PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиКулинарните традиции в Израел
27 Май
Елица Христова
Кулинарни СъветиКак да си приготвим крехък октопод
24 Май
Пламена M.
Кулинарни СъветиКулинарните традиции в Южна Африка
22 Май
Елица Христова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при покупката на кухненски роботКогато избирате модел, помислете и за какви точно продукти ще ви е необходим. Ако ще пюрирате топли продукти, е най-добре да си вземете робот с йенски части.
21 Май
Червена-турска или оранжева леща - какви са разликитеДобре е да знаете, че всъщност има десетки видове леща, от които може да приготвяте любимите си манджи. Всички те са различни по форма, цвят, вкус и съдържат съставки, полезни за здравето ви.
14 Май
1
Арарут - непознатата житна култураАрарутът представлява многогодишно тревисто растение, което доскоро се използваше основно за стопански цели, сгъстител на храна и във фармацевтичната индустрия.
07 Май
Трите идеални маринати за агнешки котлетиАко желаете да спазите хубавите български традиции, но да осъвремените старите рецепти, предлагаме ви няколко вкусни варианта за мариноване на агнешко месо.
06 Май
Намалете калориите в ориза с този малък трикУчени от Шри Ланка откриха начин, с който могат да бъдат намалени приеманите калории при консумация на ориз.
03 Май
Да запазим салатите по-дълго свежиТриковете за запазването на свежестта на салатите са няколко. След като сте закупили салатите, ги накисвате за няколко минути в студена вода. Можете да използвате и купата на самата центрофуга за тази цел.
02 Май
1
Правила при рязането на патладжанПри повечето ястия патладжанът трябва да бъде нарязан, преди да бъде сготвен. Има два основни начина за разфасоване на вкусния зеленчук.
30 Април
Прошуто Модена и прошуто Сан ДаниелеИталианците са обърнали приготвянето на прошуто в кулинарно произведение на изкуството, на който процес посвещават от 9 до 18 месеца, в зависимост от теглото. Някои от най-известните видове от деликатеса са прошуто от Модена и прошуто Сан Даниеле
28 Април
Съвети при покупката на пасаторПасаторът е чудесен уред за приготвянето на напитки, супи и сосове. При закупуването му се съобразете с вашите индивидуални нужди.
27 Април
Кулинарна употреба на резенеРезенето се добавя в таратори, в някои печива, в салати с червено цвекло. Подправя добре картофи и бульони при варене на риба и раци. Подхожда добре на сандвичи с черен хляб.
26 Април
С какво е известна английската кухня?Когато говорим за Англия, всеки си представя чистота, подредба и установени норми и правила. Що се отнася до кухнята на страната, тя е много повече от това.
25 Април
Кулинарните традиции в КитайКитайската кухня е известна по цял свят със своето богатство от аромати и технологии за приготвяне на храната.
24 Април
Уитлакоче – основа в мексиканската кухняНе е ясно кога странната гъба уитлакоче е започнала да става незаменима за мексиканците.
24 Април
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 321
20 785
Други