PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Какво да сготвяКакво можем да сготвим за 30 минути
17 Май
Паолина Сярова
Какво да сготвяВкусни предястия за гости
17 Май
Жана Г.
Какво да сготвяШест коктейла, вдъхновени от медицината
16 Май
1
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Типични южноамерикански ястияЮжна Америка е мистерия и чудо, люлка на древни цивилизации и на уникална природа. Този континент е пъстър свят от високи върхове, величествени водопади, обширни плата, гъсти, непроходими тропически гори и спиращи дъха гледки.
15 Май
Бързо, лесно, вкусно и евтиноБързите манджи спестяват много от малкото време на домакинята. Предлагаме ви няколко рецепти, които можете да направите много лесно и които не изискват особено много продукти.
15 Май
1
Пет рецепти за печива без млякоНякои хора не обичат мляко и млечни продукти или пък са алергични към тях. Но и без мляко може да се направят вкусни печива.
13 Май
Няколко идеи за картофени кюфтетаАко сте любител на сирената и кашкавалите, може да добавите в сместа 2 -3 с. л настърган пармезан. Ароматът му след термичната обработка е много приятен, а и на вкус ще ви харесат – не е натрапчив, но определено се усеща.
10 Май
Да си направим соева кайма и кюфтенцаЗа да приготвите соеви кюфтенца, можете да използвате готова соева кайма, а можете да си я направите и сами. Соята е много полезна и съдържа много полезни вещества, които има и в месото.
09 Май
1
Как да приготвим чеснови хлебчетаЧесновите хлебчета са вкусно допълнение към трапезата. Можете да направите чесновите по два начина – като използвате готова франзела или като замесите сами тестото за тях.
08 Май
Вкусни плънки за емпанадасАржентинските емпанадас са известни в цял свят. Тесе приготвят с различни плънки. Емпанадас се правят от тесто, като се изрязват дискове с диаметър около 15 сантиметра.
08 Май
Идеи за зелени супиПрез пролетта са много актуални супите от спанак, лапад, киселец и коприва, които освен че са много вкусни, са и изключително полезни за организма.
08 Май
Вкусни салати с извараИзварата е изключително полезна за здравето, защото съдържа много витамини, протеини и аминокиселини. Тя е ценен източник на белтъчини, при това се усвоява бързо и лесно от организма
08 Май
Гарнитури за пържолиЕлда, задушена с бейби морковчета, е идеална гарнитура за пържоли. Не е препоръчително да гарнирате с пюре, но ако държите на него, освежете го със сос песто, уасаби, трюфели.
08 Май
1
Как да сготвим супа от гъбиАроматният и апетитен вкус на гъбената супа се харесва на възрастни и на деца. Избирайки гъбите за супата, обръщайте внимание на външния им вид и миризма. Съвети за приготвяне на супа от гъби
07 Май
Сготви бързо и лесно: СвинскоСвинското месо е едно от най-използваните и консумирани меса у нас. Можем да си го направим по много начини и общо взето попадаме на доста сходни рецепти.
03 Май
Кулинарна употреба на ревенРевенът има специфичен кисел и освежаващ вкус, а съдържанието му изобилства от витамин С. Чудесен е за сок, компот, плънка за сладкиш.
01 Май
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 181
Основни рецепти
15 348
20 876
Други