ястияТипични южноамерикански ястия
15 Май
Южна Америка е мистерия и чудо, люлка на древни цивилизации и на уникална природа. Този континент е пъстър свят от високи върхове, величествени водопади, обширни плата, гъсти, непроходими тропически гори и спиращи дъха гледки.
Бързо, лесно, вкусно и евтиноБързо, лесно, вкусно и евтино
15 Май
1
Бързите манджи спестяват много от малкото време на домакинята. Предлагаме ви няколко рецепти, които можете да направите много лесно и които не изискват особено много продукти.
Пет рецепти за печива без млякоПет рецепти за печива без мляко
13 Май
Някои хора не обичат мляко и млечни продукти или пък са алергични към тях. Но и без мляко може да се направят вкусни печива.
Няколко идеи за картофени кюфтетаНяколко идеи за картофени кюфтета
10 Май
Ако сте любител на сирената и кашкавалите, може да добавите в сместа 2 -3 с. л настърган пармезан. Ароматът му след термичната обработка е много приятен, а и на вкус ще ви харесат – не е натрапчив, но определено се усеща.
Да си направим соева кайма и кюфтенцаДа си направим соева кайма и кюфтенца
09 Май
1
За да приготвите соеви кюфтенца, можете да използвате готова соева кайма, а можете да си я направите и сами. Соята е много полезна и съдържа много полезни вещества, които има и в месото.
Как да приготвим чеснови хлебчетаКак да приготвим чеснови хлебчета
08 Май
Чесновите хлебчета са вкусно допълнение към трапезата. Можете да направите чесновите по два начина – като използвате готова франзела или като замесите сами тестото за тях.
Вкусни плънки за емпанадасВкусни плънки за емпанадас
08 Май
Аржентинските емпанадас са известни в цял свят. Тесе приготвят с различни плънки. Емпанадас се правят от тесто, като се изрязват дискове с диаметър около 15 сантиметра.
Идеи за зелени супиИдеи за зелени супи
08 Май
През пролетта са много актуални супите от спанак, лапад, киселец и коприва, които освен че са много вкусни, са и изключително полезни за организма.
Вкусни салати с извараВкусни салати с извара
08 Май
Изварата е изключително полезна за здравето, защото съдържа много витамини, протеини и аминокиселини. Тя е ценен източник на белтъчини, при това се усвоява бързо и лесно от организма
Гарнитури за пържолиГарнитури за пържоли
08 Май
1
Елда, задушена с бейби морковчета, е идеална гарнитура за пържоли. Не е препоръчително да гарнирате с пюре, но ако държите на него, освежете го със сос песто, уасаби, трюфели.
Как да сготвим супа от гъбиКак да сготвим супа от гъби
07 Май
Ароматният и апетитен вкус на гъбената супа се харесва на възрастни и на деца. Избирайки гъбите за супата, обръщайте внимание на външния им вид и миризма. Съвети за приготвяне на супа от гъби
Сготви бързо и лесно: СвинскоСготви бързо и лесно: Свинско
03 Май
Свинското месо е едно от най-използваните и консумирани меса у нас. Можем да си го направим по много начини и общо взето попадаме на доста сходни рецепти.
Кулинарна употреба на ревенКулинарна употреба на ревен
01 Май
Ревенът има специфичен кисел и освежаващ вкус, а съдържанието му изобилства от витамин С. Чудесен е за сок, компот, плънка за сладкиш.
.