PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиХитринки за почистване на кухненски съдове и уреди
13 Януари
1
Пламена M.
Кулинарни СъветиКулинарна употреба на шамфъстък
10 Януари
Пламена M.
Кулинарни СъветиРазликите между кафява захар Демерара, Турбинадо и Мусковадо
09 Януари
Пламена M.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарна употреба на АсафетидаАсафетида представлява екзотична индийска подправка. Тя е популярна както със своите богати вкусови качества, така с лечебните си свойства.
06 Януари
Кулинарна употреба на трюфелиТрюфелите са известни с това, че се добавят само в най-изисканите ястия. Те са любими на почитателите на гурме-специалитетите.
05 Януари
С какво вино да поднесем ПроволонеПроволоне отлежава около година, затова е добре да се съчетава с добре отлежали вина, които да са в унисон с наситения му вкус и аромат.
01 Януари
Проверете дали ядете качествен мед с този прост тестС един елементарен тест може да проверите у дома дали ядете истински качествен мед. Тестът е достъпен за всеки един от нас, тъй като за него ви е необходимо единствено парче хартия.
23 Дек.
2
Стилтън - изисканият деликатесВ началото на XVIII век ароматното синьо сирене е открито във ферма в графство Лейчестер. То бързо става любимо на пътуващите между Лондон и Йорк.
21 Дек.
1
Украса и декорация на питиСъздаването на декорация върху питата прави тестеното изделие още по-специално. Можете да си направите всякакви красоти от тесто – просто трябва да ги съобразите с повода и да използвате въображението си.
20 Дек.
Кулинарна употреба на фъстъчено маслоВъв фъстъченото масло се открива естественият антиоксидант ресвератрол. Той влияе положително на много от функциите в човешкото тяло. ма няколко вида фъстъчено масло. Как се консумира фъстъчено масло?
20 Дек.
На кои ястия подхожда ароматът на карамфилКарамфилът се включва в състава на някои туршии. Едни от най-известните подправки в света също включват карамфил.
17 Дек.
Асафетида овкусява идеално леща и оризЗа овкусяване на ястията е достатъчно е да се използва много малко количество асафетида. Тя успешно може да замести лука и чесъна в храната.
16 Дек.
1
Кулинарна употреба на ПроволонеВ южната част на Италия Проволоне се добавя в различни видове паста. Тъй като се разтопява лесно, топлината на пастата го прави разтегливо и много вкусно.
16 Дек.
Кулинарна употреба на маниокаКорените на маниоката се използват най-вече за приготвяне на тапиока – брашно, което се използва в много видове ястия.
12 Дек.
1
Кулинарна употреба на спелтаВ състава на спелтата се откриват високо количество полезни хранителни вещества като въглехидрати, протеини, мазнини, фибри, минерални соли и витамини.
07 Дек.
Как да готвим амарантПриготвянето и готвенето на амаранта е изключително лесно. В древността ацтеките почитали амаранта като растение със свръхестествени сили.
05 Дек.
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 321
20 785
Други