Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спагети с песто трапанезеСпагети с песто трапанезе
07 Юни
Отцедете спагетите и ги смесете с пестото, поръсете с пармезан, украсете с листенца босилек и поднесете веднага....
Кулинарни приложения на барбунаКулинарни приложения на барбуна
14 Януари
Кулинарните приложения на барбуна са почти неизчерпаеми, като в различните държави той се приготвя по различен начин....
Кулинарен учебник: Домашно песто ала ДженовезеКулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе
22 Април
Тези съставки се комбинират ефективно и създават гарантирано добро песто, но ако все пак решите, че ще опитате традиционната рецепта за песто Дженовезе ще ви трябват: пресен босилек-около 50 г; 1/2 чаша студено пресован зехтин...
Котидж Сирене - състав и приложениеКотидж Сирене - състав и приложение
10 Януари
На края може да се добавят още съставки за овкусяване на готовия продукт, като сметана, сол, билки и подправки. Какви са ползите за здравето?...
Кулинарни приложения на риба меджидКулинарни приложения на риба меджид
01 Дек.
Кулинарните им приложения могат да са много, но в следните редове ще ви покажем как тези рибки стават най-вкусни....
Сафрид - ползи и кулинарни приложенияСафрид - ползи и кулинарни приложения
26 Окт.
Затова е важно да се знаят ползите и кулинарните приложения на сафрида. Характеристика на риба сафрид Сафридът принадлежи към разреда на Бодлоперките и семейство Сафридови....
Кулинарни приложения на маслиновата пастаКулинарни приложения на маслиновата паста
28 Септ.
Използвайте вашата кулинарна фантазия и експериментирайте с различни рецепти, за да научите как да включите този вкусен продукт във вашата кухня....
Кулинарни приложения на кашкавалената моцарелаКулинарни приложения на кашкавалената моцарела
06 Ноем.
Като съставка Кашкавалената моцарела може да се ползва като кулинарна съставка за приготвянето на вкусни ястия. Като такава, тя е особено подходяща при тестени солени изделия....
Кулинарно приложение на чедърКулинарно приложение на чедър
13 Февр.
Чедър е едно от най-известните английски сирена. То е с цвят на слонова кост и е с наситен вкус и аромат. Чедър зрее от шест месеца до пет години. Твърди се, че този млечен продукт е най-консумираното сирене в целия...
Кулинарно приложение на прошутоКулинарно приложение на прошуто
21 Януари
То може да се консумира върху сандвичи, пици, със сос или като основна съставка на сандвичите панини....
Кулинарно приложение на маскарпонеКулинарно приложение на маскарпоне
26 Юли
1
В кулинарни рингове или в стъклени чаши се редят ред киви, ред ягоди, ред малини, като между редовете се слага крем. Полива се с изстудения сос и се украсява с ментови листенца....
Кулинарно приложение на джодженКулинарно приложение на джоджен
20 Юни
Освен това интензивния аромат на джоджена го прави съставка номер едно за ароматизиране на някои ликьори. Може да се използва и декоративно, като украса за различни блюда....
Сусамов тахан - състав, ползи и приложениеСусамов тахан - състав, ползи и приложение
11 Дек.
В кухнята този продукт има широко приложение. Таханът от сусам е основна съставка в класическия хумус. Може да се добави към салати, зеленчуци, супи....
Шипково масло - състав, ползи и приложениеШипково масло - състав, ползи и приложение
23 Юли
Приложение на маслото от шипки Срещу бръчки Нанасяйте маслото от шипки директно върху проблемните зони чрез тампонче. Използвайте леки, масажиращи движения....
Гъба смръчкула - ползи и кулинарни приложенияГъба смръчкула - ползи и кулинарни приложения
12 Април
Кулинарна употреба на гъба смърчкула Смърчкулата се смила трудно от организма и има опасност от храносмилателни проблеми, затова трябва внимателно да се използва....
Слънчогледово брашно - кулинарни приложения и ползиСлънчогледово брашно - кулинарни приложения и ползи
10 Окт.
Ето някои кулинарни приложения и ползи на слънчогледовото брашно: Ползи на слънчогледовото брашно Без глутен в състава Слънчогледовото брашно е безглутенов продукт, който е подходящ за хора с глутенова непоносимост...
Синя спирулина - ползи и кулинарни приложенияСиня спирулина - ползи и кулинарни приложения
23 Юни
Кулинарни приложения на синята спирулина Полезна съставка в сокове и шейкове Синята спирулина може да се използва като добавка в сутрешните сокове, смутита с боровинки и шейкове за отличен старт на деня....
Тиква Матилда - ползи и кулинарни приложенияТиква Матилда - ползи и кулинарни приложения
26 Окт.
Причислява се към плодовите зеленчуци и намира невероятно много кулинарни приложения, от основно ястие, до плодова напитка от тиква....
Есетра - полезни свойства и кулинарни приложенияЕсетра - полезни свойства и кулинарни приложения
26 Август
Поради характеристиките си месото от есетрата изисква кулинарни способности за приготвяне, защото иначе става сухо и безвкусно....
Радикио - ползи и кулинарно приложениеРадикио - ползи и кулинарно приложение
26 Септ.
Ето някои здравословни ползи на Радикио, както и нейното кулинарно приложение....
Кулинарно приложение на амонячната содаКулинарно приложение на амонячната сода
02 Ноем.
Мнението на специалистите кулинари обаче е, че сладките бухват много по-добре, когато при приготвянето им се използва амонячна сода....
Кулинарно приложение на какаово маслоКулинарно приложение на какаово масло
27 Март
Гладката текстура и сладкият аромат на какаовото масло го превръщат в най-добрата съставка за шейкове, десерти, сладолед и домашни шоколади....
Кулинарно приложение на оризовия оцетКулинарно приложение на оризовия оцет
15 Дек.
Оризовият оцет не е особено популярен в българската кулинария. Той се използва най-вече в японската и китайската кухня като е бил популярен още в началото на 3 век....
Авокадово олио - здравословни ползи и кулинарни приложенияАвокадово олио - здравословни ползи и кулинарни приложения
26 Ноем.
Какви са ползите и приложенията на авокадовото масло? Ползите и приложенията на авокадовото масло са многобройни....
Безлактозно прясно мляко - ползи и кулинарни приложенияБезлактозно прясно мляко - ползи и кулинарни приложения
01 Ноем.
Безлактозното прясно мляко предлага няколко ползи и има разнообразни кулинарни приложения, особено за хора с лактозна непоносимост или тези, които предпочитат алтернативи на обикновеното краве мляко....