- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да изсушим хинап
05 Окт.
Антония Р.
Кулинарни СъветиКулинарна употреба на ечемик
04 Окт.
Пламена M.
Кулинарни СъветиАсафетида съчетава аромата на лук и чесън
01 Окт.
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приготвим прясна риба за сушиРибата за суши трябва да е сурова. На това убеждение се основава японската кухня, която приема, че природата не може и не трябва да бъде усъвършенствана или поправяна.
28 Септ.
Как да готвим с рапично олиоПрез последните години рапичното олио добива все по-широка популярност. Това се обуславя най-вече от множеството ползи, с които превъзхожда останалите видове олио.
27 Септ.
Как се консумира джинджифилДжинджифилът е изключително популярен в азиатската кухня – там най-често се настъргва или нарязва, след което се накисва за кратко във вода и се слага към гозбата почти накрая.
26 Септ.
1
Към кои ястия да добавяме чубрицаЧубрицата може да се използва както прясна, така и сушена. Когато имате под ръка прясна чубрица, най-добре използвайте нея. Тя е много ароматна и придава интересен привкус на всяко ястие.
25 Септ.
Кулинарна употреба на СтилтънСиренето Стилтън лесно се познава по характерната благородна плесен. То се прави от краве мляко и се продава на цилиндри по около 8 килограма.
23 Септ.
Здравословни начини за консумиране на патладжанаОсновното, с което трябва да се съобразяваме, е фактът, че колкото по-малко се готви патладжанът, толкова по-добре ще се съхранят неговите ценни хранителни вещества.
22 Септ.
Как да сварим по-бързо старо месоИма няколко трика, с които може да си помогнете, ако искате по-бързо да обработите старо месо. За да се свари или изпържи за по-кратък срок, то най-добре преди готвене го натрийте със сода и го оставете да престои
20 Септ.
1
Тайните на вкусния руски боршБоршът е ястие, типично за Русия и Украйна. В зависимост от региона, в който се приготвя, се добавят гъби, домати, телешко месо, моркови, картофи и/или зеле и най-важното - тайната съставка за борш
15 Септ.
1
Изборът на скара и как въздейства тя на вкусаЗа едно хубаво барбекю е важна самата скара. Видове скари - на въглища, газ и електрически скари. Постигнете максимален барбекю вкус. Печенето на скара и как да я изберем.
12 Септ.
1
Кулинарна употреба на ЕменталСиренето Ементал е известно още като краля на сирената. То е и основа на националното швейцарско кулинарно изкушение – фондю със сирене.
31 Август
Как да приготвим перфектната паеляПаелята е празнично испанско ястие, което днес се приготвя в цял свят. Задължителни съставки са ориз, зехтин и шафран. Вижте как да си приготвите паеля.
30 Август
1
Как да си приготвим омариЗа да се сварят добре омарите, те трябва да се пуснат в тенджера с вряща вода. Омарите се пускат с главата надолу.
29 Август
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 703
Основни Рецепти
15 243
20 588
Други