Опасна ли е рибата, която слагаме на трапезата си
Кулинарни Новини

Опасна ли е рибата, която слагаме на трапезата си

От Асоциация Активни потребители у нас направиха тестове на 12 марки замразена риба, закупени в началото на септември от пазара у нас. Добрата новина е, че само в една има установено повишено съдържание на олово.

1

Кулинарни Новини

Кулинарни новини от България и света. Новини за кулинари, готвачи и хората, които обичат вкусната храна.
Кулинарни Новини - Зимнината в магазините ще е по-скъпа тази годинаКулинарни Новини

Зимнината в магазините ще е по-скъпа тази година

22.09.2017

По-скъпа зимнина ще купуване тази година, показва проучване на btv. Бурканче лютеница на едро ще е продава за 0. 99 лева на едро, което е повишение спрямо миналогодишните ѝ стойности от 0. 95 лева.

Кулинарни Новини - КЗК проверява 5 мандри заради отклонения от стандартаКулинарни Новини

КЗК проверява 5 мандри заради отклонения от стандарта

22.09.2017

Заради отклонения от Българския държавен стандарт от Комисията за защита на конкуренцията ще проучат 5 мандри у нас. Те продават продуктите си по стандартите за българско кисело мляко, но са забелязани отклонения при опаковките.

Кулинарни Новини - Екологични храни се предлагат на фермерски базар в ДобричКулинарни Новини

Екологични храни се предлагат на фермерски базар в Добрич

21.09.2017

Фермерски базар за екологично чисти храни ще радва днес добричлии и гости на северния град. На него те ще намерят вкусни и качествени храни и напитки, които са дели на над десет фермери от Добрич, Ловеч, Шумен, Варна, Свищов.

Кулинарни Новини - Откриха цели 250 000 яйца с фипронил в ПловдивКулинарни Новини

Откриха цели 250 000 яйца с фипронил в Пловдив

19.09.2017

Нова партида от 250 000 яйца, заразени с препарата фипронил, бяха открити в пловдивски склад при инспекция на Българската агенция по безопасност на храните.

Кулинарни Новини - Свариха рекордните 1.2 тона лютеница на фестивал в СофияКулинарни Новини

Свариха рекордните 1.2 тона лютеница на фестивал в София

17.09.2017

Рекордните 1. 2 тона лютеница бяха сварени в центъра на София по повод Фестивала на розовия домат, който се проведе в столицата. Десетки доброволци се включиха в инициативата, която бе ръководена от шеф Ангел Ангелов.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни